16tilføjet af

Hvordan opdagede du det???

Jeg er i den samme ulykkelige situation som mange andre, at min kæreste har været mig utro. Jeg har gennem det sidste stykke tid kunnet mærke at der var sket (eller rettere sker) noget. For et stykke tid siden fik jeg det så bekræftet ... fordi jeg gik ham på klingen og spurgte hvem alle de sms'er var fra. Han skrev så at det blot var fra vennerne og efter nogen diskussion frem og tilbage ville han vise mig det. Men "dum som han er" havde han ikke lige taget højde for, at jeg jo godt selv (når jeg nu fik tilbudet) ville bladre beskederne igennem. Og ups ... så klappede fælden.
Mit spørgsmål er så bare - hvordan opdagede I, at jeres kæreste var jer utro (og hvordan reagerede han/hun). Jeg mener ... jeg er da trods alt glad for jeg ikke "fangede" dem midt i deres udfoldelser.
tilføjet af

Ærlighed

Jeg var i den "heldige" situation at min kæreste var så ærlig at fortælle mig at han har været mig utro da jeg kom hjem fra en 13 dages lang ferie i Frankrig.. Hvad Han ikke havde taget højde for var at holde sit forhold til en anden pige hemmeligt, så jeg også opdagede at det ikke var en engangs ting.. Men at han stadig så hende.. Det gjorde mig rigtig sur og jeg skrev til min "kæreste" at jeg ikke ville finde mig i det.. Og at jeg derfor trak mig tilbage.. Men i starten da han fortalte mig om sit sidespring blev jeg ikke sur.. Men virkede flink og forstående.. Som jeg troede man skulle..
tilføjet af

Ærlighed varer længst... Eller noget...

Jeg var i den "heldige" situation at min kæreste var så ærlig at fortælle mig at han har været mig utro da jeg kom hjem fra en 13 dages lang ferie i Frankrig.. Hvad Han ikke havde taget højde for var at holde sit forhold til en anden pige hemmeligt, så jeg også opdagede at det ikke var en engangs ting.. Men at han stadig så hende.. Det gjorde mig rigtig sur og jeg skrev til min "kæreste" at jeg ikke ville finde mig i det.. Og at jeg derfor trak mig tilbage.. Men i starten da han fortalte mig om sit sidespring blev jeg ikke sur.. Men virkede flink og forstående.. Som jeg troede man skulle.. Men jeg blev klogere..
tilføjet af

Ud til højre side

Min daværende kæreste var mig utro lige for øjnene af mig..... Han vidste godt at jeg kom i byen, men besluttede sig alligevel for at være sammen med sin eks for øjnene af mig..... Han kunne hente sine ting på trappen udenfor efter de havde stået i regnen..... Jeg kan ikke finde nogle gode grunde til hvorfor folk er utro, og vil aldrig nogen sinde være sammen med eller virke forstående overfor en der har været mig utro, for så er han ikke vild nok med mig..... Så han skal bare ud til højre....
tilføjet af

forskel på utroskab

haii... min kæreste var mig utro, dog ikke så meget men sket er jo sket og det skal ikke ske igen. han fortalte mig det, da jeg til en fest satte mig på et væresle med en veninde der havde hørt fra en at det var muligt han stod ude i en opgangen med en anden. jeg var grade-færdig. han valgte selv at slå op. jeg mener at en tilgivelse kan finde sted, alle begår fejl og fejlen kan være den værste/største personen har gjort/vil gøre. nu ved jeg selvfølgelig ikke, om i har snakket siden eller om han har kontaktet dig med undskyldninger og små søde sms'er fyldt med savn. hvis han har, ville, jeg give personen en chance, hvis jeg virkelig elskede ham højt.
tilføjet af

Find dig ikke i det...

