18tilføjet af

ingen tør krumme et hår?

på dem som ikke er politiske korrekte?
ikke danskere må ikke omtales?
NEDLÆG FORUMMET, INGEN MÅ SIGE SIN MENING.
tilføjet af

Løbet tør

Jeg tror sgu' folk er løbet tør for emner. Det eneste der har været diskuteret på det seneste her er hvor onde moderatorerne er og hvor dårligt det er at xx indlæg er blevet slettet når yy indlæg ikke er.
Hvis der var nogle seriøse debatører herinde er de da blevet jaget væk for længst af den flok pattebørn der ikke kan fatte hvordan man debaterer uden at svine andre folk til.
tilføjet af

det vist noget med DUR og MOL

Jo det siger moderator- det vist noget med tonen i budskabet og ikke det præcise ord eller indhold ..
så synd for de tonedøve - ska de nu diskrimineres??
tilføjet af

Hmmm...

har du ikke lige sagt din mening?
tilføjet af

Seriøse Debatører

"Hvis der var nogle seriøse debatører herinde er de da blevet jaget væk for længst af den flok pattebørn der ikke kan fatte hvordan man debaterer uden at svine andre folk til."
Njaa.. vi er jo nogle stykker som stadig har håb for SOL🙂 På den anden side, er vi jo så også nogle stykker som er godt trætte af de her 'pattebørn' og RockOgRul har så opretten en gruppe, hvor andre seriøse debatøre kan melde sig ind i, og få diskuteret emner uden idiotiske anonyme indlæg skal ødelægge det hele.
Som udgangspunk vil alle blive optaget som medlem, men hvis nogle begynder at skabe sig åndsvage og ødelægge det for os andre, bliver der afholdt en demokratisk afstemning om hvor vidt personen skal forblive medlem, eller smides ud.
Læs mere her:
http://www.groupcare.dk/da/group.asp?d=0&groupid=476788
tilføjet af

Du har meget at lære...

...lille ven.
Jeg ved vi to i bund og grund har meget tilfælles i livsanskuelse og menneskesyn.
Nu findes der grundlæggende to typer personer:
1: Vend den anden kind til
2: Øje for øje, med ondt skal ondt bekæmpes
Problemet er, at dem der hører til i gruppe 1, betragter dem i gruppe 2 som undermålere og ignorerer dem, med begrundelser som fx at de ikke kan debattere sagligt.
Dem i gruppe 2 forstår ikke dem i gruppe 1 og vil aldrig komme til det.
Disse 2 grupper er SÅ forskellige i grundlæggende livsanskuelse, at beslutter du dig fast på at tilhøre den ene gruppe, vil du altid tale for døve øre i den anden gruppe. Derfor er du nødt til at være istand til at kommunikere på tværs af BEGGE grupper.
Så det kan godt være du selv synes du virker ufatteligt galant og ophøjet når du stolt melder dig ind i gruppe 1. Men du skal vide, at samtidig med dette valg, har du for evigt valgt at udelukke gruppe 2.
Og som jeg har sagt til dig før. Selvom der er nogle man bryder sig mindre om end andre, så vil de altid være der, og DET MÅ MAN FORHOLDE SIG TIL.
tilføjet af

God fornøjelse med gruppe 2

Omkring 98 % af medlemmerne i gruppe 2 er gode til at råbe højt, svine til, og iøvrigt ude af stand til at føre en saglig debat. Det ses gang på gang hvor der bliver oprettet indlæg, der ikke bliver yderligere kommenteret fra forfatteren, og når det en sjælden gang sker, så i en svinsk og ubehøvlet tone.
Godt så. Det er vi nu engang nogen der er trætte af, og derfor vælger vi at se bort fra visse debattører. At vi så sideløbende opretter en, skal vi kalde det en interesseforening, så er det jo bare synd for dig, at det kan give dig ondt i røven.
tilføjet af

Du har jo selv lige svaret-

-på mit indlæg. Det tyder på, at selvom du betegner mig som tilhørende gruppe 2, så er det altså lykkedes at trænge igennem selv DIN ufatteligt tykke hjernebark.
Jeg betegner dog ikke mig selv som tilhørende nogle af disse grupper, men et sted imellem, da der i min grundlæggende livsanskuelse ikke er noget ENTEN-ELLER (Kierkegaard sutter røv).
Men jeg har evnen til at kommunikere med folk fra begge grupper, hvilket jeg bliver bekræftiget i gang på gang her på debatten. Mine pointer trænger klart igennem hos gruppe 2 der gang på gang føler sig provokeret, og selv I i gruppe 1 fatter mine pointer, selvom i anser mine svar for agressive. Men det gør I, fordi mine svar er formuleret så de netop også forstås af gruppe 2.
tilføjet af

Hvilken gruppe jeg....

