9tilføjet af

Hypnose mod socialangst og stammen..

Er der nogen der har prøvet at gå i hypnose (hos professionel).
Jeg har sosialangst. Kunne godt tænke mig at komme i behandling, og få fjernet min angst (føler den bliver værre og jeg isolerer mig mere og mere). Har haft den siden folkeskolen (ca. 25 år).
Min søn har for nogle få år siden, været udsat for en ubehagelig oplevelse. Han har stammet siden. Mon det kan fjernes i hypnose? (har gået til talepædagog i et år, uden fremgang).
Bor i Allerød/Nordsjælland, hvis nogen har et godt forslag til behandling heromkring.
Kærligst
Mille
tilføjet af

Begge dele er vel ting man gerne vil være foruden

så prøv da. Det virker ikke ens på alle, men det kan ingen se på dig, vel? Altså om det virker på dig, fordi det virker på mig.
tilføjet af

angst

Hejsa. Mod din angst kan jeg anbefale akupunktur. Jeg har selv fået det og det virker som vender du en hånd så hurtigt virker det, ang din søn så vil jeg sige prøv det, man ved jo ikke om det virker før man har prøvet det, det er da forsøget værd. Men angst da akupunktur
Mvh Manuela
tilføjet af

Har behandlet sociofobi og stammeri

Det er noget, hypnose nogle gange kan hjælpe imod. Men det skal kombineres med terapi. Oftest er terapien bedre og mere langsigtet. Hypnosen kan hjælpe med at afdække årsagerne, så de kan behandles.
For nylig behandlede jeg én med panikangst. Det viste sig, at det faktisk ikke var hypnose, men personlig coaching, der skulle til.
Som så meget andet, er det slet ikke så enkelt, som det lyder. Hverken diagnosticering, terapi eller behandling.
MVH
GL
tilføjet af

Tak

Tak for jeres svar🙂Jeg må prøve mig frem, der er vist ikke andet at gøre.
Kærligst
Mille
tilføjet af

www.slipangsten.dk

Jep - jeg har prøvet hypnose for socialangst, og det virkede slet ikke på mig. Men jeg var desperat efter at få det bedre så jeg gik hos en hypnotisør over 5 gange, men det rykkede ikke noget ved mig!
Jeg er nu gået igang med en psykolog som går i dybden - hvor jeg får løst op for nogle ting der ligger i min ungdom og giver problemer. Jeg synes det virker for mig, selvom det er noget der tager tid. Kognitiv terapi rækker ikke altid nok i dybden.
Prøv evt. at læse mere om angst og behandling på www.slipangsten.dk
Om din søn kan bruge en hypnotisør? Måske ja, for hvis det er en enkeltstående situation som har gjort at han stammer - så tror jeg godt han kan få hjælp af en hypnotisør.
tilføjet af

Stammer du ?

Kære Mille.
Jeg har haft adskillige "klienter" med den problenstilling du oplever.
Jeg kan fortælle at hypnose/terapi kan være utroligt effektfuld når vi taler om tanker føelser og adfærd.
Det er vigtigt at du vælger din hypnterapeut med forsiktighed. Altid spørg om deres referencer og teraputiske kunnen, da det desværre ikke er en beskyttet titel at være hypnoterapeut er der mange på dette felt. Nogle er rigtig dygtige og andre har måske lært det efter en bog der hjemme.
Jeg kan anbefale www.shinhypnose.dk som ligger i Kbh Ø
tilføjet af

www.shinhypnose.dk

Til overstående kan jeg kun kommentere at hvis du har prøvet hypnoterapi 5 gange uden virkning må det være en dårlg hypnotisør du har været hos. Jeg går her ud fra det har været den samme.
Det er jo sådan med hypnotisører som med psykologer og alle andre, at nogle er gode og andre minder gode :)
tilføjet af

Hypnoterapi mod socialangst og stammen..

Jeg synes, at hypnose er en god ting, så længe det har et terapeutisk formål - også kaldet hypnoterapi. F.eks. kender jeg flere, som har fået behandlet deres fobier i form af hypnoterapi. Først og fremmest er målet ved hypnoterapi, at få patienten til at det, der skete inden den traumatiske begivenhed, der forårsagede den første reaktion. Hypnoterapien skulle gerne kunne fjerne den tillærte reaktion fra hukommelsen og udvikle nye reaktioner, som er mere hensigtsmæssige.
tilføjet af

Hypnoterapi mod socialangst og stammen..

Virkede ikke. Prøver igen :-) Jeg synes, at hypnose er en god ting, så længe det har et terapeutisk formål - også kaldet hypnoterapi. F.eks. kender jeg flere, som har fået behandlet deres fobier i form af hypnoterapi. Først og fremmest er målet ved hypnoterapi, at få patienten til at det, der skete inden den traumatiske begivenhed, der forårsagede den første reaktion. Hypnoterapien skulle gerne kunne fjerne den tillærte reaktion fra hukommelsen og udvikle nye reaktioner, som er mere hensigtsmæssige.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.