9tilføjet af

Indvandrere på hospitalet

For os i reparationsalderen sker det jo at vi skal på hospitalet. Der møder vi naturligvis også indvandrere. Ligesom danskere for det meste rigtigt søde og rare.
Men kan jo nok se at det kan være svært for personalet en gang imellem.
Derfor glædede det mig også meget at læae i avisen, at man har lavet et kursus for sundhedspersonalet om dette, så man kan få bedre forståelse for fremmede skikke og sædvaner.
Som født dansker kan det såmænd være svært nok at finde ud af det med at være på sygehus. Det må være rigtigt meget sværere for indvandrene og deres familier.
Og i dag havde jeg en god oplevelse. Jeg var inde og købe mig et stykke pizza, og kom lidt i snak med den unge mand der. Jeg fortalte om den artikel jeg havde læst og han fortale mig at han havde søgt optage på uddannelsen til sundhedsasstent, fordi han netop havde set det problem, og mente at det var vigtigt at der var nogle der kunne tale indvandrersprog der blev plejeuddannet.
Med mange hilsener
the old baker
tilføjet af

Hvad?

Prøver du bilde racisteren ind, at indvandrene har de samme sygdomme som vi andre.
tilføjet af

god ide

jeg blev far til en dejlig dreng for 8 måneder siden fødselen gik godt og de var ovenud søde inde på "riget". Men da min kone så kom på barselsgangen kom hun og min søn til at ligge på stue med en pakistansk kvinde der fik besøg på alle tider af døgnet altid råbende og støjende generende for alt og alle undtagen dem selv. Så blev alle bleerne stjålet så 2 børnedyner og til sidst min kones ur og pung da hun og jeg var ude og skifte vores søn. Det der skulle havde været et af livets lykkeligeste stunder blev forvandlet til et mareridt.
Jeg syntes det er glimrende med et kursus til alle sygeplejesker så de kan forstå nydanskerne, men jeg efterlyser et kursus hvor alle vi andre også lærer at klappe og råbe i kor "huraaaaa for dem" !!!!!
tilføjet af

Intet at stille op.......

.....med indvandrerne, før en 1. og 2. generationen er døde og borte, så er der en mulighed for at de har lært at opføre sig nogenlunde og udvise respekt for andre end dem selv - og dog tvivler jeg, for imelle tiden har de fået overtaget ! ??????
tilføjet af

Óg nu er alle udlændinge noget rak

Jeg har mødt en del ubehagelige menneksker på hospitalet. Endda også ved et enkelt tilfælde en blandt sundhedspersonalet.
Men jeg har faktisk næsten ikke mødt nogle ubehagelige unlændinge. Tværtimod har jeg mødt en næsten rørende taknemlighed, når de fandt ud af, at man var oprigtigt interesserede i dem som mennesker.
Og man kunne hjælpe dem til rette.
Men som jeg skrev et andet sted. Det synes som om indvandrerlande sender de bedste, som der er flest af, og de slemme. Det var faktisk også tilfældet da vi havde den store udvandring til USA, Australien og Canada.
Vi har nok også været lidt for rare og uvidende i begyndelsen, men med den politik der føres nu bliver vi ihvertfald ikke løbet overende.
Men det er da pokkerme også svært for de mennesker som kommer herop. og tro mig hvis de ikke møder alt for meget had, skal de nok finde sig til rette. Det er faktisk ærgerligt at de få blandt indvandrene der er nogle skurke i den grad ødelægger det for de andre.
the old baker
tilføjet af

JEG VED SGU SNART IKKE

rigtigt, da min dreng var indlagt på holbæk sygehus til opperation for en fodlidelse, da lå han på stue sammen med en tyrkisk familie. de kom sgu også på alle tider af , altid råbende og skrigene og så ellers deres stank af gammel armsved og sure tær. Det var så forfærdeligt at de til sidst kun måtte komme 2 af gangen. Lægerne og sygeplejerskerne var simpelthen ved at blive drevet til vandvid at deres måde at tee sig på
tilføjet af

Tek 12 igen!!!!!!

Hvorfor skal du absolut opdigte hade historier for at få flere på din side altså racistsiden! Prøv og lut til din egne armehuller.. det kan være at du stinker du er bare ikke klare over det
tilføjet af

SACREBLAUE

Jeg skriver ikke opdigtede historier, FES DEN IND. faktisk har jeg også haft gode oplevelser med Indvandre på hospitalerne. Det forholder sig sådan at jeg har en søn der er født med en kronisk nyresydom der hedder cystenyre. Han blev for 7 år siden som 10 årig transplanteret efter 2 år som dialysepatient på Riget. Min søns dialyseveninde og medpatient en iransk pige på syv år startede samtidig med at gå i dialyse og blev transplanteret samme dag. Min kone og jeg har aldrig mødt mere søde og rare mennesker end den iranske pige og hendes forældre, og den dag børnene blev transplanteret sagde den iranske mor jeg vil bede for jeres dreng, vil i så bede for min datter. Disse iraner var kristne mennesker og det er deri hele forskellen er på hvordan man opfører sig på et sygehus. Så lad være med at skrive at mine historier er opdigtede. Håber du har lært noget af mit indlæg.
tilføjet af

ja fordi de var kristne

skal du se
tilføjet af

JA OG FORDI

de havde lidt mere hjerne end alle de skide inbicile og mindrebegavet muslimer. De har en hjernecelle mere end en høne, det er derfor de ikke render og skider alle vegne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.