41tilføjet af

Hvornår er man utro?

Jeg har tænkt på hvornår er man utro?
Er man det når:
- man tænker meget på en anden?
- når man har kysset lidt med en?
- når man skriver meget søde beskeder (ikke seksuelle eller lignende med en anden?
Jeg håber nogen kan hjælpe, fordi jeg har fået en ny nab, og ham har jeg skrevet meget lidt sammen med på sms (men kun de kedelige ting), og igår var han inde og besøæge mig, men vi sad overfor hinanden og havde det rigtig hyggeligt.. Kan ikke alde være og tænke på ham, selvom jeg har kæreste...
tilføjet af

prøv at vende den om

Svarene du mangler, ligger sikkert lige for, hvis du forestiller dig, at det var din kæreste, der gjorde det samme. Så finder du ret hurtigt ud af, hvad du selv kan acceptere og hvad du ikke kan.
...mange glemmer sgu at vende den om....
tilføjet af

Så sandt så sandt

Jeg have slet ikke tænkt på at vende den om.. Var faktisk et af de bedste svar jeg kunne få.. Men jeg ved ikke lige for ville nok først mene det er utroskab ved kys (en mild form) men ville da blive jaloux hvis han skrev meget med en anden.. Hehe er sku ikke nemt..
tilføjet af

ik utro langt fra....

HAii.
jeg mener at du bestemt ikk er din kæreste utro bare fordi du tænker lidt på din nabo, du har jo ikk gjort noget der er forbudt, og hvis en fyr var utro hver gang han kiggede på en tøs, så kunne de ik lave andet end at være utro, der sker ikk noget ved at tænke på en anden..
man kan bare sige du finder ud af om din kæreste er den du vil have, eller om det er din nabo, stil dig selv nogen spørgsmål: har jeg det sjovere og mere hyggeligt med min nabo frem for min kæreste, hvis det kommer til det punkt skal du måske overveje at gøre det forbi,
man må også godt filer lidt, med en anden, for det gør fyrerne sku også.. så længe det kun er noget med øjne!

nok se men ik røre....
men jeg håber at du finder ud af det...
hilsen, moveyou...
tilføjet af

Wuw, same problem

Hey, well....efter min mening har du ikke været utro på den "slemme" måde indtil videre, så jeg synes ærlig talt du skulle stoppe mens legen er go'. Men hvem af dem du skal stoppe med, kan jeg ikke svare dig på......Det er op til dig.
Men jeg synes altså ikke at du har været sådan rigtig utro endnu, men når du har det som du har det med ham den anden, så tror jeg sagtens det kunne gå hen at blive et problem hvis du ikke snart ta' en beslutning
tilføjet af

anonym Gør det du finder bedst

Jeg har lidt af det samme problem her er det bare min kæreste der skriver med mange andre piger...
Når man tænker på en anden er man ikke nødvendigvis utro, det kommer vel lidt an på hvad man tænker og om der er nogen følelser med i det...
Helt klart når man har kysset med en anden har man været utro, men dog ikke på den grove måde...
Jeg ved fra mig selv af at når min kæreste skriver med andre piger så bliver jeg da jaloux, men jeg kan jo ikke forbyde ham at have andre gode pige venner og din kæreste kan vel heller ikke forbyde dig at være gode venner med din nye nabo...
Min kæreste har en gang sidet og skrevet perverse ting til en anden pige og jeg tror aldrig at han gør det igen... Der følte jeg at han var mig utro, altså på en måde, for når han kan finde på at skrive sådan noget til en anden pige, mens vi er sammen trods det vi har været sammen i 4 år, kunne han så ikke også finde på at gå hele vejen???
Jeg kan kun sige til dig at du skal gøre det du finde bedst, både for dig og for din kæreste, men gør det inden det er for sent, heller være ærlig over for ham end at han selv finder ud af det... Det er mit råd, håber du kan bruge det til en lille hjælp... Held og lykke...
tilføjet af

du må nok se det i øjnene

Jeg tror ikke spørgsmålet er så meget om utroskab, tror det mere handler om at du nok ikke burde være kærester mere med den du er sammen med nu hvis du fortsætter med at hele tiden tænke på en anden, det er ikke fair overfor din kæreste eller dig selv.
tilføjet af

troskab skader kun!!!!

