142tilføjet af

Hvor er mit parti ??

Her er jeg så, en ganske almindelig dansker, med et ganske almindeligt arbejde, der lever i en ganske almindelig dansk familie med en ganske almindelig indkomst, som ønsker et demokratisk Danmark, som har plads til alle, der har et demokratisk sindelag.
Hvor er det parti jeg kan kalde mit ??
Partiet som har socialt sindelag uden at være tilhænger af ren humanisme, hvor man tænker på forbryderne før offrene. Partiet som tænker socialt også globalt uden at ruinere os selv. Partiet som tænker nationalt fremfor egoistisk.
Partiet som tænker før den handler og handler for staten, borgerne, os, dig og mig og ikke udfra småborgerlige synspunkter om at man skal kunne sætte sit fingeraftyk, så andre kan se man har været her.
Partiet som søger indflydelse og magt for at gøre en forskel for borgerne og ikke lader sig styre af hverken A.P Møller eller andre snævre inderkredse.
Hvor er partiet for mig og mine ligesindede ???
Forsvandt det sammen med klassekampen ???
Blev den opgivet samtidig med at akademikerne tog
magten ??
Hvis man ikke har den samme mening som dem, så mener de (akademikerne red.) at man ikke forstår én skid af det hele.
MEN hvem siger de har ret udover dem selv ??
Hvem siger ikke det er os andre der har ret ??
Hvad har vi fået ud af akademikernes fremmarch, udover mere stress og jag, flere syge, mere vold, færre velfungerende familier og børn, nedslidte veje og plejehjem, dårligere ældre omsorg og pleje, ringere og ringere skoler og børne institutioner, flere udstødte o.s.v.
Hvornår stopper det ?? Hvornår får vi et parti som
jeg kan kalde mit parti ??
Dansk Folke Parti kan jeg ikke kalde mit, da deres menneske syn ikke er et jeg deler og samtidig opfatter jeg dem mere populistiske end folkelige.
Venstre er Partiet for akademikere og for dem som har sit på det tørre
Det Konservative Folkeparti er for arbejdsgivere og de rige
De Radikale Lærernes og de fremmedes parti ( Ønsker Danmark SKAL være multikulturelt)
Socialdemokraterne Partiet som er ved at gå i opløsning på grund af alderdomstegn, har mere og mere overtaget de radikales plads som skiftevis for og imod de sammeforslag. partiet som har GLEMT sit ophav. Styret for meget af akademikere idag.
Socialistisk Folkeparti tænker godt nok socialt, men meget lidt økonomisk og er også ALT for humanistiske.
Enhedslisten ja, Dem kan man bare ikke tage seriøst
SÅ igen hvor er mit parti ???
tilføjet af

Tag et valg

Du må selv finde dit parti. Ud fra de ting, du har skrevet kan man argumentere for enten alle partier eller ingen.
Men som akademiker bliver jeg nødt til at reagere på, at jeg skulle være med til at have skylden for alle de dårligdomme, du nævner. Det var dog det værste pladder, jeg længe har læst.
Vær hellere glad for, at DK trods alt (stadig) har nogle veluddannede. Hvis DK stadig blev styret af personer med økonomisk forstand som Anker Jørgensen, var alle danske arbejdspladser da for længst flyttet til andre lande.
tilføjet af

Politisk rodløshed

Jeg har det på samme måde, det er svært, at finde et parti som jeg kan gå 100 % indfor, så det bliver svært til næste valg, hvor man skal sætte sit kryds.
Jeg ville ønske, at jeg havde krafter og ideer til at stifte et helt nyt parti, med nogle nye visioner og holdninger. Det kunne måske komme til at hedde Det Alternative Folkeparti. Nogen gange kunne man også savne, nogle alternative løsninger, på at løse samfundets problemer.
Det ville være dejligt, hvis der var nogle som ville stifte et helt nyt parti, da vi godt kunne trænge til noget fornyelse, og nye ansigter i Folketinget.
tilføjet af

Pladder ??

Akedemikerne kommer direkte fra skolebænken og sætter sig på tinge, derefter mener de, fordi de har læst en bog om " Modeller af virkeligheden ", at de kan putte alt ind i små kasser og hvis det ikke lige passer så " klip en hæl og hug en tå, så kan askepot få glas skoen på ".
MEN virkeligheden ER mere kompleks en som så ....
tilføjet af

Ja!

Er det noget du har læst i en "model af virkeligheden"? Du kan nok ikke selv se det, men lige nu putter du alle akademikere i den samme kasse!
tilføjet af

Jo..