.. opfatter dig som hørende til er for så vidt underordnet. Hvis du læser mit indlæg endnu engang, vil du se at jeg jo anser en LILLE procentdel af gruppe to som værende lettere seriøse i deres indlæg. det er dem der trods alt PRØVER på at forsvare deres meninger, omend på en måde som afholder en del debatørrer for at gå ind i en debat.
At du synes det er helt fint at diskutere på en usaglig højtråbende måde, har jeg ikke noget problem med. Jeg vælger bare fra :-)
tilføjet af

passer ikke

Du hentyder vel til, at jeg er i gruppe 1?
Jeg mener for et eksempel ikke at med ondt skal ondt bekæmpes, eller øje for øje, tand for tand o.s.v. Til gengæld vil jeg så sandelig heller ikke vende den anden kind til! Jeg kan godt lide at have mine rettigheder (læs meninger), og jeg vil ikke frarøves dem, eller ses ned på, fordi jeg har dem. Jeg er villig til at ændre dem, hvis jeg bliver overbevist om andet er bedre.. og jeg er ikke umulig at overbevise om noget som helst. Samtidig acceptere jeg andres meninger, men kan sagtens forsøge på at ændre dem. Jeg vil ikke bide mig fast og blive helt vild for at ændre andres synspunkter.. bare forsøge at give dem et puf, og få dem til at se tingene fra andre synspunkter (som mit, for et eksempel). Så hvor er jeg? i en udefineret gruppe 3?
tilføjet af

Jeg tilhører også gruppe 2

men ondt for mig er lig socialistpakket og
muslimpakket. Disse skal i sandhed udslettes.
Den tidligere president Reagan i spidsen for USA
udslettede det mægtigste rige baseret på socialisme.
Nu er det Bush's tid for at udslette den sidste.
Så gruppe 2 er altså en broget gruppe af socialist-
pak, muslimpak, mig, neo-konservative og sharon-
politikere..hehehe.
Hey EyeOfFuckstice. Smut nu hjem til de Mullah-
Fucker-Lande som har din ideologiske brakspands-
socialisme som hovedmål for deres samfund.
tilføjet af

Nææ søde -mening er at tilkende give et ståsted

Jeg forklare bare reglerne..
pist !!! en mening er at sige noget om et enme som fortæller et eller andet om ens placering ift. emnet.
tilføjet af

og lad vær med at kald mig tonedøv

bare fordi jeg mande bag Jon-
tilføjet af

surt for gruppe et

Gruppe 2 forstå ikke gruppe 1 og gruppe 1 siger til gruppe 2- "du er en åndelig under måler"- gruppe 2 blir sur på gruppe 1- gruppe 1 vender den anden kind og da gruppe 2 er dumme, kan man ikke tale til dem- så gruppe 2 tæver forsøger at fjerner gruppe 1- som nu er så truet at, den bliver nød til at bruge gruppe 2 metoder for at overleve- tilsidts er de begge gruppe 2... hvorfor så ikke starte i gruppe 2??
tilføjet af

Kære Hedningen

Tror du ikke, du kom en tand for langt ned? Jeg kommenterede skam ikke dit svar, men diktatorens, følg tråden, så vil du se, hvad jeg mener. ;O)
Sov godt. ;O)
Mvh. Deci
tilføjet af

PS!

Måske kræver det mere end een linie for at læse i mellem dem?
Men tror nu nok de fleste ud fra min korte kommentar til Diktatoren forstår, hvad jeg mener om hans emne? Ellers skal de, der ikke gør, da være velkomne til at sige til, så skal jeg gerne bruge lidt flere tillægsord. ;O)
Endnu engang godnat.
Mvh. D. ("Vælg dine kampe med omhu" Citat: Ja, et godt spørgsmål..nogen der ved det? *S*)
tilføjet af

narcisist gå til phy

hvorfor har de lukket så mange afd. så vi skal kæmpe hver dag med folk som dig
tilføjet af

sorry - mig og flade tåde

Kære decibel
Bekalger meget - kommer nu ret tit til at svare på de forkerte-
Skal nok droppe at se, det med fladetråde- så kan det være jeg rammer lidt bedre.. sorry
Hvis det kan undskylde mig lidt farer jeg altid vild og går forkert-
tilføjet af

Helt i orden ;O)

jeg har selv forvildet mig et par gange, så tog det heller ikke så tungt. ;O)
På gen"syn" i debatten.
Mvh. Deci
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.