3tilføjet af

Info. vedr. Hunde og fyrværkeri

tilføjet af

Hundes skræk

Jeg forstår ikke hvad der menes med denne artikel. Et vigtigt punkt er jo at hunden stoler på sin ejer men det synes jeg ikke fremgår af artiklen.
tilføjet af

Ang. Fyrværkeri.

Jeg forholdt mig til disse råd sidste år, hvor min hund var hvalp:
http://www.dyrenes-beskyttelse.dk/db/dbpress.nsf/PresseDk/dd089ddb29bfd3dbc12570e70036ec89?opendocument
Og det virkede - Jeg sprang rundt og var glad, og det smittede af på vapsen, som slet ikke lod sig mærke med larmen omkring os. Det virkede iøvrigt osse på min venindes hund, som var her sammen med os, og som osse kunne se, at der ikke var noget at være bange for.
Men i år, og især de seneste par dage, gøer han vildt og voldsomt, når ungerne i byen tager forskud på løjerne - Ja, selv hvis der skydes i TV, gøer han som en vanvittig - Selv i drømme!
Så jeg har fået fat i noget beroligende til ham + at jeg igen følger rådene på linket. Iøvrigt bliver jeg hjemme, og er der, hvis han bliver for bange. Har osse indkøbt et kæmpe-kødben, så han har noget at beskæftige sig med, når det går løs.
Krydser fingre for, at han ikke bliver alt for skræmt.
Godt nytår til alle - Både 2-benede og 4-benede!
tilføjet af

nytårskrudt

Godt svar..
Jeg har ikke selv problemet, det på trods af at han er alene hjemme når der bliver skudt af. Det jeg mente med mit svar er at hunden bliver hvad man opdrager den til, men det kræver også hunden har psyke til at klare det, og alt respekt for dem som værdsætter deres dyr og passer på dem når der bliver skudt af....
Godt nytår til alle
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.