jeg mener at lige så snart du kigger på en anden og tænker tanker, der kun bør køre din mand til har du begået utroskab....... for mig er utroskab ikke kun en fysisk ting, men li så meget en psykisk ting.. hvad ville du sige, hvis han gik og havde tanker om en anden pige????
tilføjet af

nej du er ikke utro!

jeg kender dit dilemma, er selv i netop samme situation... Det er vildt svært at træffe en beslutning, man er sammen med en, men har følelser for en anden. Mit råd er lyt til dit hjerte, og mærk efter hvad det er du selv vil. Jeg ser dig ikke som utro, men som et ganske almindeligt menneske, som nu engang har følelser. Det er så nemt for andre at have meninger, om noget de ikke selv har været ude for, så lyt til dit hjerte, så vil det vise dig vej.
tilføjet af

tænkt dig om

hej
Jeg har ik noget svar og aner heller ik hvordan jeg er kommet ind i dit brev, men jeg læste det alligevel. Jeg tænker og jeg hygge snakkede også med en fyr mens jeg havde kæreste på, men heller slet ik på den måde. Det blev så til at min kæreste slog op men han vidste ikke noget om det men slog op på grund af andre grunde fordi han var ude i noget stofmisbrug. Det viser sig så at fyren længe havde været lun på mi men ikke ville ødelægge mit andet forhold og være en bitch. Jeg fik øjnene op for de ting han sagde og blev forelsket ret hurtigt efter, idag er han det bedste jeg har og vi har været sammen i 1 år nu. Så jeg tænkte bare - måske er det i virkeligheden den forkerte man er sammen med indtil den her vidunder ham/hende dukker op ud af det blå, det er bare om at få øjnene op og lade den blinde kærlighed ligge et øjeblik og se hvad man ellers kan få ud af livet.
Held og Lykke - håber du åbner øjnene op for det rigtige forhold, som er den du skal være sammen med resten af dit liv.
Knus Luise 20
tilføjet af

Utro

når man har været i seng sammen med en anden.
tilføjet af

Utro ??!!

Hør lige her - man er jo ikk utro når man bare snakker med en anden - det ville være noget andet hvis du stak din tunge ned i halsen på vedkommende ikk ?? Jeg synes man er utro, hvis man kysser med en anden, ikk hvis du bare snakker med dem - snakker du aldrig med andre end din kæreste, for så vil jeg mene at du har et kedeligt liv..
Held og lykke
(Og så lær lige at stave..)
Mvh M & S
tilføjet af

Ved

Utroskab er noget meget flydende, for det er vel i sidste ende ens samvitighed der afgør det,man ved det nok hver især når man er gået over en bestemt grænse.
Har man det godt med ens handling ja så har man vel heller ikke lavet noget forkert.
tilføjet af

Så er man UTRO!!!

Man er utro når man går og skjuler at man er interesseret i andre! Sådan noget bliver man sgu' nød til at få snakket med kæresten om! Hvorfor er du overhovedet sammen med din kæreste når du går og er åben for andre??? Det er sgu' da for dårligt! Tag dig dog sammen, get real! Ikke kun for den stakkel af en kæreste du går og bilder ind at du er sammen med, men sgu' da også for din egen skyld! Hvor længe har du tænkt dig at leve i en løgn? Få dog talt ud om tingenes egentlige tilstand og få taget dit forhold op til revision, kan i ikke det skal i sgu' da ikke være sammen!!!
tilføjet af

Tal med din kæreste!

Dette spørgsmål, som du har lagt ud på nettet, skal du stille din kæreste! Ikke alle mulige andre!
Ved kæresten overhovedet noget om at du har lagt dette ud på nettet?
Det er kæresten du skal spørge ikke alle og enhver der tilfældigt kommer forbi denne web-page!
Jeg tror du går og keder dig i dit liv! Gir kæresten dig ikke den opmærksomhed du har brug for? Så må du enten få kæresten til at give dig den, ved at tale med vedkommende om det eller indse at i ikke hører sammen, eller leve i utroskap...
Det er op til dig selv hvilket slags liv du vil leve...
tilføjet af

Hvorfor spørger du?

Det lyder som om du allerede godt ved at den er gal, siden du spørger om UTROSKAP.
Hvorfor spørger du? Det er jo tydeligt at du har dårlig samvittighed, siden du søger støtte og enda så på nettet! Var jeg din kæreste ville jeg blive ufatteligt såret over at du sådan gik bag om min ryg. Tænk dig lige lidt om. Har du ikke lidt for travlt? Tag lige og tænk over dine egne værdier.
tilføjet af

Søde Mimz!!!!!