..Det kan jeg, men jeg kan desværre ikke lægge låg på og grave dem. Nej det var ment som en spøg...
Jeg ved godt, der er nogle akademikere som har sunde og fornuftige holdninger, men desværre er det et fåtal og de få lader sjældent høre fra sig i den offentlige debat, da de mener det er meningsløst grundet de akademikere som IKKE er sådan.
Stikker man næsen frem, risikerer man også at få én blodtud...
tilføjet af

Måske

er det pga. din sidste sætning, fornuftige akademikere ikke blander sig i debatten. Jeg er ikke meget for at skulle stille mig til rådighed for voldshandlinger, bare fordi jeg ikke har populære synspunkter.
tilføjet af

LOL

Det ER selvfølgelig ment verbalt fra min side, da jeg heller ikke er tilhænger af vold, men det er der jo andre der er. Men man er nød til at deltage i debatten for at ændre på holdninger og flytte sig selv og andre.
tilføjet af

Det sidste....

er jeg (selvfølgelig) enig med dig i. Det var også derfor jeg reagerede på dine forskruede holdninger om akademikere. Uden dem var DK ilde stedt.
tilføjet af

KRISTENDEMOKRATERNE

Ved godt folk tror de bare sidder og beder hele tiden, og at de vil have alle folk til det. Men det passer ikke!
De er bare et parti, og et fantastisk godt et. Prøv lige at tjekke deres politik (f.eks. på www.kd.dk). Det er alt det almindelige mennesker ønsker.
Og nej. Det er ikke bare tomme løfter, kristendemokraterne har et realistisk skatteforslag, så det er ikke bare en masse drømme der ikke kan opfyldes.
Jeg mener det, de er lige det alle mennesker gerne vil have, endelig et parti der ikke er pilråddent.
tilføjet af

dit parti?

Du skriver meget godt, jeg syntes bare det er synd at du mener DF er ikke er menneskelig, De siger jo bare tingene som de er?, Og nej de er ikke racister som alle der ik ka li dem siger;hvis vi ikke snart passer på herhjemme så er det Islam der vinder ind, og tro mig så kommer vi til at føje deres regler, er det mon sjovt?jeg er heller ikke racist, da jeg egenligt kan li alle hudfarver, men den religion der hedder islam den er farlig, hvis ikke vi får øjnene op for hvad der foregår.
tilføjet af

Pisogpladder!

Drop dog alt det pis om Islam osv.
Det handler ikke en skid om Islam. Det handler om mennesker. Individer. Gå efter individet, der handler udemokratisk, men drop korstoget mod en hel religion.
tilføjet af

100% Enig

Meget sande ord.
tilføjet af

Politik

Personligt er jeg at finde på den højre fløj i dansk politik, så jeg har ingen skjulte dagsordener med det følgende:
Umiddelbart forstår jeg dine holdninger sådan, at du bør vælge at støtte Socialdemokratiet. SF er ellers det mest oplagte, men din udmelding om at de er "alt for humanistiske" forvirrer mig en del.
Handler det om at de ikke går ind for længere fængselsstraffe?
Hvis det er et af dine vigtigste kriterier, at straffene skal skærpes på de "hårde" områder (vold, voldtægter, narko etc), ja så skal du til at vælge, om du virkelig ønsker at tilhøre "den jævne danskers parti", enten Socialdemokratiet eller SF, for så adskiller dine holdninger sig så væsentligt fra de ideologiske grundlag, de to partier er bygget op omkring.
Men det kan selvfølgelig også bare skyldes, at du ikke har gjort dig særlig meget i at debattere retspolitik?
Du skriver at straffesystemet skal tage mere hensyn til offeret end til forbryderen. Tænker du her at det er mindre vigtigt om forbryderen begår kriminalitet igen en anden gang, end at det aktuelle offer føler sig ordentligt hævnet?
For det er jo især SF's (og de radikales) kæphest, at kriminelle der først én gang har været i fængsel, har en enormt meget større risiko for at lave kriminalitet igen, end en tilsvarende kriminel der er blevet straffet på anden måde.
Godt nok føler offeret sig hævnet ved at voldsmanden mister 3 år af sit liv. Til gengæld bliver endnu et uskyldigt menneske altså offer tre år senere...
Personligt ser jeg sådan på det at manden skal straffes (for at hævne offeret), men at fængslerne skal indrettes sådan, at der er minimal risiko for at han ryger ind igen. Derfor hælder jeg mest til retspolitikken som De Konservative står for.
Men det er altså bare ét emne. Der er jo så meget at politicere på her i Danmark, at man bliver nødt til at prioritere hvilke emner man ønsker at sætte højest på dagsordenen.
Hvis du er i stand til at se bort fra hævn-motivet i retssystemet bør du stemme SF. Hvis det virkelig betyder rigtigt meget for dig med netop retssystemet, og du i øvrigt ikke interesserer dig synderligt for indkomstfordelingen mellem høj- og lavtlønnede osv., så bør du nok overveje at skifte over til et regeringsparti.
Jeg er i øvrigt fuldstændigt enig med dig i, at Dansk Folkeparti ikke er et alternativ. Dertil er deres politik alt for populistisk - og dermed utroværdig (man ved ikke hvad de står for i morgen, andet end at de nok stadig vil hade alle de fremmede).
tilføjet af

