4tilføjet af

God ide til forret???

Vi skal være 10 personer. Det skal kunne laves i forvejen og anrettes på tallerkener og se dekorativt ud. Hovedretten bliver "noget med helstegt oksemørbrad.
tilføjet af

En tallerken anrettes med....

Tunmousse (laves dagen før)
Hakket rødløg
Cremefraiche
Kaviar
Ristet toast
Citronskive
... i passende mængder.
Smager hamrende godt, ser festligt ud og tager kun 10 min. at anrette.
Venlig hilsen
Mette
tilføjet af

forret

Tak til Mette
Den lyder rigtig godt den opskrift. Tak
tilføjet af

Forret

Se min opskrift på Salsasuppe...billigt og nemt
Kan laves i forvejen og opvarmes...:O)
tilføjet af

Lakseroulade

Her er en forret jeg har haft stor succes med.
Hvis den laves dagen før så husk den skal have lidt længere optøningtid

LAKSEROULADE

6 pæne ikke for tynde skiver røget laks
100 gr røget lakserester
1 dl cremefraiche 38%
75 g flødeost natural
1 hårdkogt æg
2 spsk frisk purløg
Salt og peber
Læg lakseskiverne taglagt på et stykke mad-film.Bland eller hak lakserester, æg, cremefraiche og flødeost sammen. Vend purløg i og smag fyldet til med salt og peber. Fordel det på lakseskiverne og rul dem sammen på den lange led (brug filmen til at rulle med).
Pak filmen stramt om lakserullen. Læg den i fryseren i ca. En halv time, den skal være let frossen.Skær den i skiver og anret på lidt sprøde salatblade.
Server med lune flutes.
Æg kan erstattes med ufarvet kaviar og/eller rejer.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.