21tilføjet af

Hysterisk fremmedfrygt

Her er en lille beskrivelse af racistens psykologi
Primær gevinst: Ved hysterisk angst beskytter hysterikerne sig selv fra ubehagelig oplevelser fra f.eks. barndommen eller samlivet. Vi kan alle se at hysterikerens angst ikke er realistisk. Har man lidt fornuft, så gætter man på, at der ligger noget andet bag den hysteriske angst. Derfor møder vi hysterikerne med forståelse, indføling, sympati, forstående samtaler og behandling for at finde den reelle årsag.
Sekundær gevinst: Når vi møder hysterikeren med forståelse og indføling, så føjer vi hysterikeren til EN VIS GRÆNSE. Hysterikeren oplever så, at den hysterisk angst kan bruges at styrer sine omgivelser med og opnå en vis kontrol over sine omgivelser. Derfor kan hysterikerne nægte at opgive sin angst, fordi den giver opmærksomhed, kontrol, magt eller indflydelse på omgivelserne (sekundær gevinst). Det betaler sig at SPILLE offer og plage sine omgivelser med sin angst.
Hysterisk politisk angst: For mig at se, så ligner den hysteriske hetz imod ”de fremmede” til forveksling hysterisk angst. Problemet er bare, at når det bliver politisk så kan det de få alvorlige konsekvenser for nogle andre (”de fremmede”).
Hvis vi møder fremmedfrygten med forståelse og indføling, så oplever vi det problem - det alvorlige problem - der er med hetz og bagvaskelse. Nemlig, at selv om hetzen bliver tilbagevist, så bliver der altid lidt af hetzen hængende tilbage i luften. (” Der kommer ikke røg af en brænd, hvis der ikke er nogen ild” … osv)
Derfor mener jeg ikke, at det altid er en god ide at tilbagevise fremmedhad og fremmedfrygt med forstående og indfølende modargumenter, især ikke når det sker i en offentlig debat. Netop fordi fremmedfrygten og fremmedhadet har konsekvenser for andre mennesker (”de såkaldte fremmede”).
Vi bliver nød til tilbagevise fremmedfrygten og fremmedhadet med kolde facts og skarp ironi, som bygger på det logiske.
Mener jeg så også, at vise fremmedfjendske politiker i Folketinget er hysteriske neurotikere. Nej, fordi de benytter ikke den hysteriske angst til at bestykke sig i mod tidligere ubehagelige fra barndommen eller samlivet. Nej, de benytter den hysteriske angst til opnå magt og gode lønninger.
Disse fremmedfjendske politiker udnytter helt bevidst hysterikerens fastholdelse af ”retten” til den sekundære gevinst ( - ”retten” til at opnå opmærksomhed og indflydelse igennem en ikke-real angst). Når dette sker HELT bevidst, så vil jeg karakterisere det som psykopati.
Altså ”den perfekte alliance” imellem psykopater og hysteriske neurotikere. Fordi det går ud over nogle andre – ”dem vi ikke kender”.
Denne alliance løser bare ikke nogle af samfundets problemer, den fastholder bare ”retten” til at være ondskabsfuld, når man er dum. Og ”retten” til at være dum, når man er ondskabsfuld.
Min konklusion: Vi bliver nød til at tilbagevise fremmedfrygten og fremmedhadet med kolde facts og skarp ironi, som bygger på det logiske. (Jeg kunne bare ikke la’ være at gentage det.)
tilføjet af

jeg kunne bare ikke......................

la´ være at gentage det.
nej det er jo din stil, en evindelig båndsløjfe der, desværre aldrig bliver slidt.
tilføjet af

Demokraten er ikke Demokraten

Dette indlæg er IKKE skrevet af ”Demokraten”. Men af en fantastisk tilhænger af Dansk Folkeparti, der ikke har et særligt demokratisk sindelag. Og som ikke har andet at lave end chikanere folk, der bliver lidt for dygtige i deres kritik af Dansk Folkeparti og nationalister.
Bl.a. ved at skrive miskrediterende indlæg i andres signatur.
/den rigtige "demokrat"
tilføjet af

ha hi ha

hvor er du latterlig, tror du, at du har eneret på alt og alle.
tilføjet af

Det er vist ...