Demokrati eller ej

Som du selv skriver, vil du gerne have et Demokratiskt land. Hvilket af de partier som du lige har nævnt er ikke demokratisk??. DF ytrede sig om en kvindelig socialdem der sad og gik ind for "stening" (hvilket ikke er særlig demokr)hvor efter socialdem lod hende tage sin afsked. DF sammmen med mange andre partier respekterer her et demokratisk land hvor man går ind for flertallet, og ikke for indflydelse af andre kulturers spastiske idéer.
tilføjet af

Kære Demokrat - Politisk Parti?

Kære Demokrat,
Det er ikke for at jeg vil komme med "gode " forslag, dertil tror jeg jeg ved for lidt om politik, men du fremstiller en Vision for en mulig Politisk Partiform, du kan gå helt ind for. Jeg synes også der er mange gode forslag og kommentarer til dig. Det er svært at vælge med dine visioner, synes jeg umiddelbart. Det som jeg tænkte da jeg læste din kommentar var, du bør starte dit eget parti. Jeg tror der er mange, som har det på samme måde som dig.
Meget venlig hilsen
Enoch.
tilføjet af

baggrundsvidden før beslutning

Det er svært at vælge det rigtige parti, udfor den baggrund medierne giver os. For mange danskere i dag tror på hvad de hører i nyhederne og hvis de tilfældig en aften skulle falde over et debat program på DR2, mener de selv at de har den baggrundsviden der skal til for at afgøre hvor deres kryds skal sættes. Jeg der i mod mener ikke det er nok, vi er nød til at holde os informert. De ting du beskriver i dit debat indlæg, er de indtryk vi får gennem medierne om de forskellige partier, prøv at give dig selv tid til at gå ind på de forskellige hjemmeside og læs lidt mere om de forskellige partier. Dette kan måske hjælpe dig til at sætte det rette kryds, til næste valg.
Jeg er enig i at vi har brug for fornyelse i folketinget. Et nyt parti der kan komme med gode ideer og få lidt gang i tingene
hilsen jyden
tilføjet af

Hvad er det for et billede på forsiden?

Prøver Sol redaktion at skræmme alle humanister, anti-racister, socialister og socialliberale væk fra debatten. :-D
Jeg tror nu ikke, at det kan lykkes.
Men er Pia Kjærsgaard ”vores frelser”, læs om det her: -->
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=177&posting=116011
Og nej, jeg synes ikke, at vi trænger til nye ansigter i politik. Vi trænger til en ny politik.
tilføjet af

Tænk jer lige om inden i skriver...

Hej..
Jeg sidder og følger denne debat om Danmarks politiske struktur!
Jeg har selv en BA i statskundskundskab, og mener at debatten er ret usaglig. At den i langt højere grad bygger på holdninger end viden.
Så kære sol: det er en superfed overskrift til en politiks debat!
Og kære alle jer andre: I ved ikke en skid, og i er virkelig ikke med i hvad der foregår lige foran snuden på jer! Måske i skulle åbne en avis eller se nyhederne bare engang imellem i stedet for at chatte på nettet, så kunne det være i har nogen mere intelligente argumenter!
tilføjet af

Ynk!

Til demokraten med et socialt hjerte, du af da ynkelig at høre på, vi har i Danmark et af de bedste demokratier i verden. Du ved ikke hvad du vil, og det giver du så politikerne skylden for, snakker om økonomisk set uansvarlige politikere men vil samtidig ikke betale skat... Du skriver at skatter er opfundet for at politikerne kan stjæle fra folket, hvad havde du forestillet dig, vi betaler i fællesskab, det er sådan vi sikre velfærd til alle, er du utilfreds med skatterne, så flyt til USA, så kan det også være at du får et lidt mere nuanceret billede af hvor godt det danske demokrati egentligt fungerer!
tilføjet af

Uden holdninger bliver det ren forvirring!

