8tilføjet af

Hyldest til store røve!

Kære kvinder med store bagdele
Det er så ærgeligt at så mange kvinder går rundt og har mindreværdskomplekser over størrelsen på deres smukkeste legemsdel. I skulle bare vide hvor utrolig meget jeg tænder på jeres rigtig store røve, jo større jo bedre! Jeg kan blive helt vild ved synet af bred, svulmende, rund kæmperøv ude i byen. Når jeg så kommer hjem, fantaserer jeg om at ælte den, slikke den og kigge på den mens jeg tager den heldige ejerinde bagfra. I er smukke og I burde være stolte af jeres store, kvindelige, frodige bagdele! Så sid på mit ansigt med jeres kæmperøve og lad mig tilbede jeres skønne, sprækker og slikke jer til I kommer ud over mit henrykte ansigt!
Christian
tilføjet af

Nice

Come And Get Me...
;o)
I Will Love You...
tilføjet af

On my way!

Hej frække!
Sounds interesting! Love to get my face between your enormous buttocks!
Hvis du har lyst til at fortælle mig om din store røv og høre om mine fantasier om den så skriv til mig på chr55555@hotmail.com
tilføjet af

Seriøst?

Synes ikke du lyder helt seriøs!
Hvor gammel er du ?
tilføjet af

Ja!

Jeg er 36, og jo, jeg er skam helt seriøs. Jeg vil gerne tilbede og forgude din store bagdel!
Christian
tilføjet af

Tak! Sex og/eller kærlighed?

Jeg er en af få kvinder der er meget stolt af min fyldige, franske J.Lo po-po. Min bekendte flirt giver den også stor interesse, men der er noget andet der holder ham tilbage til at give helt hen - både med tilfredsstilleserne af mig, men også hvor langt jeg må gå med ham. Som en ung, frodig, varm, villig kvinde er det også svært når alt skal være kold, hård sex uden følelser. Har prøvet at få snakket om det, men sex er alt manden tænker på. Håbede at jeg kunne hypnotisere med diverse bagdele. Er det meget normalt at mænd skærer AL romantik fra? - er lidt uerfaren efter et 5 års langt forhold.
Celia
tilføjet af

Hvor og Hvornår?

Hvor er du fra?
tilføjet af

Tæt på dig?

Jeg bor i København, nærmere bestemt Nørrebro. Er det langt fra dig og din vidunderligt store bagdel?
tilføjet af

Et forsøg...

Kære Celia
Jeg er selv 36 år, så jeg har lidt længere tids erfaring med forhold end dig. Desuden har jeg haft mange kærester men det gør mig jo ikke nødvendigvis til ekspert. Nå, men jeg prøver alligevel. Når du kalder ham din flirt så tænker jeg at I ikke har kendt hinanden særlig længe. Det er min erfaring at der plejer at være mest romantik i begyndelsen af et forhold og at det så tager lidt af efterhånden, så hvis der ingen romantik er nu, så tror jeg ikke at du skal regne med at der kommer mere senere. Jeg skal selvfølgelig passe på med at råde dig til noget som helst, det er jo dig der kommer til at tage konsekvenserne og jeg kender hverken dig eller manden. Men måske det er lidt af en knudemand du har fået fat i? Og hvis han kun er interesseret i sex og du vil mere og andet end det, så kommer du jo nok til at blive frustreret og skuffet inden længe. Håber du kan bruge mine råd til noget, hils din dejlige bagdel fra mig, jeg sender den et stort varmt kys.
Kærligst, Christian
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.