hei...
Føler med dig. jeg fandt min drømme fyr i en alder af 17 år, jeg var jo overbevist om at han var den eneste ene, det var han også i nogle år. han er sø mand og sejler med en cruisebåd, dette medføre at han er væk 14 dage og hjemme 14 dage. jeg mødte ham mens han var der, fik vores datter mens han var der, blev gift med ham mens han var der, ja alt den tid vi var sammen var han ansat på denne båd. på vores datters 3 års fødselsdag ville vi overraske ham og tage med på et cruise. han viste intet om dette, og da vi kom ombord og gik tilhans kahyt fandt vi han i sengen med en anden, forestil dig at stå med di datter på 3 år og se det. han forsøgte at undskylde på alle mulige måder, men intet hjalp. vi gik lige i land, pakkede hans ting sammen og kørte dem ud til hans forældre. idag er jeg alene mor til min dejlige datter på idag 7 år, og jeg har ikke et eneste øjeblik fortrudt at jeg smed ham ud. han ser sin datter en weekend hver måned, han er en fantastisk far, en jeg vil aldrig kunne tilgive ham for at han havde en anden. utroskab skal ingen kvinde finde sig i, der er masser af andre fisk i havet, så det er bare med at komme på fisketur:)
held og lykke og håber at du har smidt ham ud.
tilføjet af

Bare rolig ...

... han røg ud med et brag. Jeg har stadig følelser for ham - og derfor gør det ondt. Men jeg vil aldrig tilgive og tage ham tilbage, så jeg må bare ha' det lidt hårdt i en periode. Men heldigvis tror jeg han har det hårdere. Han ringer, mailer, sms'er ... men det eneste jeg svarer er "om han var ligeså ivrig med sin elskerinde"!?!?! Næ du, her er der lukket og jeg må kæmpe mig videre - vil aldrig acceptere at min kæreste er mig utro. Og det glæder mig da også at høre, at I andre har smidt jeres partner på porten :-)
Jeg var blot interesseret i hvordan I havde opdaget det - og kæresten's "pinlige" reaktion og bortforklaringer (med mindre man som dig Miriam tager ham i aktion ... pinligt).
tilføjet af

dating-utro

de samme signaler her, ku mærke det på hans væremåde -
spurgte ham direkte, om der var en anden/andre.
NEJ, svarede ham
Men min mistanke var stærk - jeg loggede ind på hans pc og her kunne jeg så ellers læse om 4 kvinder, han havde datet og bollet med, hans tak for aften-nat-morgen, deres mails til hinanden og kys, sex osv.
Jeg fik en akut mavevending.
Vi har været sammen i 1½ år.
Han ku ha reddet det hele ved at være ærlig og indrømme.
Men at han LYVER mig op i ansigtet, er så stort et tillidsbrud, at det ikke kan genoprettes.
Han blev fyret på stedet!
tilføjet af

Opdaget

Sådan her opdagede jeg at hun var utro.
Det var fredag, sommer og dejligt varmt, på arbejdet havde vi lige noget der skulle være færdigt så jeg ringede og fortalte at jeg blev forsinket ca. 2½ time. Da vi ikke havde nogen planer for aftenen var det helt ok.
Vi blev hurtigere færdige med arbejdet end beregnet, så jeg smuttede forbi blomsterhandleren på vejene hjem til hende og købte en stor buket roser og lidt mundgodt.
Da jeg låser mig ind i lejligheden kan jeg kun høre høj musik, kan ikke umiddelbart finde hende og åbner døren til soveværelset for at se om hun er der?
Synet der mødte mig var ikke lige hvad jeg forventede, hun lå på ryggen med en fyr der pumpede i hende alt han havde lært. Dybt chokeret stod jeg der i noget tid og bare så, mens jeg prøvede at forstå hvad det var jeg så. Da det endelig gik op for mig, begyndte jeg at piske ham på ryggen med roserne, det gav effekt og han sprang op som trold af en æske, greb en tøjbunke og sprang ud af vinduet.
Hendes eneste kommentar var "Gider du lige gøre mig færdig inden du pakker dine ting?"
Hvad der lige gik gennem hendes hovede ved jeg ikke, men roserne blev da fugtet...
Har senere hørt at han faktisk var gift og far til 3. Ved ikke lige hvordan han har forklaret de røde striber ned af ryggen over for konen? Der var nogle dejligt lange torne på de roser han fik pisk med.
Ved ikke hvad der er med kvinder i dag, men har nu oplevet utroskab 3 gange og er nået frem til den afgørelse at mange kvinder er så besatte af deres egen sexuelle frigørelse at de er klar til at smadre alt og alle i deres kamp for at opnå den perfekte orgasme!
tilføjet af