Kæreste Mimz.......
Jeg har læst alle mails, men blot ud fra dine ord: er jeg utro? Er du jo godt på vej...både i tanker og fysisk!!
Sådan er det med føgelser/tanker....nej søde MIMZ.... du har meget at lære og forstå...intet i livet er "en let leg" man kommer til at såre eller at selv blive såret!
Du skal altid tænke på at det du gør mod en anden "her din kærste" -ville du ha at "din kærste" gav dig samme omgang???????
Kære MIMZ - ud fra de få linier...får jeg det udtryk af dig at du er et kærligt menneske men er også et "ungt" menneske og du ska søge og finde men ikke såre/ødelægge andre.... derfor "vågn op" søde og se ind i virklighedens mangfoldigheder... nemlig "livet"
At tænke på et anden er start skuddet til at være på forkert / eller rette vej - dog træd førs ud når du har tænkt det godt igennem...?hva er galt siden jeg søger anden? hvorfor tænker jeg ikke på min kærste? hva gør ham den anden som "din kærste"ikke gør?
ja MIMZ.....skriv til mig på fantasi2003@sol.dk
træd varsomt
Varme forårs hilsner hanne
Nb. til jer andre "HUSK at leve livet men ikke på andres bekostning!!!
tilføjet af

Hensigten

Men er vil utro når man tænker seksuelt på en anden. Man kan godt gi' et venskabeligt klap i numsen. Men hvis det ligger i luften at man er ude på mere, er den gal.
Det kommer an på den hensigt der ligger bag.
Man kan godt ha' det sjovt med andre folk uden at man er utro.
Man er godt selv klar over når man har gået for langt.
Det kan vise sig ved at man fjerner sig lidt fra kæresten. Man holder ikke så meget at vedkommene mere, så er det at forholden bliver ødelagt. Der er intet være end utroskab.
tilføjet af

Tak for svarene

Jeg må sige at det er virkelig nogle gode svar jeg har fået.. Tror det er samdt at utroskab er lige så meget en psykisk som en fysisk ting.. Jeg føler stort set intet for min kæreste og kan godt være det er det der gør jeg kigger efter min nabo.. Nu skal jeg desværre på tur med kæresten og hans afr, ulrik´, hans kone karina og sådan.. og skal slå op søndag aften eller mandag..
Ved ikke hvordan jeg pænt fortæller ham jeg ikke vil mere???
tilføjet af

Helt enig

Helt enig.
Man skal endda helst være sammen med flere fyre på samme tid.
hilsen majken
tilføjet af

Hallo...?

Jeg forstår din fortvivelse, men kan du ikke godt se det? Hvis du tænker meget på en anden mand, selvom du har en kæreste er der noget galt...måske er det starten på en forelskelse..slevfølgelig er det helt okay at have venner, men prøv at tænke på, hvis din kæreste fik en ny kvindelig nabo og de begyndte at sms'se meget sammen.. besøgte endda hinanden og han ikke kunne lade være med at tænke på hende, selvom han har dig.. vil du så ikke få det dårligt...?
Mvh. En som har prøvet det..mod sig! :(
tilføjet af

ja...

jeg må nol indrømme at jeg synes du har været utro... jeg ville blive meget sur på min kæreste hvis han skrev beskeder med en anden pige og havde hende på besøg...
men folk er vel forskellige... det er nok kun din kæreste der kan bedømme hvornår han synes du har været utro...
tilføjet af

Hvornår er man utro

Man er da utro når man har knaldet en anden, eller slasket en
tilføjet af

løgn..

det er noget møg at fyre af.. det ene føre til det andet, har prøvet, og du siger kun at hun ikke er utro fordi du selv sidder i samme dilemma.og ikke vil indrømme at det du gør er forkert.
vend dem om, tænk på hvordan du ville have det hvis det var din kæreste.
tilføjet af

utro hvis man...

jeg synes man er utro hvis man skjuler at man snakker med en anden fyr.
man kan jo være utro på to måder.
psykisk og fysisk. og det hun har gang i er psykisk.
tilføjet af

svar på utroskab

hvad ville du tænke, hvis din kæreste sagde at han havde gjort det du har gjort???? er han dig utro??
jep, det ville du sige, fordi så snart man involverer en 3 part, har man mistet det fine man har haft sammen og man kan ikke længere være 100% ærlig!
tro mig, jeg har altid været utro, men ikke i det sidste forhold.det er så slut nu, men det var dejligt t kunne forlade et forhold med ren samvittighed!
pøj pøj løven
tilføjet af

:).