Til Personen som leder efter et nyt parti!
Jeg har ofte, og nu gennem mange år undret mig over de personer som altid synes et nyt parti måske lige er sagen.. og vi er jo et kæmpe land med enorme vælgerskarer, så ja det er da lige noget der kan flytte stemmer, tænk på England, USA... Frankrig og andre større lande....de kan nøjes med to -allerhøjst 4 partier og enes ganske fint under den form. Men her i vores land er det ganske umuligt med de ca. 3 mill. vælgere vi har, at finde et parti som kan varetage ens holdninger og politiske ståsted..jer vedgår at det er en sejr for demokratiet at der er de muligheder, men ærligtalt, med alle de partier vi har i dette land, burde det være muligt at bakke op om et der nogenlunde dækker ens interesse...og ikke skabe forvirring om det! Kun er jeg ganske enig i der ønskes nogle nye ansigter med slagkraft og visioner......men dem skal vi så selv stemme ind ved næste valg, og det er i sig selv bestemt ikke det nemmeste...men heller ikke umuligt!
Så dit x skal nok med lidt god vilje finde anvendelse.
tilføjet af

Enhedslisten ??

Det ville da klæde dig at have mindst et argument for at kalde Enhedslisten for useriøs. Ellers kunne jeg jo bare kalde dig for useriøs med sammen mangel på argumentation.
Det vil jeg i midlertidigt lade være med og i stedet opfordre dig til at kigge på Enhedslistens hjemmeside og dømme deres argumenter i stedet.
http://www.enhedslisten.dk/
tilføjet af

Ny Regering "JA TAK"

Jeg synes vi skal have en hel ny regering, fordi dem, der sidder i dag gavner ikke ungdommen. Tag f.eks. arbejdsløsheden blandt de unge, den er simpelthen alt for stor. De "REGERINGEN" lover en masse, som de ikke kan holde. KORT SAGT, REGERINGEN SKAL UD, DER SKAL HELT NYE KRÆFTER TIL.
tilføjet af

Er det danske samfund gået helt af fløjten?

Jeg kan godt se dit dilemma, og dog! Jeg synes som udgangspunkt at det er meget uheldigt at klage over 'udvalget' af partier, samt deres arbejde uden selv og løfte en finger og samtidig synes jeg at det er lige så uheldigt at du som udgangspunkt har en de/os tankegang. For med den holdning bliver samfundet aldrig bedre og du lægger jo selv op til at vi skal være her alle sammen.
Med den tanke må jeg sige at jeg efterhånden skammer mig over at kalde mig dansker! For det kan da ikke være rigtigt at vi på den ene side praler af at være et frit og åbensindet land og på den anden side går i så små sko at der er plads til at Dansk Folkeparti kan få 12% af stemmerne (for det er jo ikke på grund af deres ældrepolitik, det må vi jo indrømme). Jeg vil derfor opfordre alle til at gå ind på hjemmesiden www.danskfolkepartiskalikkeregeredanmark.dk
og støt kampagnen hvis I er lige så trætte af den indspiste og navlepillende debat der er i dansk politik og har været det de sidste 3 år.
TB
tilføjet af

Ud med Pia Kjærsgård bedre viden på bekostning af hele det danske folk

Pia Kjærsgård er altid så fornærmet når andre ikke deler hendes synspunkter, hun råber altid at hun har demokratiens ret at udtale sig men når det er andre som har en anden mening så overfuser hun dem. Hvorfor skal vi altid høre på den møgkæling
tilføjet af

Godt initiativ

Det er et godt initiativ, I har gang i i CD. Jo bredere og hårdere front mod Dansk Folkeparti og racismen, des bedre.
tilføjet af

Tag din egen frihed tilbage og bliv anarkist

Hvis du er træt af den sociale ulighed og de store virksomheders økonomiske magtmidler, der er der uanset om vi har en borgerlig eller socialdemokratisk regering, så vil jeg foreslå anarki*.
Så slipper du ligeledes for at høre på populistiske partier, der egentligt bare fratager dig din frihed til selv at bestemme og andres frihed ligeså.
Smadr kapitalismen og staten!

* Anarki: for en god ordens skyld, anarki er ikke lig kaos, det var noget magthaverne fandt på. Anarki betyder at ingen bestemmer over andre, "an-" er en negation, i dette tilfælde af "arki", som betyder at styre.
tilføjet af

tsk, tsk

Ja som sædvanligt et fordømmende og nedværdigende svar fra en AKADEMIKER der IKKE har den mindste respekt for det arbejdende folks spørgsmålstegn ved det nuværende AKADEMIKERVÆLDE.
Igen en understregning af min påstand om, at hvis man går mod AKADEMIKERNE, så fremstilles man som DUM og UVIDENDE og man aner ikke hvad det er man snakker om.
FIND dig et ORDENTLIGT arbejde først eller prøv at arbejde dig op fra grunden. Først som kasseassistent, social- og sundhedshjælper o.s.v.
Du har jo KUN læst dig til din viden og livet kan IKKE læres fra en bog.
HUSK DET !!!!!!!!!
tilføjet af

Skat, jo misbrug af offentllige midler...