... langt over din sengetid. Du virker meget overtræt.
Smut nu i seng. Der en dag i morgen, hvor du kan forsætte med chikanere folk og bruge andres nicks.
tilføjet af

Opret Dit eget link

Kom med Dine egne synspunkter, og forsvar dem hvis Du kan.
Det er for nemt bare at kritisere andre.
tilføjet af

Sande og gode ord

Hovedparten af befolkningen deler givetvis Dine holdninger, men den resterende del:!!!? Jeg tror ikke man kan "nå" Dem.
tilføjet af

Det var netop pointe.

Nej, det var netop også min pointe. Vi kan ikke nå dem, hverken de hysteriske racister eller de psykopatiske racister. Jeg er ked af, hvis det ikke fremgik tydeligt nok.
Vi er nød til at sætte grænser for fremmedhetzen. Så grænsen ikke hele tiden bliver rykket for, hvad man kan tillades sig.
Derfor jeg tror ikke, at forstående dialog i den forbindelse nytter. – Tværtimod, forstående dialog rykker grænsen, for hvad kan tillade sig.
Mit forslag er så, at vi bruger kolde facts og ”logisk” ironi til at sætte grænser med. Men jeg er da åben for at høre andre forslag. ;-)
tilføjet af

blev i færdige............

med jeres røvslikkeri?
tilføjet af

Til signatur-tyven ....

http://www.ra.dk/sw1259.asp
Prøv nu at ringe til dem, jeg tror, at du bliver rigtig glad for det længden.
tilføjet af

ja der ser rart ud

men jeg kan ikke tage chancen for at du kommer fri.
tilføjet af

Lidt medlidenhed ..

...med dig må man sgu ha'. Fordi --->
"Kan psykopati behandles?
Nej! Sygdommen er meget vanskelig at behandle og så godt som uhelbredelig, da psykopaten ikke vil anerkende sin sygdom og derfor ikke vil være motiveret til at blive behandlet" (citat)
tilføjet af

Hej

Jamen kom nu med nogle kolde facts - så er der noget diskutere. Muligt at du mener jeg har fremmedfrygt - men det mener jeg faktisk ikke - men skeptiker er jeg.
tilføjet af

Ha, ha, ha!!!

I naive tosser!
Islamfascisterne er igang med at udbrede deres gift over hele verden. I dag står de frie samfund over for et"ondskabens imperium" fra Marokko i vest til Indonesien i øst.
Naive vestlige tosser hjælper Islamfasisterne, fordi de sidder fast i deres egen tågede forestillingsverden skabt af 2. verdenskrig.
tilføjet af

Kolde facts og skarp ironi fra dig! Ha,ha ha

Kolde facts og skarp ironi kræver en vis intellektuel kapacitet, som jeg ikke tiltror dig, med dine begrænsede åndsevner!
tilføjet af

Og det kommer fra dig

du er sku' da åndsbollen under alle andre åndsboller.
Hvordan kan et så snæversynet og kynisk menneske som dig begynde at kritisere andre og deres evner????
du lever da vist udelukkende i den bedste af alle verdener: din helt egen private, hvor du er i stand til at ignorere alle dine mange fejl, heriblandt DINE meget begrænsede åndsevner.
tilføjet af

dkfascisterne

hvad med dig´og dine fascistiske holdninger. du beskylder konstant andre for at mangle dit eget snæversyn og dine fordomme. du ved absolut INTET. du er ikke engang i stand til at lære. du den mest foragtelige af alle skabninger.
tilføjet af

og du stjæler

måske fordi du ikke kan finde ud agf at gøre noget selv???
tilføjet af

Jamen dog!

Hvad har du skrevet af meningsfulde indlæg?
Du er nok ikke så gammel, så det skal være dig undskyldt.
Jeg foretrækker at tro du er en uvidende tåbe og ikke landforædder
tilføjet af

Til islams nyttige idiot

Havde du fået nok af mit "bræk".
Du er et åndeligt fallitbo!
Færdig med dig
tilføjet af

Godt indlæg

Desværre er dine ordvalg og dit generelle intelligensniveau nok en anelse for høj til hvad de fleste af de amøber herinde forstår.
Så vælg en mere primitiv sprogformulering som pøblen også har en chance for at forstå :)
/EyeOfJustice
tilføjet af

To enige tosser

To tosser kan jo altid klappe af hinandens tåbeligheder
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.