16tilføjet af

hvordan ved man om man er klar til at få børn - har lyst til at få børn?

Jeg er en kvinde på 27 og bor sammen med min kæreste der har passeret de 30.
han vil MEGET gerne have børn NU. Jeg vil ikke. Jeg føler mig ikke parat til børn. Jeg er studerende, hvilket jeg er superglad for. Jeg har et superfedt studiejob. Jeg er glad for mit liv som det er.
Min kæreste vil som sagt have børn NU, da han ellers føler at han er for gammel. Jeg har sagt til ham at det ønsker jeg ikke, jeg føler intet for at få børn, intet ur, ingen skruk. Han siger at hvis vi ikke får det snart, så har vi et problem. Det vil sige at vi ikke kan være sammen mere. Jeg elsker min kæreste, men jeg føler mig også enormt presset.
Skal jeg bare blive gravid og få det barn og så håbe at jeg ændrer holdning i løbet af min graviditet?
Han har foreslået at jeg opsøger en psykolog, da min barndom har været noget rodet. Men jeg har brugt flere år på terapi og føler ikke længere behov for navlepilleri. Så dette ønsker jeg ikke. Min fortid er som den er og det kan ikke ændres, men jeg har lært at acceptere den.
tilføjet af

Risiko

Du kæreste er bare kommet i panik alderen, og det
er ham der trænger til en psykolog. *S*
Du skal ikke aldrig lade dig presse, for der findes mange
andre søde kærester i verden.
Hvis du har sagt til ham; Jeg føler intet for at få børn, intet ur,
ingen skruk. Så burde han kende din holdning til situationen.
Det er nemlig altid bedre at melde klart ud fra starten.
Hvis du bøjer dig for ham, så ender du med at sidde
alene med to børn og et halvfærdigt studium.
Hvor fedt er det lige?
Folk der panikker har det med at blive skilt efter få år.
tilføjet af

rettelse

Din kæreste = Du kæreste
tilføjet af

vent-vent-vent!

vent og gør din uddannelse færdig først - husk at gm.snitsaldereb for førstegangsfødende er 29,7 år.
DU har masser at tid, der er slet ingen grund til at du skal barn nu -
jeg fik mit føste barn som 31-årig, netop pga. min uddannelse.
lad være med at føje ham, det er si9mpelthen det dårligste udgangspunkt for at få et barn sammen.
Iøvrigt synes jeg han er lidt af en dum stodder, fordi han presser dig.
Måske vil han bare have, at du blir gennet ind i folden som mor og husmor - så ved han hvor han har dig
tilføjet af

supergodt svar

lige mine ord.!Godt skrevet.
tilføjet af

For guds skyld VENT

Vent vent vent det kan næsten ikke siges for mange gange.
Han skal slå koldt vand i blodet, for jo ældre han bliver, jo bedre far bliver han, han er ikke moden nok til her og nu, at blive far, det er noget han tror, det trode jeg også dengang, så jeg taler af erfaring, det er et meget stort ansvar at ha' et barn, som man skal forsørge pleje og passe, så er der selvfølgelig dem der springer over hvor gærdet er lavest, og lader ungerne passe sig selv.
For dit vedkommende, bliv færdig med din uddannelse og nyd livet, i nogle år, og når du er moden,også til at tage ansvar for et barn, så gør det, men heller ikke før.
Held og lykke fremover,
Hej
tilføjet af

Tak Pia! ;-)

