4tilføjet af

incest ramt

Hjælp!
mit liv er ved at gå i spåner. jeg er kvinde og er incestoffer. fra jeg var ti og til jeg var 17 brugt både min far og min bror mig som deres private luder.
jeg kunne ikke frigøre mig fra dem. hele mit voksne liv har jeg brugt på at finde en normal mand, men har nu 3 forlisteægteskaber med misbruger bag mig. jeg finder hele tiden de forkerte mænd. er der nogle som kan hjælpe mig?
tilføjet af

Psykologhjælp?

Hej incest-ramt, det var da en forfærdelig historie - har du talt med en psykolog om det? Det tror jeg er det eneste rigtige - du må være meget traumatiseret og har helt sikkert brug for professionel hjælp. Håber du får det godt!
tilføjet af

Føj, hvor var de onde!

For det værste man kan udsat for er misbrug
af dem man skulle have størst tillid til.
Prøv at kigge her: http://www.krystalkuglen.dk/data/beh613.htm
tilføjet af

Jeg håber du finder...

Nogle søde og kloge mennesker som kan vise vej/hjælpe og selv beskytte dig(støtte op/og du taler godt med og som du kan stole på(eller som kender det selv)
prof hjælp!Skulle "DE" 2 Have og blive indlagt for de fortjener det!!!!!!!(uden mulighed for at skade andre) for det er dem der er syge!!!Din bror og far(De passer ikke til betegnelsen de er ikke mere 2 dumme svin--- biologiske???? eller ej?ud med dem!!!UD MED DEM!de ER hvad de er rent ud sagt(glem dem)
tilføjet af

...

Mit hjerte græder med dig, ingen har fortjent at være det igennem som du har været.
At du ikke har kunne få et forhold siden hen, er vel naturligt, når man tænker på den baggage, som du har haft med.

Underforstået at du har haft så mange dæmoner med dig, at du har søgt de forkerte mænd ubevidst og derfor står idag med mange åbne sjæle sår.
Jeg håber at du en dag finder lykken i en sød og dejlig mand, der forstår at værdsætte dig for den du er.
Om det vil hjælpe dig med professionel hjælp kan kun du selv afgøre, da du skal være villig til tale om fortiden med alt hvad det indebærer af smerte og sorg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.