13tilføjet af

hvorfor er danskerne så sure ?

Fordi de er så satanns forkælede og navlebeskuende - og ligger under for janteloven ! Du skal tro du er noget, for det er du !
tilføjet af

Ja det fundere jeg på og???

Jeg forstå heller ikke hvorfor danskene er så svære at komme i kontakt med, og hvorfor dem går så op i sig selv?? En norsk pige der skriver dette.
tilføjet af

hmmm....

Jeg tror at danskere altid er sure af en grund. Vejret. Rundt i verden viser det sig at folk altid er sure hvis de har samme mængde gråvejr som her i Danmark. Og så kunne det være fordi at alt det der er sjovt er dyrt eller besværligt. Fede biler koster 3 gange så meget som alle andre steder, jetski må man ikke sejle på ret mange steder, og det vi sidder og skriver på er verdens dyreste internet i den vestlige verden. Desuden, tilbage til vejret, når der er sne kan vi ikke bruge den til meget da vi ingen bjerge har, når det er sommer, som er kort, er vandet koldt fordi den aldrig bliver varmet ordentlig op. Hvis man er dykker, som jeg, er der ikke andet end mudder under vandet, så ej heller under vandet slipper du for det kedelige Danmark. Og desuden, i Danmark bor der ca. 6 mil. mennesker på et areal der er ca. 350 gange 250 km. Altså kan vi aldrig få fred, ligegyldig hvor langt tid du kører i en retning, er der altid et fjols hvor du kommer frem. Derfor. Og så er alting pisse dyrt. Og vores bygninger i hele landet er enten i gule, røde ell. grå nuancer, kedelige at se på, og tegnet af en tegning. Love, regler og afgifter i et omfang der kunne få selv den mest stabile udlængning til at brække sig er også et bidrag. Jeg siger, lad os alle rejse til et land med sol, uden afgifter, hvor maden altid er god, ingen sure miner og hvor omgivelserne er til at holde ud at se på. DERFOR.
tilføjet af

Jeg tror, du har fat i noget vigtigt

Mon ikke du har en løsning på indvandrings- og integrations-problemerne lige der ?
Danskerne er sure, fordi vejret er dårligt. Danskerne tror, at indvandrerne gerne vil overtage Danmark.
Hvis nu vi leger "bytte bytte købmand", så kan indvandrerne bo her, og vi kan flytte til de dejlige steder, de kommer fra.
Så er de fri for at høre på os, og vi er fri for at bryde vore små hjerner med, hvordan vi skal forholde os over for noget, som vi alligevel ikke forstår.
At tænke sig, at det kan være så simpelt. Sol, sand, varme og tørvejr, jeg er på vej, jubiii :-)
tilføjet af

Hvordan

opfører du dig selv??? Skal folk smile og være imødekommende over for dig førend du reagerer positivt?? Hvis jeg skal generalisere - så er det nu sådan, at dem der brokker sig mest over andres sure miner - er dem som render rundt og er mest utilnærmelige!! Altid venter I på, at alle andre skal tage initativ - og hvis de ikke gør det - så er det "dem" der noget ivejen med!!
Jeg snakker med mange mennesker hver dag - med folk i køen i supermarkedet - med kassedamen ved kassen - med postbudet - i toget o.s.v., min erfaring er at en lille bemærkning og smil, i 9 ud af 10 tilfælde giver en positiv respons.
tilføjet af

bare du ik tro du bedre ind andre

janteloven-siger bare man ik skal tro man er bedre en andre-
Aå fuck Anja A og jer andre egoér- der åbenbart ik fik kærlighed nok til bare at hvile i jer selv- se mig hør mig og klap mig, det sku det eneste Anja A viser og så at hun er verdens beste Q håndspiller- man bliver hele tiden nød til at vise hvor god man er ifølge jeres "jeg god" ideologi.
Er det stjerne nykker eller fik i af vide som små, at i nok skulle blive til noget stort en dag endda lige hva I ville være og så fandt ud af det krævede noget.. Og verden var fuld af pinlige sangere og ligegyldige fodboldsspillere som egentlig er det mindst biddragende - nemlig kun underholdning-
Gab-
tilføjet af

....wrong.....

Hvordan kan du sige alle dansker er sure? Du har ikke snakkede med alle dansker har du!!!?
don't judge people!!
tilføjet af

den eneste

sure og navlepillende sure dansker jeg lige p.t. kan få øje på er da vi dig - dit ovenstående indlæg gør da dig til dagens mest "selvforurettede" dansker.
Mavesure opstød kommer du med - hvordan kan du forvente folk skal komme dig positivt imøde.
Du er da lige prototypen på det du selv sfskyer!!!!
*LOL*
tilføjet af

lady

Jeg har altså bod i Danmark i snart 4 år, jeg bor sammen med en dansker, jeg har kontakt med hans danske familie. Men der er det stop, jeg har forsøkt at få danske venner. Men nej hvor er dem❓Dem er for opptatt med sig selv, sine børn og familie. Dem har tydligvis ikke plads til venner, og ivertfall ikke " invadrere " eller fremedarbeidere. Jeg er selv Norsk
tilføjet af

det kunne være værre?

hvis du var koranvenlig
tilføjet af

keep trying..

Det er jeg keder af at hoere.... keep trying!
tilføjet af

wrong again!!

ups var??!! jeg ikke dansker!! jeg sys bare at danmark er dejligt!! un like you!
tilføjet af

ØØØH

Er det mig du skriver til???
tilføjet af

ja det

ja dig..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.