6tilføjet af

ISS. , gratis arbejdskraft.

Når ISS. får anvist arbejdskraft fra kommunen , behøver man skam ikke at udbetale løn - det ordner kommunen. Nu kan en kommune også nemt tvangs anvise en person til en arbejdsplads og det giver så kontanthjælp + 11,-kr. ekstra pr. time. Det er nok ikke efter en overenskomst , og efter rimelige arbejdsforhold. Jeg er medlem af en fagforening ( dansk funktionær forbund) , og kræver derfor rimelige arbejds og løn forhold på arbejdsmarkedet. Der er ikke nogen fagforenings folk , der vil arbejde under disse urimelige arbejdsforhold. Kommunerne vil arbejde med arbejds anvisningen , hvor herre bevares for en politik. Man ansætter arbejdsløse under en overenskomst , så kan ISS. og andre arbejdsgivere få lidt bistandshjælp (tilskud), hvis man har behov for det. Arbejdsmarkedet er ved at udvikle sig på en meget uheldig måde. Tvang tvang tvang , meget lille indtægt , store sociale problemer. nogen af dem der får kontanthjælp har en meget lille indtægt , andre har en indtægt der er højere end en arbejdsindtægt - det forstår jeg ikke helt.
tilføjet af

Ja,samme sang igen

I det nye år skulle du gerne blive et år ældre,og mere voksen,og gerne skrive meget andet end det samme.Fagforening,bistand,arbejdsløse,4oo,oo er arbejdsløse,og at du er medlem af en fagforening er vist nok gået op for alle sollæserne.
Dine debatter er meget barnlige,for du skriver sku det samme hvergang,også på love.dk er du kendt med dine samme indlæg.Du er en nar.
tilføjet af

Nu igen samme indlæg .

Forny dig dog,dit fjols.
tilføjet af

hmm...

Jeg er selv ansat i ISS (Housekeeping), og vi har mange herude, som er ansat gennem kommunen.
Men kommunen giver blot TILSKDU til lønnen... mener at det er 50% eller noget.
Og samtlige af dem der er ansat gennem kommunen arbejder på lige fod som os andre! ... så drop alt dit pis, og sæt dig ind i tingene.
Godt nytår.
tilføjet af

ja! og benyt du dig

af et andet nick.
Vis hvem du er- du opfører dig jo som en struds der står og gemmer hovedet.
tilføjet af

Hvem har dog tisset på DIN sukkermad!

Manden har lov til at skrive hvad han vil, og der kommer hele tiden nye læsere og debattører på Sol.
Manden kommer faktisk med mange fornuftige indslag.
Hvis du er træt af "mosten" på SOL, så kan du jo finde andre "græsgange".
tilføjet af

Som Helpo skriver....

sæt dig ind i tingene. Der er ingen virksomheder, der får gratis arbejdskraft.
Og du kalder det tvang.... Hvor er tvangen? Det står enhver frit for at nægte at modtage socialhjælp og dermed "blive sat i arbejde"!
Men at klare sig selv og tage ansvar for sit eget liv - det er et ukendt begreb i DK.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.