2tilføjet af

Heavy X-mas

Kære alle heavyhoveder og andet godtfolk med glæden i behold over det gamle heavy metal...se lige dette:
http://www.kbhallen.dk/script/site/page.asp?artid=50&Cat_ID=5
Legendariske Ronnie James DIO, og de ultrafede Uriah Heep spiller...okay...sammen emd Asia som jeg overhovedet aldrig har hørt om, hvilket jo nok er en fejl, men som bliver så rettet op her den 3. december i KB-hallen.
DIO var ham der første gang satte \,,/ tegnet sammen med heavy metal. Han har sunget i The Elfs (som ingen kender i dag), men også i Black Sabbath og Rainbow (som stort set alle kender ;o)). Fantastisk dygtig sanger, og fuld af mystik og magi...han tilførte troldmænd og magi en ekstra dimension i alle de heavy-metalliske eventyr.
Alle heavymetal sangere har et eller andet forhold til DIO...han har lært andre enormt meget...Det bliver fuldstændig fantastisk at opleve ham.
Uriah Heep var datidens heavy-rock med et ben i den lejr der hed acid rock også. Dvs. de bevarede dog overblikket, og deres musik var yderst eksperimenterende, men altid iørefaldende, men med nogle tekster der sparkede alle af banen...Dybt filosofiske, tungt dryppende af klogskab, udover også at være meget politiske, desuden fulde af eventyr og magi. De spændte...eller spænder virkelig vidt...Og de kører stadig for fuld udblæsning. Så dem for et par år siden også i KB-hallen sammen med Deep Purple...og det var fuldstændig forrygende. Men det absolut bedste ved dem er deres humør. De udstråler vildt godt humør og det er meget, meget smitsomt. Man bliver bare glad og fuld af energi ved at være med til deres koncerter.
Jeg har købt billet, min søn og hans far skal sørme også med, og forhåbentlig en masse af jer derude...SÅ er der sgu en god grund til i år for mig at glæde mig til jul.
From all of me to all of you, a very Heavy X-mas! YEAH! \,,/
http://www.billetnet.dk/event.jhtml;jsessionid=M42NSX5UZ0DN0CQ22YRINR15AAAADCCV?event=10886
tilføjet af

Så ses vi

.. det er efterhånden 20 år siden jeg så Dio sidst, så det må være på tide igen.
Har nogen hørt noget om at det skulle være DIO's sidste koncert turne ?
tilføjet af

Asia holder

Jamen, du kan da godt glæde dig til Asia, for de er sgu fede.
Det er nu mere melodisk rock end heavy.
Jeg så dem på The Rock og de holder stadig.
Desværre så jeg lige at deres super-trommeslager Chris Slade (ex. Manfred Mann's Earthband & AC/DC) ikke er med mere. Han var ellers det hele værd.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.