20tilføjet af

Hvor går grænsen?

Hej.
Lige et 'enkelt' spørgsmål.
Hvornår mener i at man er sin kæreste utro?
Hvor ligger grænsen? Er det først når man har sex med en anden? Eller kysser en anden? Eller er det at være utro når man bare tænker på at være sammen med en anden?
Hilsen
K
tilføjet af

Svar

Hej.
Jeg synes man er hinanden utro hvis man kigger efter andre og tænker på andre. Det vil jeg ikk selv finde mig i. Kysse og alt det der kan jeg slet ik tage stilling til. Det er simpelthen for meget, jeg har sikkert droppet ham før!!
KH Sussi
tilføjet af

Grænsen??

Den er svær at sætte. Nogle er meget åbne i deres forhold. For nylig gav min bedste ven min kæreste et kram, et kys på kinden og sagde at han elskede hende. Jeg blev faktisk lidt glad og stolt! Jeg ved jo at han elsker sin kone meget, og at han aldrig ville være hende utro og såre mig eller min kæreste. På den anden side har jeg levet sammen med en kvinde der var forelsket i sin chef, de kyssede ikke eller gik i seng med hinanden(så vidt jeg ved), men det der var det værste for mig var at hun i sit hjerte og sin sjæl var sammen med en anden. Det var utroskab for mig! Det var mit synspunkt!! Hej og nyd kærligheden.
tilføjet af

utroskabsgrænsen

Folk har hver sin opfattelse af, hvad der er utroskab, så det er svært at sætte en fast grænse, men alle har fantasier, som efter min mening er acceptabelt, medmindre det dominerer din tilværelse. Men hvis min kæreste kyssede og krammede en anden pige, ville jeg da helt sikkert anklage ham for utroskab. Det hører ikke hjemme i vores forhold, men selvfølgelig må han fantasere, så længe han ikke udlever dem.
tilføjet af

Det afhænger af så meget...

Det er svært at sige hvor grænsen ligger mht utroskab. Nogle mener det er ved berøring, nogle mener det er ved kys og kram andre mener det er ved samleje. Samtidig er der også nogle der mener at utroskab når man vender hovedet efter en lækker skabning på gågaden. Spørgsmålet er vigtigt og svaret er mangt! Jeg er selv i et forhold med den dejligste fyr i verdenen(synes jeg i hvert fald selv) og vi er begge enige om at det er iorden at kramme og kysse på kinden og vi snakker oz ofte sammen om andre fyre/piger og deres udseende - men går den længere end til kys på kinden og kram, så er vi enige om at det er for meget. Til gengæld har nogle af vores venner et helt andet syn på tingene: Han er forholdsvis erfaren og hun har kun været sammen med en anden en gang udover ham. De har derfor den aftale at hvis hun møder en fyr hun godt ku tænke sig at dyrke sex med, så skal hun bare lige ringe og fortælle kæresten det - aftalen er så bare at de ikke må kysse på noget tidspunkt og det må heller ikke være en hun kender i forvejen. Således er verden så forskellig, men hvis du er i et forhold og er i tvivl om hvor grænsen går, så vil jeg foreslå dig at du tager en snak med din kæreste om det så du sikrer dig at i er på samme sted, ellers kan det let gå galt. Håber at du er kommet noget nærmere det svar du søgte!
Knus og held og lykke fra N
tilføjet af

Flot !!

Flot svar. Der er nemlig STOR forskel på, hvem der giver det der lille nys... og hvilken måde det bliver givet på.
For mit vedkommende er utroskab TOTALT uacceptabelt. Hvis min mand føler trang til at være sammen med en anden kvinde, også selvom det bare er i hans tanker!!.... så er jeg ikke kvinden i hans liv... og han er så sandelig heller manden i mit så... hvis han er mig utro, tjaa.. så er der kun én ting af ham der fylder i mit liv.... og det er hans kufferter på min græsplæne :o)
tilføjet af

Grænsen går...