Jeg betaler skam min skat og gerne med glæde.
Jeg betaler også gerne en høj skat (hvilket jeg gør allerede !!!)
Men som jeg tidligere skrev, så er jeg forb..... træt af at se, hvordan man misbruger offentlige midler til diverse prestige projekter, som f.eks. visse jyske motorveje. Brug pengene hvor der er et behov i stedet. Vi har brug for nyere og bedre veje flere steder f.eks. køgebugt motorvejen, Holbæk motorvejen ved Roskilde og vejene omkring Århus/odense o.s.v.
Dette bare for at nævne enkelte eksempler på misbrug af offentlige midler.
Der kan nævnes væsentligt flere på andre områder.
EU er et andet eksempel, hvor der misbruges/svindles for milliarder, men ingen ser ud til rigtigt for alvor at bekymre sig om problemet.
Så ynkelig, måske, men jeg tror dit indlæg siger mere om dig og vores samfund end om min person.
Så, desværre skudt forbi eller skal jeg sige selvmål ??
tilføjet af

Skat jo, men misbrug af offentllige midler...

Jeg betaler skam min skat og gerne med glæde.
Jeg betaler også gerne en høj skat (hvilket jeg gør allerede !!!)
Men som jeg tidligere skrev, så er jeg forb..... træt af at se, hvordan man misbruger offentlige midler til diverse prestige projekter, som f.eks. visse jyske motorveje. Brug pengene hvor der er et behov i stedet. Vi har brug for nyere og bedre veje flere steder f.eks. køgebugt motorvejen, Holbæk motorvejen ved Roskilde og vejene omkring Århus/odense o.s.v.
Dette bare for at nævne enkelte eksempler på misbrug af offentlige midler.
Der kan nævnes væsentligt flere på andre områder.
EU er et andet eksempel, hvor der misbruges/svindles for milliarder, men ingen ser ud til rigtigt for alvor at bekymre sig om problemet.
Så ynkelig, måske, men jeg tror dit indlæg siger mere om dig og vores samfund end om min person.
Så, desværre skudt forbi eller skal jeg sige selvmål ??
tilføjet af

Kære enoch..

.. Tak for din respons på mit indlæg.
Det er ment som et debat oplæg og er som sådan en provokation for at få folk, politikere og andet godt folk til at vågne op og blive mere politiske bevidste
samt at få dem til at deltage i den offentllige debat med DERES meninger.
Jeg ØNSKER at alle deltager og tager stilling og jeg respekterer faktisk alle som kommer frem med deres meninger.
Det kan godt være det ikke ser sådan ud, men de fleste mennesker kommer kun frem med deres tilkendegivelser, hvis de bliver provokeret.
Jeg HAR taget stilling og må jo NØJES med at vælge dem, der ligger tættest på mine egne holdninger og så prøve at få ændret på tingene gennem debatter som denne.
Så igen. Tusind tak for dit indlæg.
MVH
DEmokraten med Socialt hjerte
tilføjet af

Spændende...

.. Tanke. MEN et samfund HAR brug for en hvis form for struktur, og der er flere end du måske tror der ønsker at lade andre bestemme, hvad de skal og hvornår de skal, for så slipper man for selv at tage stilling og ansvar !!!
Så spændende tanke, men umuligt i virkeligheden, for
et samfund på de betingelser ( den stærkeste overlever og resten tager fanden sig af ) ville få det civiliserede liv til at ophøre.
tilføjet af

Racistisk parti

er det mig eller er der tegn på racisme i pias såkaldte parti?
tilføjet af

Det anarkistiske samfund

Anarki betyder ikke at vi bare læner os tilbage og lader andre bestemme over os, men lige modsat. Aktivisme, hvor ens frihed er målet, er et kernepunkt for anarkister. Ligeledes betyder det heller ikke at man ikke må organisere sig. Tværtimod!
Du kan fx ikke opstarte en sværindustriel produktion uden organisering, det er det for omfattende til. Men du kan i denne organisering sørge for at den bliver helt flad, således at ingen stampes på. Og ja, det er muligt at træffe beslutninger uden at et flertal kvæler mindretallet.
At påstå at den stærkeste overlever lyder mere nazistisk og har ikke noget med et anarkistisk samfund at gøre.
Men det er selvfølgeligt ikke muligt at gøre det inden for de nuværende rammer med nationalstater og stater generelt. Derfor er det måske også uforståeligt for mange folk. I øvrigt kan vi måske heller ikke sige at danskerne (altså dem der ca. bor på et område der strækker sig fra Als og 300 km mod nord + en masse øer; nogle kalder det Danmark) historisk set er det mest revolutionsparate folk. Ligeledes gør mediernes opløftning af det nuværende samfund til næsten guddommeligt og hvor magthaverne formår at undertrykke alle samfundsomvæltende kræfter gør det ikke lettere.
tilføjet af

Er Dansk Folkeparti alligevel ikke sagen ?