bare

fordi du gang på gang bliver kæreste med an luder eller møgso skal du sq ikke svine andre kvinder til. Der er sq nogen der ofrer alt for deres "bedre halvdel" for så at blive røvrendt. Bare fordi de ikke kan tænke med begge hoveder på en gang og det åbenbart er vigtigere at lette trykket end sige til sin pige - hej, hør engang, der er noget galt,
tilføjet af

Læs dog hvad jeg skriver

I stedet for at fare frem med bål og brand.
Du har oplevet det med mænd, jeg har oplevet det samme med kvinder, du er ikke bedre selv da du også generaliserer i dit svar. Du mener jo åbenbart at det er mere vigtigt for os mænd at få lettet trykket end at tale sammen. Noget siger mig at du ikke aner noget som helst om hvordan mange af os mænd tænker og føler. JA, vi har faktisk følelser, en ting som utroligt mange kvinder ikke fatter, vi vil jo kun have sex, NOT!
tilføjet af

han var utro, jeg fik en kønssygdom...

Jeg opdagede min kærestes utroskab på denne måde:
For det første, skulle han pludselig både det ene og det andet, fx. se "gamle venner" i den anden ende at landet...der blev jeg lidt mistænksom.
Da han kom hjem lod jeg som ingenting, for der var nok ikke noget om snakken.
Men inden der var gået 1 uge, opdagede jeg nogle små knopper i min vagina, jeg har aldrig haft sådan noget før.
Jeg sprang til lægen som fortalte, at jeg havde fået KØNSVORTER!!!! Og så skulle jeg ligge der med spredte ben og pensles i vagina flere gange
Føj hvor var det ledt.
Jeg konfronterede ham, han nægtede først, men indrømmede sin utroskab senere. Han havde haft sex med flere fra Dating.dk
Om jeg har kylet ham ud?
Ja, det kan I fandme tro.
tilføjet af

???

hvad får dig til at sige det - jeg så dit indlæg og du lyder som om du hader kvinder. Jeg hader ikke mænd. Hvor har du det fra?
tilføjet af

Hader ikke

Kvinder generelt, men der er en håndfuld der kvalificerer sig til den titel. Det er dem der har gjort mig skade rent følelsesmæssigt.
Har bare indset at mange (ikke alle) kvinder ikke ved at vi mænd faktisk har følelser og vil ofre virkeligt meget for den kvinde vi elsker!
En del kvinder er af den opfattelse at vi mænd kun kan tænke med det nederste hovede og derfor kan de behandle os som det passer dem. Jo mere de kan såre os rent følelsesmæssigt jo bedre har de det med dem selv. Så har de jo noget at fortælle veninderne...
De ting jeg her kort ridser op har jeg selv oplevet på egen krop og sind.
tilføjet af

Derfor

forstår jeg stadig ikke hvor du har indtrykket fra at jeg hader mænd???
tilføjet af

Derfor

I dit svar som du kalder "bare" udtrykker du jo en meget negativ indstilling til mænd generelt. Vi er jo ikke i stand til at tænke på mere end en ting af gangen og vil åbenbart hellere have sex end et vedvarende forhold. Det er hvad jeg får ud af at læse det indlæg og det opfatter jeg negativt grænsende til had eller afgrundsdyb mistro generelt over for mænd.
tilføjet af

Du tror det er løgn

men min mand taler i søvne. det var sådan jeg fandt ud af det. Ja - jeg ved godt det lyder som en joke, men det er sandt. Det og så ændring i hans væremåde. Jeg tror at utoskab, altid vil blive opdaget, der vil altid være tegn, som man enten kan vælge at se, eller lukke sine øjne for. jeg valgte at se og tage kampen op. JEG VANDT.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.