Hejsa!
Personligt mener jeg at grænsen blir' overtrådt, hvis man kysser en person og lægger følelser i!! Det er følelserne der er altafgørende! Mange gir' jo kindkys og hej-kys, men det er ikke utroskab! Men så snart man lægger følelser i, så syns' jeg det er forkert...
Bare lige min mening:-) Hej-hej...
tilføjet af

Hej Lene

Jeg er enig med dig. Mange gange skal man nok være ærlig over for sig selv, og mærke efter både den ene og den anden vej.
Vi har den aftale at hvis en af os fornemmer noget i retning af mere end almindelig facination af en mand/kvinde hos modparten, så kommenterer vi det og tager en snak. Det er efter min mening langt bedre at være åben og ærlig, og fortælle hvorfor netop den eller den person fanger ens opmærksomhed.
Den var sød den med kufferterne og græsplænen!!!
Hej hej...
tilføjet af

Walk and talk

Hej derude.
Jeg har i et stykke tid mødtes med en mand, som også er gift. Vi mødes og går en lang tur, enten ved havet eller i skoven. Vi har ingen intentioner om at dyrke sex, eller på anden måde have kropslig kontakt. Vi mødes ca. en gang om måneden, og får snakket om alt i mellem himmel og jord, også om vores hjemmeliv. Det har givet udslag i, at vi begge har fået vendt nogle problemer, og set på dem med andre øjne. Jeg som kvinde har kunnet give den "fremmede" en kvindes syn på hans evt. problem, og han har der ud fra kunnet gå hjem og afprøve min teori. Det samme for mig selv. Og i mange tilfælde har vi hver især afhjulpet eventuelle misforståelser.
Jeg synes ikke det hører under kategorien "utroskab".........men er nysgerrig efter andres mening.
" Skovtrolden "
tilføjet af

Utroskabgrænsen

Hej K. ja folk har hver sin mening om hvornår grænsen ligger. Og nogen synes at det ikke er utro når man tænker på andre hvor andre synes det er utro. Men grænsen ligger nok der at man er utro når man kysser en anden.
tilføjet af

Det starter i tanken!

Jeg tror at man kan kalde det utroskab at tænke på at det kunne være rart at kysse en anden pige end den man er kæreste med. Det er jo der det starter. Men det er nok ikke være end at hvis du har tænkt det, så skal du måske bare snakke med din kæreste om det. Jeg tror hun vil forstå og tilgive dig, og måske indrømme at det da også er sket for hende, men ved at få snakket om det er du med til at hindre dig selv i pludselig en dag at stå og kysse "hende du tænker på", for sker det, ja så er det noget sværere at komme og bede om tilgivelse. Det er i tanken det starter, så tag det seriøst allerede der er mit råd.
Jakob.
tilføjet af

Smid alle kærester/mænd ud.

Hvis grænsen til utroskab, går ved at manden tænker på en anden kvinde, så skal de fleste af kvinderne i dette land, til at pakke kufferter for deres kæreste. Der er ikke en eneste mand, der kan sige sig fri for, at have kigget på en anden kvinde og tænkt en tanke eller to, om hvad hun kunne bruges til, en halv times tid. Så selv om det starter i tanken, så er der heldigvis langt fra tanke til handling, for de fleste mænd.
Og tanker er jo som bekendt toldfrie.
tilføjet af

tanker er toldfrie

Tanker er toldfrie, så det er OK at fantasere alt det du vil, også under selve akten. Du skal dog nok ikke skrige KOM SÅ BEEEENT !!!!, hvis din partner hedder Ib eller Linda. :-)
tilføjet af

Hemmeligt ?