Jeg har os selv været utro det er sjovt :)
tilføjet af

Kun rigtig dumme svin er utro

Jeg synes ikke at man er utro, hvis man bare tænker på en anden person end sin kæreste..sådan er den menneskelige natur nu engang. Man er helt klart utro, hvis man kysser med en anden. Hvis man skriver søde sms`er til en anden person er man ikke direkte utro, men det er alligevel vildt ledt. Jeg har haft en kæreste der gjorde det og da jeg fandt ud af det følte jeg mig bare så røvrendt og svigtet. Man vil aldrig rigtigt kunne tage ens kærestes ord alvoligt igen fordi man vil bare altid tænke på at han siger det samme til en (eller i mit tilfælde; fem)anden bagefter. Men jeg tror at det egentlig kun er utrolig dumme svin der gør sådan noget fordi hvis at man virkelig har lyst til at skrive eller være sammen med en anden slår man op med sin kæreste først. Men det er selvfølgelig bare min mening
tilføjet af

helt enig der

jeg giver dig helt ret i det med at når kæresten skriver med andre man føler sig lidt skidt inden i og har allermest lyst til at hugge hans mobil og læse hvad han skriver.. jeg har ikke noget i mod at min kæreste har pige venner men de skal squ også respekter at jeg er der for eksempel så har min en veninde som har været vild med ham så mig kan hun slet ikke hilse på så kan jeg altså heller ikke accepter han skriver alt muligt til hende!!
Kram
tilføjet af

utro??

jeg vil sige til Mimz.
hvis du tænker på din nabo hele tiden selvom du har en kæreste, skulle du overveje om du vil være med din kæreste! overveje om dine føelser for din kæreste er den samme for hvis den ikke er, er det unfair overfor din kæreste..
tilføjet af

Forstår dig sQ godt...

Hej.!
jeg forstår dig helt klart i det der med a man ikk helt er klar over hvornår man er utro eller man ikk er.. Jeg er selv i den situation, hvor min eks som er blevet vild med mig igen vil have mig tilbage, vi har haft en del hede samtaler over sms den sidste uge.. og nu har vi på en måde aftalt a han ska komme i denne uge, bar som venner.. men ved a han gerne vil andet med mig... og nu er jeg så i tvivl om hvis han kysser mig om jeg så er utro..??? hva synes du?? Kh. minnie
tilføjet af

Til Mimz

Hej..
Så længe du ikke har noget i tankerne med den anden er der ikke noget galt med at have sig en ven og hygge med.
Der hvor det kan blive farligt er hvis du er ved at få følelser for den anden person...Hvis du er ved at få følelser skal du afgøre med dig selv om du vil fortsætte med det venskab eller afbryde og i dit tilfælde er det nok bedst at afbryde det venskab hvis du har en kæreste som du er meget glad for.
tilføjet af

HMM ja

Hejsan..
Jeg tror nu ikk at det er at være utro bare fordi at man tænker på en anden end sin kæreste...
spørgsmået er hvordan du tænker på ham den anden...
Hvilken tanker går gennem dit hovede når du tænker på ham?
Er det som en kærste eller bare en meget god ven??
Jeg vil mene at man først er utro når man har fysisk kontakt med hinanden, for man kan jo godt synes at en anden ser bedre ud end sin kæreste eller er ekstremt sød, og skrive søde beskeder til den anden person men stadig elske sin kæreste.
Så mit svar på det spørgsmål er at man er utro ved fysisk kontakt..
Hilsen Lille_My
tilføjet af

Man er utro når.