Når man læser "starterens" brev igennem virkeder det som om DF er sagen, hvis bare skriveren kunne forlige sig med partiets holdning til indvandringen i Danmark.
Dog øjensynlig ikke substansen af den politiske holdning, men mere til formen for udtryk.
Som partiet har udviklet sig de seneste år er der sket et og andet mht. deres udtryksformer og holdninger.
Man kan sige, at de på mange områder er mere sociale over for danskerne end Socialdemokraterne ønsker i dag.
De er mere opmærksomme på den almindelige danskers velbefindende end f.ex. Venstre.
Og de sætter hælene i, når SF kommer med en overbudspolitik på uddannelserne.
Jeg tror, at når vi nu får det Folketingsvalg der lægges op til i januar 2005, vil DF have flere arbejderstemmer end Socialdemokraterne
tilføjet af

Hva er det for noget fis!

Hva er det for noget fis??? De arbejdere der helliger sig til at stemme DF må da være syge?! Jeg synes det er pinligt at vi danskere, skal opføre sig som en flok fyldt med fremme-had, så kan i komme med jeres pladder om at i ikke er racister! Det er sjovt, at alle der siger de ikke er racister, ikke kan glo ud over deres egen næse-tip og se fremad i stedet for at leve i den tro at Danmark vil blive som gamle dage et ens farvede folk, vågn dog op!!!!! Jeg gad sku godt at se jer, hvis jeres hjemland måske ikke lige er specielt fedt, og andre lande og deres beflokning gloede ned på jer som om i var en flok aber! For fanden, vi er en stor verden, folk opføre sig sku som om vi er fremmede planeter!!!! Hvorfor kan vi ikke være åbne overfor hinanden??? Hvem har sagt at vi alle skal være ens? Hvem skal bestemme det, skal du det???? DF, vil aldrig nogensinde få et ben til jorden så længe jeg er Dansker! Danske arbejdere som stemmer DF, burde skamme sig grosomt! Jeg er til tider flov over at være dansker, hvorfor er vi blevet sådan som vi er??
Mvh. T
tilføjet af

Enig

Hvis der er nogen der er arbejderfjendske (og fjendske overfor andre undertrykte grupper som indvandrere og arbejdsløse) må det da være Dansk Folkeparti.
Hvem er det der skriver under på regeringens asociale politik? Dansk Folkeparti. Og hvis formand er det der har deltaget på flere antikommunistiske kongresser hvor nazister og fascister også deltager (hvilket gør disse kongresser til både arbejderfjendske og racistiske)? Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard. Hvem er det der i sin politik slår sig til tals for et nationalt sammenhold mod såkaldte ydre fjender, på trods af de ikke kan bevise sandheden af dette forhold? Dansk Folkeparti.
Dansk Folkeparti er både småfascistisk og racistisk (og hvis præstefætrene, og ikke Louise Frevert, også kunne bestemme, homofobisk). Hvis man derfor vil bekæmpe konformitet og totalitet i samfundet, skal man bekæmpe Dansk Folkeparti.
tilføjet af

Mere social ned Socialdemokraterne?

Det må være en joke, når du kalder Dansk Folkeparti for mere sociale end Socialdemokraterne.
Eller også er det, fordi du bare blindt tro på Dansk Folkepartis valgløfter. Og ikke har sat dig ind i, hvad Dansk Folkeparti rent faktisk stemmer for ved de kommunale budgetforlig og ved finanslovsforligene i Folketinget.
I rigtig mange kommuner har Dansk Folkeparti rent faktisk stemt for mange forringelse på ældreområdet (deres egen mærkesag!) bare for at holde socialdemokraterne ude af budgetforligene.
Og husk lige at dem arbejder hårdt i haven om Søndagen ikke nødvendigvis tilhører arbejderklassen, de kan lige så godt være ligusterfascister.
tilføjet af

Mere social END Socialdemokraterne?

