1tilføjet af

Ingen gnist

Er gift og har 4 børn, men vi har i de sidste 4-5 år højst haft sex 1 gang om måneden, hvilket er alt for lidt for mig. Gnisten er bare væk, men ellers har vi det godt sammen og har ingen planer om at gå fra hinanden. Hvem har nogen gode råd ?
Lars M.
tilføjet af

Gnisten

Det er bare så trist når et par ikke holder deres gnist ved lige. Øv for dig/jer. Men det er jo egentlig gode råd du mangler.
HAr i prøvet at få ungerne ud af døren og skrive jeres sexliv/samliv som voksne på kalenderen for en gangs skyld. Jeg tror faktisk mange "glemmer" at man ikke bare kan trykke på knappen sex og så kører maskinen. Mange "trætte kvinder" har brug for lidt andet end en "træt mand i sofaen og omvendt.
Prøv at tænke tilbage på den tid hvor i ikke kunne holde snitterne fra hinanden og tænk selv over hvad du gjorde anderledes. Noget må i jo have kunnet med 4 børn - Eller??
Det er desværre sådan med ens ønske om at forandre andre (læs konen og hendes sexbehov) at det kun kan lade sig gøre ved at du selv forandrer din adfærd i forhold til dem (hende), så på med vanten min ven - frem med de rosende ord og overraskelserne. Og mere end noget andet - ro og samtale omkring behov og lyster hos hver af jer. Anledning kan sagtens være en overraskende weekendtur eller en tur i byen uden unger.
Pas i øvrigt - for din egen skyld - på med at bebrejde hende noget som helst, da det faktisk er et fælles ansvar at det er gået som hos jer.
God arbejdslyst(og sexlyst)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.