Til walk and talk - det lyder sgu´ besnærende, sådan at kunne tale med en "uvildig" person, om alle sine tanker og problemer - meeen glem ikke manden - der sikkert gerne ville indvies i JERES forhold.
Forholdet til din PowerWalk-makker - jamen - hvis det var så uskyldigt, hvorfor så holde det hemmeligt?
Du har vel venner/veninder at tale med den slags om?
Fra mit synspunkt er utroskab alt, man ikke kunne drømme om at gøre, hvis ens elskede var til stede.

tilføjet af

mit svar

jeg synes at det er når at man kysser en anden.....!!!
tilføjet af

ven..

det er ikke utroskab.. du har nærmere fundet dig en neutral person som du kan snakke med og han kan fortælle dig om hvordan det er ud fra en mands synspunkt, det er vigtigt ikke at miste sig selv i et forhold og kun tænke i "vi-tanker", man må holde en vis identitet selv og man kan nu engang ikke høre om en mands synspunkt fra sine veninder..
jeg ville sige at du nærmere har fundet dig en ven..
det eneste der kan virke mistænkeligt er det at du holder det hemmeligt.. hvad du snakker med din ven om er jeres private, men at du mødes med ham burde ikke være hemmeligt, jeg kommer til at tænke på om du måske er urolig for at mand vil føle sig truet af din ven og derfor siger du intet til ham..?
Måske skulle du fortælle ham at du har fundet en ven...
tilføjet af

Grænsen går ved følelserne

Som Henrik åbenbart også har erfaret, vil jeg mene at grænsen ikke så meget er fysisk, men følelsesmæssig. Det er når du følelsesmæssigt engagerer dig i en anden end din partner, at dit forhold er truet (eller reelt forbi!).
Hvis du går rundt og elsker en anden end den, du deler seng med, kan det reelt være lige meget om du gør noget aktivt ved det...du er jo ikke til stede i det forhold du befinder dig i.....omvendt KAN du godt have sex med andre end din partner uden det har nogen betydning for dine følelser for partneren......
Utroskab handler om følelser - ikke om sex.
Knus
Sexy Mamma
PS: Hvis du opgav at eje den du elsker.....så var der ikke noget begreb som utroskab. (Lettere sagt end gjort....meeeen: tænk over det)
tilføjet af

elsker eller elsker ik..??

Jeg syntes helt klart at det o kyse en anden person er utroskab.. et kys er meget intimt.. det er lige før jeg heller ville kunne acseptere hvis min kærste gik i seng med en og ingen følser for personen har.. end et kys.. der med ikke sagt at det er okay at gå i seng med en anden.. utroskab sker kun hvis der er prøblemer i forholdet.. det kan godt være at man ikke lige er klar over det men hvis men elsker en kan man ikke være eller tænke på at være sammen med en anden..
tilføjet af

det kunne jeg også godt tænke mig at vide!

Når du har kysset med en anden vil jeg nok sige at det er at være utro, men vend den om og sig hvis det nu bare er en god ven så er der da ingen grund til dårlig samvidighed eller er der? det er nok mit spørgelsmål (med stor S)
tilføjet af

Hvor grænsen går?

Jeg vil klart mene at den går bare ved tanken om utroskab.. En slags psykisk utroskab.. Sex er klart en overskredet grænse for mig, og når det kommer til det, vil jeg nok mene at man har fået tid til at tænke om det nu også er rigtigt at gøre.. Et kys kan hurtigt komme men det kan ligeså hurtigt stoppe når man lige kommer i tanke om, at det sgu ikke lige er kærestens tunge man står og gnaver i. Men er man utro ved sex må det vel også være fordi forholdet ikke holder, ikke at man så har ret til at såre et andet menneske og vise at det virkelig ikke går ved utroskab, men man må jo snakke om tingene så kommer man langt. Utroskab kan tilgives men det kommer an på begge parter og om det er en bekendt der har været 3. personen... Jeg har tilgivet det, men aldrig glemt det, men det har ingen betydning mere.. Står man sammen kan man klare en hel del..
tilføjet af

utroskab

kære skovtrold
jeg er osse gift, og jeg mener, der til et ægteskab, hører meget mere end sex. Derfor er det, du og din ven foretager jer for mig ligeså meget utroskab, som hvis i køre linen ud
kærlig hilsen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.