"Mere social end Socialdemokraterne?" Skulle der have stået - beklager fejlen.
Det må være en joke, når du kalder Dansk Folkeparti for mere sociale end Socialdemokraterne.
Eller også er det, fordi du bare blindt tro på Dansk Folkepartis valgløfter. Og ikke har sat dig ind i, hvad Dansk Folkeparti rent faktisk stemmer for ved de kommunale budgetforlig og ved finanslovsforligene i Folketinget.
I rigtig mange kommuner har Dansk Folkeparti rent faktisk stemt for mange forringelse på ældreområdet (deres egen mærkesag!) bare for at holde socialdemokraterne ude af budgetforligene.
Og husk lige, at dem arbejder hårdt i haven om Søndagen ikke nødvendigvis tilhører arbejderklassen, de kan lige så godt være ligusterfascister.
tilføjet af

nej vi er ik, racister, fat det dog

det har ikke en ski med racister at gøre, jeg kan sgu godt li andre hudfarver, men jeg kan fandme ikke li Islamister, det er noget fanden har skabt, og de skal ikke have love til at udbrede deres PIS her i landet, kan du slet ikke fatte noget, når de Forbandet Imamer står og gjalder op hver fredag, og næsten erklære åben krig mod regéringen, så er der sgu da noget galt, nej ud med sådan noget Lort.
det må selv en med kun ringe fædrelands kærlighed kunne se
VÅGNOp forhelvde
tilføjet af

undertrkte? hvor herre bevares

Du kan sgu da ikke kalde de forpulede Islamister for undertrykte, så vil de da ikke råbe op om at Islam og demokrati ikke skal og kan forenes?eller det er ok at slå andre ihjel hvis man håner Koranen? nej de vil og kan ikke indordne sig efter vores forhold, så er den ik længere, nu er du måske for dum til at vide hvad en Racist er? det er en der ikke kan li andre hudfarve, det har intet med Islam at gøre, der kan vi andre jo bare se hvor farlige de bliver for os en dag.At de kan stå eller ligge der og lugte til de andres sure tær hver fredag, samtidigt med at de håner demokrati, det er ikke noget der hører hjemme her i Danmark.
SÅ stem DF
tilføjet af

Racisme og pladder-nationalromantisme ...

... er selvfølgelig ikke det samme. Det ligner bare hinanden, fordi det på almindelige mennesker virker lige ondskabsfuldt og ynkeligt.
tilføjet af

Generaliseringer .. Osama Lundin

Fordi man hedder Osama til fornavn, så behøver man jo ikke at hedde Bin Laden til efternavn.
Ligesom man ikke behøver at hedde Lundin til efternavn, fordi man hedder Peter til fornavn.
- Eller Brixtofte.
tilføjet af

sørgeligt at høre

Ja ja sørgeligt at høre det fra en dankser, du syntes måske det er helt ok, som de Islammer opfører sig ?kan du give et svar på det?, eller de pisse Immamer der står og råber at demokrati og Islam ikke kan og skal forenes, eller at hvis man håner Koranen må de slå ihjel?, jeg kan sgu ikke finde et svar der kan forsvarer.
Men inden jeg slutter så lad være med at sige det siger de heller, jo gu gør de så, det er trods alt beviselig.
man er da ik, normal hvis man kan forsvarer den slags
tilføjet af

Af hvad????

Øhhhh. hvis du ikke engang ved hvad en racist er, tror jeg slet ikke du skal udtale dig, racisme har selvfølgelig noget at gøre med andre hudfarve, men har har da for fanden også noget at gøre med andre kulture, hvordan kan du være så smålig? Kan du ikke tænke på andre mennesker end dig selv?? åbenbart ikke.. derfor har du lige så lidt ret til at blive kaldt en dansker som du sikkert som alle de andre racister mener folk med anden baggrund har!!!
tilføjet af

så forklar?

kan du forklarer hvordan du kan holde med de svin, når de mener alvorligt at hvis vi håner koranen må de slå ihjel, eller at Immamer står til deres fredags bøn og næsten erklærer krig mod vores politiker?, eller når de siger at Islam og demokrati ikke kan eller skal forenes?, du er dygtigt hvis du kan finde en undskyldning for at det er ok, og jo det sker her i landet.
tilføjet af

du er racist, racist, racist

Det er fint og positivt, at du godt kan li' folk med en anden hudfarve end hvid. Men heldigvis har de fleste også forstået idag, at der altså kun findes én menneskerace, nemlig mennesker. Og derfor bliver en debat om racisme ud fra det synspunkt helt meningsløs og dum.
Men i ordet racisme og racer, hvor af ordet racisme kommer, ligger der stadig den opdeling man idag foretager blandt mennesker, selvom den ikke findes. Der findes ikke én befolkningsgruppe for alle muslimer, der kun er onde og vil dræbe alle anderledes troende, og under alle omstændigheder heller ikke en vestlig/europæisk befolkningsgruppe der bare vil demokrati og det bedste for alle.
At gøre alle muslimer onde er helt usagligt og at kalde dem forpulede over en kam er i den grad racistisk.
Hvis du ikke kan føre en saglig diskussion med saglig argumentation, er det vist mere dig der bør holde din racistiske røv lukket.
tilføjet af

Smålig, det tror jeg vist nok!

