2tilføjet af

jamen det væk

harj...
jeg var min kæreste utro efter 9 måneder. alkohol ingen undskyldning, i know, men jeg kan ikke huske det. jeg var så mega meget stiv og væk, at ingen ting fra den aften kan huskes af min hjerne. jeg kan ikke engang fortæle hvad fyren hed og så ud. det er meget trist det hele, især fordi jeg har mistet min kæreste, eller x-kæreste.
jeg har fået det fortalt af mange, og der er også blevet taget billeder med mobil kamerarer, men det "eneste" der sker på billederne er jeg enten sidder oven på ham eller leger med hans hår.
hvis jeg bare kunne huske episoden. er så frygtelig ked af det, jeg har såret den person jeg holder aller mest af, ham der ejede mit hjerte. jeg har aldrig drømt og at være utro og har levet lykkeligt i så lang tid. men det ente, med noget jeg ikke kan huske og mindes:(
godt nytår
tilføjet af

Lovlig undskyldt

Hvis du ikke kan huske det, så kan du godt være
lovlig undskyldt. For nogle modbydelige mænd anvender
drug rape, hvor de kommer stoffer i din drink. Så
du ikke kan huske at de voldtog dig, men det er
at betragte som voldtægt.
PS. Pas på med at tag i byen alene, og husk at
veninderne våger over hinandens drikkevarer!
tilføjet af

Kære UPZ

Kære UPZ,
Du ved livet går videre. Man er ikke den man er, man er den man bliver. Ofte ønsker vi ikke de "onde" ting i livet, men det gør os til personer med livserfaring og den bygger mange gange på godt og "ondt". Du skriver, "jeg var så mega meget stiv og væk, at ingen ting fra den aften kan huskes af min hjerne". Du ønsker ikke at bruge det som en undskyldning, så det må skrives på + siden. Det er sådanne ting vi kan lære meget af, alle sammen. Hvorfor gør vi det vi gør og hvilken konsekvens man vi forudse af vore handlinger. En handling er faktisk et hændelsesforløb. Det vi gør i en given situation, er ikke noget vi lige pludselig gør som en pludselig tilskyndelse. Den enkeltstående handling hænger ofte sammen med et forløb, ofte forudsigeligt. Det man skal tænke på, nu når du må se at komme videre er, hvor starter den handling, som du i dag fortryder bitterligt? Nogen gange tænker man, at bare man vågnede op og det hele var en ond drøm, men det er det ikke. Så hvis jeg skulle "trøste" dig, vil jeg sige til dig. Planlæg dit live lidt mere nøjagtigt. Overvej hvilke mål du vil sætte dig og læg så en handlingsplan hvordan du når dine mål. Det du ikke ønsker, skriv det ned og undgå at "komme i nærheden af det".
Godt Nytår
Enoch
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.