2tilføjet af

hvornår er jeg misbruger

som sagt det er jeg når jeg når der til hvor jeg siger nu skal jeg ned og ryge noget hash for at jeg kan fungere nede på kommunen hashen må ikke gå hænd og blive en forhindring i min tilværelse men det gør den hvorfor stopper jeg ikke bare jeg har gjort det før det har kostet mig meget men alligevel lære jeg ikke af konsekvensen jeg tager det på den hårde måde og bliver ved med at øde lægge min krop jeg burde skamme mig men jeg er bevidst om mit problem og kan gøre noget ved det
tilføjet af

ikke godt

Hej merete
først vil jeg sige at du skal ud af dit misbrug nu, og ikke om 14 dage, for jo længer du venter jo svære bliver det. og jo før du stopper jo mindre er risokoen for at du ryger ud i nogle andre hårde stoffer- du skal ikke klare det alene og det skal du heller ikke. find den hjælp du behøver og tag i mod den inden det er forsent.
bekrymeret tanker her fra.
tilføjet af

svar

Hejsa
Det er sådan men et misbrug at du kan være både fysisk og psykisk afhænge, så det vil sige at din krop nødvendigvis ikke har brug for stoffet, men det er din hjerne der sige at du skal have det.
det er svart at sige hvorfor du ikke lærer noget af det, og jeg kender dig ikke som person, så har svært ved at sige det.
Måske har du bare ikke fået dig en forskrækkelse, selv om det lyder barsk, så er der bare nogle mennesker der lærer på den hårde måde, håber det var lidt hjælp.
hilsen mille
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.