4tilføjet af

Hvorfor har du ikke travlt?

I dag havde jeg god tid inden jeg skulle på arbejde. Derfor sad jeg og spillede kryds-og-bolle med min ældste datter i børnehaven. Hun blev ved med at sige "Lige et spil til", og jeg blev siddende og tog spil efter spil. En af hendes kammerater sad og så på, og på et tidspunkt kiggede hun meget undrende på mig og sagde "Hvorfor har du ikke travlt?"...
Ordene ramte lige under bæltestedet for ... hvor ofte er det ikke mine ord, når jeg afleverer: "Nej, ikke i dag jeg har travlt", "Nej, ikke lige nu jeg har travlt"... Faktisk er det reglen mere end undtagelsen og ... mon ikke at de fleste andre forældre tager disse ord i munden (næsten hver morgen - og på alle andre tidspunkter af døgnet). Til gengæld er det synligt, at børnene nyder, når man tager tid til at spille et spil, lege en leg, læse en historie, se en tegning....
Så husk at tage tiden til at være sammen med børnene om morgenen og lad for en gangs skyld arbejdet vente, så børn ikke altid skal forundres over, at vi voksne IKKE har travlt.
Og efter denne formaning fra en, der har stresset rundt det meste af december og haft travlt, travlt, travlt ;-) Hav en dejlig, stressfri dag ... det er jo snart jul!
Laxmi
tilføjet af

Det var dog et dejligt

positivt indlæg og hvor er det dog rigtigt!
Selv for mig med voksne børn, kan jeg føle, at det er en jeg kan bruge!
Tak for det!!
Glædelig jul!
tilføjet af

ja - forudsat

at man selvfølgelig ikke skal møde på et bestemt tidspunkt hver morgen ;0)
tilføjet af

Tak for roserne :-)

at se ind i et par store forundrede brune barneøjne og høre voksenlogikken komme ud af hendes kun 6-årige mund var en tankevækkende oplevelse denne morgen. For "hvorfor har vi så travlt?" Jeg synes nogle gange, at mit liv minder om et hækkeløb, hvor der altid l-i-g-e er en forhindring til, jeg skal over ... inden jeg ikke længere har travlt. At være til stede i nu'et sker ofte kun glimtvis ... og som oftest sammen med mine børn. Og det er jo en gave, som jeg skal værdsætte!
Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie.
Laxm
tilføjet af

Gaveræs!

Ja jeg synes også det er et smukt indlæg. Jeg på min side har det omvendte problem, med et barn der nu stresser over at hun har så travlt i fritidsordningen, at hun ikke kan nå at lave julegaver!
Så idag har jeg besluttet at bliver længere på arbejdet, så hun kan nå lidt ekstra i eftermiddag.
Jeg skulle ellers have været tidligt hjemme.....for at slappe af på en ridetur i skoven mens det endnu er lyst.
Men snart har vi vidunderligt mange dage sammen, hvor vi vil dyrke denne sport sammmen.- Hun er 10 år og jeg er sikker på at julegaverne bliver fine.
Glædelig jul fra Hulla
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.