0tilføjet af

Indrømmer "Kyllingen" Rasmussen doping?

I et interview til et portræt-program på TV 2, udtaler Michael Rasmussen sig kryptisk om, hvorvidt han har benyttet doping i sin karriere. Se klippet ved at trykke på afspil-knappen.
http://sporten.tv2.dk/cykling/article.php/id-41177440:rasmussen-har-ikke-taget-doping.html
TV 2 Sporten har mandag kontaktet Michael Rasmussen, og han afviser, at hans udtalelser skal opfattes som en doping-indrømmelse.
Spørgsmål: Hvad mener du med udtalelsen?
"Jeg mener det, og jeg vil meget gerne uddybe det, at jeg altid har gjort en dyd ud af at køre på fair og lige vilkår igennem hele min cykelkarriere."
Spørgsmål: "Når man ser ned og kigger på de her lister, med de folk du har kæmpet, så har jeg i hvert fald fundet de første 12 stykker, som dengang fik dopingstraffe af den ene eller den grund. Når du siger, du har kørt på lige vilkår med dem, hvad mener du så med det?
"Det er måske lige netop der hvor jeg adskiller mig fra dem, for de har jo netop ikke kørt på fair vilkår, de har netop snydt modstanderen."
Spørgsmål: Så du afviser, at du har taget doping, eller hvordan skal jeg forstå det?
"Ja, det gør jeg helt afgjort."
Michael Rasmussen blev idømt to års karantæne for overtrædelse af reglerne om de såkaldte whereabouts. I år er han i gang med et stort comeback på det nye danske cykelhold Christina Watches-Onfone.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.