Hilsen en mand
tilføjet af

Kun en anden kvinder kan være så bøvet

Sikke dog et stift og uintelligent svar at give en voksen fuldmoden kvinde.
Droppe fyren fordi han gerne vil have børn...altså hvad fanden er det for et sygt samfund vi lever i..?
I et forhold er det meget meget vigtigt at man respektere hinanden, og det gælder begge veje.
Kvinden ved måske ikke at om bare 4 år så er risikoen for at hun får et åndsvagt eller handicappet barn meget meget større.
Kvindens krop er desværre ikke konstrueret til lange uddannelser og så børn bagefter.......det er en meget syg udvikling for hvornår skal man så arbejde....? det bliver jo så i givet fald når man bliver gammel og uproduktiv.
Iøvrigt er det meget meget mystisk at det her par ikke for længe siden har diskuteret om man ville have børn eller ikke, for det virker lidt som om kvinden slet ikke vil have børn og det er jo hendes ret, men så burde hun have meldt ud med det allerede i starten af forholdet.
Der er intet i vejen med mandens ønsker og det er meget misvisende at flere kvinder starks vil hælde ham ud fordi han gerne vil have børn....i får det til at se ud som om manden er en dum skid fordi han vil have børn nu, men det er kvinden som er den store skid i det her forhold....hun har tydelivis ytret ønske om børn når parret blev mere modent, men nu hvor vandet koger så løber hun fra alt ansvar.
tilføjet af

uproduktive ældre kvinder....

Ikke så sært vores samfund går i hundene når næsten alle folk ikke er en skid nyttig for samfundet før de er midt i 30 erne, staten kan ikke forsøger en hel generation evighedsstudenter og så samtidig sørge for at de ældre mennesker som har opbygget det velfærd vi har idag får en anstændig punktum.
tilføjet af

uproduktiv for samfundet?

Da jeg ikke modtager nogen økonomisk støtte fra det offentlige, men tjener mine egne penge, så kan det vel være ligegyldigt hvor længe jeg studerer. men til din information, så er jeg færdig om to år. det vil sige når jeg er 29.
tilføjet af

Og......

Vil du så have børn når du er færdig om 2 år, eller vil du ud og bruge din uddannelse til noget inden du glemmer det igen...?
tilføjet af

indlægget fra Soulmat

suk - atter har psykopaten luftet sin totale mangel på indlevelse. Her både for det mulige barn, og for dets mor.
Kvinden selv er ikke klar. Punktum. Og man skal ikke forcere at få børn, fordi en anden, eller et samfund, - eller en psykopat, synes det er rigtigt nu!
Risikoen for at få stærkt skadede børn kan måles - ikke alle kvinder op i årene er lige meget i risikogruppe. Således kan en på 35 have samme risiko på som en på 24 år. Rigshospitalet har rådgivning herom - AF PROFESSIONELLE.
Og en moden kvinde, med ro på sig selv og f.eks. sit studium har langt mere overskud til det lille barn i dets første og altafgørende år.
Så - luk ørerne for Soulmates kommentar - den vil dig det ikke godt - men kun vise hans egne "super-indsigter"...
Ta dig din tid. Og ja, det sker folk må gå fra hinanden. Men bedre nu end NÅR barnet er kommet. - hvis ikke I kan løse denne konflikt, og han give dig tid til du og din krop er parat (100 blir man måske aldrig) - hvordan tror du så I vil løse konflikter og samtidig skulle finde overskud til et lille barn? - bare til eftertanke.
Knus, og nyd det frie liv, så du med ro i sjælen kan nyde en lille ny verdensborger
tilføjet af

var 35 da jeg fik første barn :o))

Og det var ikke specielt planlagt. Jeg mødte bare ikke faren før. Og det var ret godt, for jeg var mæt af det frie liv. Har næsten lavet alt det jeg gerne vil prøve uden børn. Og resten er nu ligemeget, fordi ungerne er så skønne :o))
vent til du har lyst.
Et lille barn fortjener at blive modtaget med hjertelig plads, glæde, kærlighed og overskud til det!
Det skal ikke opleve en mor, der hellere ville noget andet- det er så ødelæggende for det lille barn. Det er jo totalt afhængig af dig og din kærligehed. - og det betyder i praksis: AT du skal bruge oceaer af tid og kræfter på din lille ny. - hvis I får f.kes. en problematisk fødsel, kan det blive ekstra krævende. Og stadig er det ikke barnet skyld - det har stadig krav på AL kærligehed og opmærksomhed.
De første ca. 1½-2 år må du tilsidesætte ret mange af dine egne interesser - alt efter hvor tæt knyttede far og barn bliver. Er du parat til det? har du LYST til det? Nu?
Tror godt du kender svaret. Som du selv skrev.
Kh.
tilføjet af

