2tilføjet af

hvordan kan flygtninge og indvandrede

komme ind i landet uden penge til eget underhold, når man forlanger at turister skal medbringe et beløb, der gør dem istand til at overleve en ferie her, uden nogen som helst udgift for landet.
hvis flygtninge og indvandrede forlader landet igen, så får de en stor pose penge med, hvorfor, landet har jo kun haft udgifter på dem.
da røde kors i røven lukkede flygningecentret på den gamle kaserne i Randers, var der utallige flygtninge der havde fået samlet sig en formue af brugte busser, biler, campingvogne, og desuden brød de ind på diverse skoler, og stjal de handicappedes tre hjulede cykler.
flygtningene havde fået i hundrevis af nye cykler, TV, egne køkkener, så de kunne lave mad fra deres egne hjemlande.
røde kors i røven kan ikke magte opgaven med diverse flygtninge, men de lever jo højt på samfundets betallinger af alting, samt uhyrlige høje lønninger til personalet.
desuden flytter røde kors de forskellige flygtninge fra by til by, så de aldrig kan nå at få et netværk, alligevel tjener røde kors i røven utallige milioner af kr. på diverse flytninger, fordi de forskellige kommuner tror at der er tale om nye flygtninge, og så skal de huse op med underholdningsbidrag, boliger og skoler.
politiet kan smide turister ud af landet, hvis de skønner, at vedkommende, ikke har penge nok til at forsørge sig selv, i den korte periode de er her.
tilføjet af

Ak ja

Sådan er det. Man sparer et sted og bruger millioner af kr. på at begrænse skaderne et andet sted.
tilføjet af

Ja.

På en måde kan man sige, at det er menneskernes opfindelse, af at, man hurtigt kan komme frem, overalt i verden, der har skabt de vandvittige tilstande, tænk f. eks på, hvordan Somalier, kan komme fra det centrale Afrika, til Europa på rekord tid, der er tale om næsten 1 mill, det var der ikke mange, der tænkte på, i charteralderens begyndelse, vi har fået mennesker til Europa, der aldrig skulle have været uden for deres nærområde, og som aldrig vil kunne finde indpas, i den moderne tidsalder, det er en tikkende bombe, som det latterlige radikale parti, bl.a har på sin samvittighed, sammen med salon humanisterne, som naturligvis ikke kunne drømme om at bo i ghettoerne, men de kunne dog som mindstemål, have en muslimsk familie, boende hjemme hos sig selv, og naturligvis betale for opholdet, så ville man snart have skilt fårende fra bukkende.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.