10tilføjet af

ingen chance

jeg er en portuguiser i dk er gift i 20 år med en dansk, efter 16 år i portugal er vi flyte her til , efter 3 år søg arbejde ,jeg fået mit arbejde men det er begranse ,nu er jeg på dag penge og det er humuligt finde mig et arbejde og mange gange kan jeg mærke ,der er fordi jeg er ikke dansk .jeg bo i vest julland(varde)og jeg kan stedig give nogle arbejdskraft; 45 år
tilføjet af

I lige måde

Jeg har en længer varende uddannelse,men har været arbejdsløs i 3år.
De eneste job, jeg ikke har søgt er
1) Ekspedient i 7/eleven eller ekspedient i en bar
2) Jobs hvor jeg skal bruge bil (Jeg har ikke kørt bil i 10år)
Alder 40år
tilføjet af

tror ikke...

Jeg tror ikke (måske en meget lille smule) det er fordi du er udlænding. Der er generelt stor arbejdsløshed i DK, og den vokser!
Der er mange "danskere", som også går arbejdsløse, selvom de har lange uddannelser.
Men godt at høre at du er interesseret, og selvfølgelig har vi brug for arbejdskraft.
Held og lykke med din fortsatte jagt på et job ;-)
tilføjet af

Jeg er dansker (etnisk dansker)

Det er det, der er min pointe. Mange er arbejdsløse.
tilføjet af

arbejde

jeg vide godt det er mange dansk i ko for at komme på arbejde igen ,jeg kan se det i min egne mand han venter også, desvære er han 56??? ó ja men problem her med mig er lille stor fordi uden min mand har jeg ikke mere familia ,jo min mand egne fam. men nogle gange jeg tror jeg bliv sindsyg ,og meget mere vis jeg ikke kan okupere mig med nogle arbejde.
tilføjet af

triste

ja men det er det jeg har mange mulighed ,for eksempel har jeg kendskabet til sprog ,har stort køre kort(dk) har truckcertificate kan gode lide at køre bil men måske jeg søger arbejde i de forkert sted hvem vide og hvem gider rigtig hjælp mig ,af? næ jeg har også været securitas hvor jeg kommer fra men men men det er svært
tilføjet af

Mange arbejdsløse

Ja, det må være svært,at flytte til et andet land inden for EU-landende, og man så ikke kan få noget arbejde.
Jeg er selv dansker og har været ledig i længere tid. Jeg kender mange som er blevet arbejdsløse, fordi virksomheden har flyttet produktionen til Tjekkiet, hvor der er billigere arbejdskraft.
Mange danske virksomheder flytter til Kina, Indien og andre lande, hvor der er billigere arbejdskraft end her i DK. Det kan godt bekymre mig noget, da arbejdsløsheden er stigende. Så det er jo svært at finde et arbejde, når arbejdsløsheden er så stor.
Men man skal ikke give op, men håbe på, at der kommer noget arbejde. Men ellers må vi jo prøve, at lære kinesisk eller indisk og flytte til disse lande for at arbejde.
tilføjet af

jo jo

er det fordi min mode at kig op på dansk er forkert? er måske fordi jeg kan ikke old min kæft er der fordi dansk er på vej miste konkurrence dygtighed.....ondskyld stave fejl!!!!! jeg gør hvad jeg kan
tilføjet af

Har du prøvd gennem et vikarbureau?

Har du prøvd at søge arbejde gennem et vikarbureau? Jeg har skrevet det tidligere her på debatten, men specielt når man har stort kørekort og kørekort til truck, så er man faktisk meget efterspurgt arbejdskraft. Har lige lavet nogle anonyme forespørgsler på arbejde her i storkøbenhavn for at se på markedet, og jeg blev tilbudt 2 faste jobs ved at foretage 1 telefonopkald. Men, måske er der bedre muligheder her i Københavnsområdet.
tilføjet af

tak

jeg har prøved , ja men nogle af de vikar bereau kan ikke lov dig fast arbejde 37 t. der for jeg er meget usikre i den område men måske jeg skal prøve en gange til ,tak for dine interesse.
tilføjet af

intressante

Og det var det!!!!!!!!!!!!!1
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.