Bare luk ørerne for Soulmate

- han fortsætter med at "blodsuge" dig og krænke dig/ håne dig - UANSET dine forklaringer.
Så spar hellere dine ord til mennesker der gerne vil give dig dialog istedet for verbale hadske udgydelser. - han bliver ikke anderledes af at du svarer oprigtigt. Han bruger det bare til at rette nyt skyts og ny galde mod ofret - i dag, dig. Tag det ikke personligt. Det er ham der er noget galt med (se bare de seneste måneders debat, hvor han på skift håner, hetzer eller charmerer, spiller klog og alvidende, fordømmende, selvforherligende. - ikke værd at bruge dine svar på ham.
tilføjet af

førstegangsfødende akademikere: 34 år

DEt var gennemsnitsalderen for førstegangsfødende akademikere for nogle år siden. Jeg kender ikke det opdaterede tal. Men måske du alligevel kan se, at det er ret sædvanligt at vente når man har et studie? Ikke for at du skal det fordi andre gør det - bare for at sige, at du ikke blir den eneste, hvis du venter
tilføjet af

her lige standard adfærden beskrevet

(det er godt nok en repetition, men nu har han jo fundet sig et nyt offer.)
Så her er lige nogle af psykpatens fremmeste træk, så kan I jo selv løbe debatter med hans indlæg igennem og finde karaktertrækkene:
***han viser i sine reaktioner en klar adfærd karakteristik for psykopater
Svinger lige fra det sentimentale, og fremstiller sig selv som noget så følsom/ klog (bedre end faguddannede), over det iskolde og upåvirkelige for indføling med andre.
Rå og nedgørende for dem der "sætter skovlen" under ham. Enten er man med ham eller også er man et 0, eller også skal man tværes ud.
Forstår at lefle, snakke efter munden de rette steder, virke begavet, endog virke "sympatisk". Socialt tillærte færdigheder uden bund i den ægte medfølelse og respekt for andre.
Meget selvgod, selvtilfreds, selvforherligende, selvretfærdig og ... "alvidende".
Og rigtig god til at få andre til at synes "synd" om ham, eller få andre til at "forstå" ham. Manipulerende.
Og "selvfølsom", nærtagende, kan blive noget så sårede hvis andre er "uretfærdige".
Elsker at sole sig i andres opmærksomhed (den eneste måde han kan mærke på at han er til).
Men "Verden er hans"
Vi andre er bare "objekter" som han kan dømme, fordømme, give "sympati" osv. Alt efter hans lune. Aldrig efter vedkommendes behov.
Alt sammen dybt karakteristiske træk for det der kaldes en pskopat. (som i øvrigt ofter er fagligt meget dygtige og intelligente. De ejer bare ikke indfølingsevne og respekt for andre.) - og nå ja, så nyder de at genere/ skade andre - det er en fryd for dem (så kan de nemlig mærke "noget" (ægte følelser og ikke forstillelse) gennem andres smerte/reaktioner - det evner de ikke selv.
PS det mest irriterende for en psykopat er at blive afsløret, at blive ignoreret eller at blive grinet ud.
tilføjet af

Tak til alle for de gode råd/input

Jeg vil bare sige tak, til alle jer der har valgt at svare på mit indlæg. Vi (min kæreste og jeg) har endnu ikke fundet en løsning. Men jeg har fortalt ham at jeg ønsker at vente med at få børn. Han går nu og tænker meget over vores situation, så må jeg ser hvad der sker.
Den knude jeg havde i maven, den er væk, så derfor er jeg helt sikker på at det er det rigtige, at vente.
Så endnu engang tak skal i have alle sammen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.