Man er utro i det øjeblik man kysser en anden på munden end sin kærste, så hvis du er forelsket i en anden så for guds skyld slå op med din nuværne kærste først, for der findes ik någet mere smertefuldt end at finde ud af at èns partner er utro, tro mig, jeg har prøvet at have en kærste som jeg var MEGET glad for, som var mig utro, og det er som sagt meget smertefult.
Hilsen Jan.
tilføjet af

Hvornår man er utro!

synes næsten der er værre psykisk utroskab fordi det kan vare længe før man finder ud af det..Det er lettere at skjule...Og at det fysiske er lidt mere ekstremt..Men det variere meget fra person til person hvor grænserne går..Jeg ved da jeg vil blive temmelig negativ hvis min kæreste f.eks sms flirtede med en anden fyr..Men min pointe er at psykisk utroskab kan enten styrke eller nedbryde fordi man hele tiden samligner to personer!
Men det fysiske kan osse være dræbende!MEN HVOR GÅR GRÆNSEN??!!?
tilføjet af

Samvitighed

Utroskab er noget meget flydende, for det er vel i sidste ende ens samvitighed der afgør det,man ved det nok hver især når man er gået over en bestemt grænse.
Har man det godt med ens handling ja så har man vel heller ikke lavet noget forkert.
tilføjet af

hvornår er man utro

Jeg har selv haft en kæreste der var mig utro... Han både har skrevet sms med andre piger osv. men det betegner jeg ikke som utroskab, da jeg selv skriver med op til flere drenge.
Men den aften han kyssede med en anden da var det i mine øjne at være utro.
Så jeg mener at så snart man kysser en anden end sin kæreste er man utro, men ikke før...
Hilsen en anonym
tilføjet af

for helved!

hej ja, nu er jeg det store fjols.
For i sidste uge, lørdags var jeg gså min kæreste utro, og det fortryder jeg virkelig så ustyrligt meget, kan slet ikke forstå det nu. og hun betyder ikke en skid for mig, hende jeg bvar sammen med, og det var kun 2 kys, men alligevel det er tanken det hele handler om, fuck fuck. det værste, vi har vbæret sammen i 7 mdr. og det piner mig så meget nu, vi slog op på vores 7 mdrs dag. PIS! nu går vi op og ned af hinanden, pga. eferskole. det svært men er begyndt at tale sammen igen, vil så gerne være sammen med hende, men det tilliden det hele kommer an på. vi kan grine sammen nu og det er dejligt, men jeg vil så for alt i verden gører det klart for hende hvor meget hun kan stole på mig.!!!!! jeg elsker hende virkelig... min Janni.
Jesper
tilføjet af

Rolig mand!

Jeg synes ikke man på nogen måde skal have kontakt med andre drenge/piger hvis man har en kæreste man virkelig holder a, dermed ikke sagt at man ikke må snakke med dem, men nu tænkte jeg på sms'er der er søde! Det er svinsk, og for fanden så gør det forbi med kæresten! Men glem ikke at man oftest har det bedre end man går rundt og tror, at kysse med en anden er bestemt at være utro, men gør man ikke oz kun det fordi man ikke føler at ens andet forhold er for godt...
Jeg sked lige på min kæreste i sidste uge, fordi jeg kom til a være sammen med min ekskæreste, det var dejligt!
fordi mit forhold med den anden var røvsygt...
tilføjet af

utro

utro er egentlig let at definere,det er når du foretager dig noget,som du holder hemmeligt for din partner
tilføjet af

ENIG

Ja - når man laver noget, som man holder hemmeligt. Så bunder det vel i dårlig samvittighed overfor sin partner. OG,- mener jeg,- er der så ikke noget "knas"
i parforholdet? Noget, der måske hellere skulle ses på.
Måske et lavt selvværd/trang til bekræftelse? Og det kan man jo så få "opbygget" på andre, for parforholdet, destruktive måder!
Men arbejd dog hellere på det du har - og lad være med
at ødelægge tilliden.
Det tager lang tid, at få den opbygget igen!!
tilføjet af

hep hep

faktisk synes jeg ikke det er helt løgn. Synes faktisk psykisk utroskab er værst.
Hvis man i tankerne hellere vil være sammen med en anden bør man tage forholdet op til revision. Sex er noget fysisk. dermed ikke sagt at det er okay at bolle udenom.
men personligt ville jeg blive mere såret hvis min kæreste var ved at blive lun på en anden end hvis han havde kysset en anden.

det er måske lidt langt ude i hampen for de fleste, men sådan er min virkelighedsopfattelse altså - det vigtigste er at man helliger sig hinanden 100 % følelsesmæssigt. og jeg mener 100 % ikke 99 og så 1 % til naboen.
Opvej med dig selv hvad der er bedst, om tankerne om din nabo måske skyldes manglende bekræftelse eller andre ting, synes ikke du skal kaste forholdet ud af vinduet hvis du tror "Utroskaben" skyldes mangler i forholdet som kan genoprettes
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.