4tilføjet af

jalouxi

Hvor jaloux kan han tillade sig at være??
Min kæreste kan simpelthen finde de mindste ting at blive jaloux over, syntes jeg.
Han finder gamle billeder på nettet fra jeg har været i byen og bliver dybt berørt af det. jeg må ikke have fotoalbums liggende så han kunne komme til at se i dem, for tænk hvis der skulle være billeder fra min fortid. Jeg skal smide alt ud der har noget med min fortid med andre at gøre. Havde en kæmpe bamse på 1 meter som jeg havde fået engang af en anden mand, den må jeg ikke engang forære til min vens datter, Den skal på lossepladsen. Nogle bestemte personer han ikke kan lide må jeg ikke hilse på hvis jeg møder dem på gaden. Han har krævet at der ikke står tlf.nummer på mænd i min mobil.. Det kan altså godt blive lige i overkanten, specielt når jeg ikke selv er jaloux.
tilføjet af

hallo

hallo hvad fanden er det for en fyr du har???
du kan sgu da ikke ha et liv for ham.
tilføjet af

palleib@mail.dk

hvorfår siger du ik til ham at han kan sku passe sig selv når du nu ik må noget
kh pallek
tilføjet af

f......

shit mand! troede at min kæreste var jaloux, men det kan da overhovedet ikke sammenlignes...! han må da have massive psykiske problemer den mand! synes du skulle glemme ham, for når han er så jaloux anlagt, så ved du ikke, hvad han kan finde på, hvis han fx tror du har en anden..
tilføjet af

LIGE i overkanten

Jeg er ikke sikker på at det han føler er kærlighed!! Jeg har set det før, og det plejer ikke at være kærlighed. Det er mere det at han KAN bestemme over dig. Hvis jeg var dig, vile jeg fortælle ham at han mister dig hvis han bliver ved på den måde. Hvis han ikke ændrer sig, vile jeg droppe ham. Du ved jo ikke hvordan han er hvis han tror du har en anden! Mit råd: Quit him!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.