12tilføjet af

Hvorfor MAND!

Hvorfor stopper mænd med at kysse deres kærster, dybt,længe og inderligt, når de har været i deres forhold et stykke tid???? det var jo det vi var vilde med da os kvinder staret forholdet med jer mænd. Hvorfor gider i ikke mer når det er gådet et stykke tid?
tilføjet af

alt

hvad der er vane blir kedeligt
tilføjet af

Hvilke mænd?

Jeg kysser da stadig min kæreste længe og inderligt undertiden når hun mindst venter det. Vores forhold er ikke helt nyt, snart 3 år om nogle måneder. Jeg har venner som er i længere forhold, som jeg også stadig af og til ser kysse deres kærester et længere intenst kys.
Jeg må sige, at jeg ikke ved, hvilke mænd du taler om?
Sikker på, du ikke mener "drenge"❓;-)
tilføjet af

hvorfor mand

Nej jeg mener MÆND havde tøse kom sammen og vi alle var enige om at mænd ikke gad efter et stykke tid og der er da underligt, men skønt at høre at du stadig kysser din kærste på den måde, håber at du forsætter med det.
tilføjet af

Nu skal du jo heller ikke

Generalisere, hvem siger at det ikke også er kvinder der ikke vil kysse mere? Hvis jeg havde en kæreste, ville jeg da kysse hende konstant, jeg elsker at kysse, smagen af et par varme og bløde kvindelæber, hmm, skønt, helt fantastisk, smagen af en dejlig varm kvindemund, dejligt, så kvinder, fortvivl ej, det er ikke alle mænd der er sådan.
tilføjet af

Pas på

som en anden indlægsskriver skriver at generalisere. Vi er skam MANGE mænd som elsker at kysse vores kærreste/kone dybt og længe.
Hvis din kærreste ikke gør det mere så snak med personen eller læg op til det !
Og så er DEN ged barberet..
:)LeonM
tilføjet af

Alle mænd?

Jamen det er da godt dig og dine veninder kan blive enige om at mænd bare er sådan. Er det derfor man har tøsekomsammener?
tilføjet af

fordi mange mænd ikke har fattet

hvad det er, der får kvinderne til gerne og ofte at give mænd, det som de vil have!
Helt uden at generallisere, - kun med egne og nærtståendes erfaringer - mener jeg at en mand sjældent er interesseret i ret meget kæleri, føleri, kurmageri, - han vil have en ven, kammerat, medarbejder, OG ISÆR en sexpartner. Men desværre bliver vi nødt til at fortælle ham hvordan han bedst opnår det. Han kan -sjældent- regne det ud ved egen hjælp! Til gengæld KAN han lære det og også elske det.
tilføjet af

hvorfor mand!

Nej det er ikke kun derfor at vi holder tøsekomsammen, men det er da underligt at ud af 10 tøser, har vi det alle på samme måde,jeg arbejder i et fag, hvor jeg ser en masse kunder og de fleste dame kunder, forteller ofte, at deres mænd ikke gider at kysse, dygt, længe og inderligt mere, så derfor må vi jo vide hvorfor? men det er da kun rart at høre at ikke alle mænd har det sådan.
tilføjet af

sikke noget vås

hvad er det lige for nogle drengerøve du opstøver? Det er altså ikke det generelle billede. Selvom nogle gamle 60er rødstrømper og deres afkom gerne vil have det til at lyde sådan.
Vi MÆND er MÆND fordi vi behandler vores koner ordentligt og med MASSER af kærlighed!
tilføjet af

KØSSE MØSSE

Jeg kan bare sige - at jeg kysser mine kærester dybt inderligt og længe gennem hele vort forhold.
Mine forhold varer bare ikke så længe - men i den tid det varer - er jeg hende inderligt hengiven også hvad kysseriet angår.
Panen
tilføjet af

efter 24 år kysser vi da stadig inderligt

Hej
Jeg kan kun fortælle, at vi efter 24 års samliv stadig kysser hinanden dybt og inderligt mange gange om dagen - i sengen før vi står op om morgenen, før vi tager på arbejde, når vi kommer hjem og hilser på hinanden - og sådan kan jeg fortsætte. Selv i de perioder, hvor der ikke har været meget samliv, har vi altid kysset - det holder om ikke andet gnisten i live. Så bare se at kysse ham i stedet for.
God fornøjelse.
tilføjet af

hvem

at snave i en kælling der brokker sig dagen lang over den mindste og største ting!! hvis hun bare 5 min kunne klappe kaje ville det være muligt at man fik lyst igen!!
Herreværelset
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.