3tilføjet af

Januarvalg i Irak

Putin mener ikke at det er realitisk med et demokratisk valg så længe USA er til stede!..
Hmm hvor tit har man ikke se hvordan det går når et land af den type bliver overladt til sig selv!..
Hvad skal der så ske?..skal Rusland så træde ind med tropper eller skal vi have den 3. Golfkrig..
Så tror Putin lige trængte til at slynge lidt ud efter USA, efter Ukraniesagen
tilføjet af

Jeg så en udsendelse,

Jeg så en udsendelse på tysk tv i går, omkring traumatiserede amerikanske soldater hvor vi vil se flere og flere af den slags tilfælde. Samt så jeg en udsendelse på norsk tv om soldater som blev ramt af uforklarlige sygedomme, og i indslaget så jeg optagelser fra et børne hospital, med at mange børn bliver født med handicaps. Årsagen skyldes de amerikanske bomber som indholder Uran. Men nu undlader Dansk Tv jo at vise den slags indslag efter som vi selv er med i krigen, nej denne invasion af Irak kan man ikke just sige har været nogen sukse, efter som oprørene forsætter kampen.
Personligt vil jeg ikke havde været imod at gå og sikker Kurdernes rettigheder, men det kunne man have gjort for mange år siden, hvis det drejede sig om menneske rettigheder.
Nej denne invasion har en helt anden dagsorden end demokrati og menneske rettigheder, og kampen terrorisme hvor der ikke har været nogen forbindelse mellem All Quada og Irak, eller at Irak skulle have kemiske våben.
Denne krig drejer sig om Olie og kun Olie, dette mangler den danske regering at fortælle befolkningen, man gik ind i Kuwait tilbage i 1991, har man fået demokrati i vestlig forstand i Kuwait?, har man demokrati i Saudia Arabien, og hvem støtter mest Islamisk fundamentalisme rundt omkring i verden, med penge til Koran skoler og udbredelse af Sharia loven. Dette har aldrig været Irak, men derimod Saudia Arabien der donere penge til de skoler rundt omkring i verden.
Hvordan vi får vores landsmænd ud af Irak på en sober måde, er lidt svært at svare på, men vi håbe på det bedste og at der bliver fred der nede, da nok af andre problemer, som mere vigtigt i verden end begynde at starte en krig, hvor man lyver over den danske befolkning.
Mvh. Claes
tilføjet af

Hvor har du ret!

Vi kunne ikke være mere enige!
tilføjet af

Demokrati..

Demokrati i andre lande uden for EU og i særdeleshed kun fin nok sålænge den tilgode ser vestlig interesser.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.