Hold op mand... Du mener altså at alt ved kristendommen er godt? at alle skal mene det samme som dig? Hvilken barndom har du haft, siden du kan tro at alt hvad du tror på er det rigtige???? Tror vist det er på tide du ser dig omkring og ser at julemanden findes altså heller ikke... Hold op hvor ville verden være røv kedelig hvis vi alle var ens! Ikke at jeg går ind for krig, men for fanden verden er sku ikke bygget op sådan, vi kan ikke alle være kristne, for vi vil og kan på ingen måde blive ens...
tilføjet af

du er jo dum

hvis du ikke ved hvad racisme er så lad være at spille dum, at hade de Fucking Islamister har ikke en skid med Racisme, nej du skulle hellere forklare hvordan du kan forsvare det jeg skrev om hvad de står og opildner de andre muslimer med ved fredags bønnerne, kan du?
tilføjet af

Forståelse..

Jeg skal på ingen måde stå til ansvar for at finde en undskyldning for drab.. Mit budskab er at man skal være åbne over for andre mennesker, og ikke skære dem over en kam, der er ingen der er ens! Men prøv at forstå at de mennesker er vokset op i et andet land med en anden kultur, og at komme til et nyt land, vil du måske heller ikke finde for nemt!
tilføjet af

er du også dum?

kan du forklare hvordan du kan forvare dem med hvad de står og siger,om fredagen, prøv jeg har skrevet det i det første indlæg
håber du kan
tilføjet af

Stærkt skrevet!!!! Fedt!!!

Hold op hvor jeg synes om det budskab!!!! Præcis det jeg mente, men du forklarede det alt for fedt!! Tak
tilføjet af

hvor dumt

prøv nu at forklare hvordan du kan li de mennesker der mener som jeg skrev, det er typisk med jer i snakker uden om, og vil ikke indse hvordan de er
tilføjet af

forklar nu

prøv nu lige og komme med bare en god grund til at forvare den slags mennesker der mener sådan om os vantor, som de jo kalder os
prøv
tilføjet af

Prøv for søren at forstå!

Jeg siger jo lige præcis at jeg ikke skal forklare, eller stå til ansvar for at de begår drab! Og det går jeg jo ikke ind for, men du forstå bare ikke at det er ikke alle der er som BT og ekstra bladet ( som du sikkert er stor kunde hos) skriver... ALLE ER FUCKING IKK ENS!!!
tilføjet af

Nej..

Jeg har ikke sagt jeg forstår disse personer, som du snakker om, og at jeg holder med dem.. det er dig der går i krig og forsvar mod dem! Så nej det er dig der skal forklare hvad der er sket siden du har fået sådan et fremmedhad... Har gud sagt til dig du skal hade andre?? (eller var det at elske sin næste)
tilføjet af

så lad dog være at ævle op

desvære er der flest af den slags her, hvis ikke politikerne snart gør noget bliver der flere og flere der vil hade dem, men svar nu på det jeg skrev, om hvad de mener om os vantro, det siger de jo rent ud.
jeg kan sgu ikke finde en god forklaring
tilføjet af

Okay??

Du mener jo for søren det samme om dem? at du ikke siger det lige ud som de er sku da ikke mit problem..
tilføjet af

Den, som holder sjælen rank, kan aldrig blive slave

Klagesang over Dansk Folkeparti:
"Kunne vi blot forbyde de tre ord: Vi lover jer.
I binder os på mund og hånd,
men I kan ikke binde ånd,
og ingen er fangne, når tanken er fri.
Vi har en indre fæstning her,
som styrkes i sit eget værd,
når bare vi kæmper for det, vi kan li’.
Den, som holder sjælen rank, kan aldrig blive træl.
Ingen kan regere det, som vi bestemmer selv.
Det lover vi med hånd og mund
i mørket før en morgenstund,
at drømme om frihed bli’r aldrig forbi'."
(Teksten er en meget let omskrivning af Poul Henningsens tekst – PH, hadet og elsket af danskerne. Men nu er indvandrerdrengene fra Outlandish også begyndt at synge den. Kan de så blive mere danske?)
tilføjet af

jeg prøver igen

for det første som jeg skrev hvad de siger om os, det er en af grundende, udover det så kan jeg blive ved at skrive, eks. en erhverspratikant vi havde 16år, sidder og siger helt alvorligt at det var ok at dolke ham Italieneren, , for er det da mærkeligt langt væk fra København finder jeg en der siger det, og det er ikke tilfældigt, for han sagde at det var deres meníng om os. hvis ellesr kan jeg skrive en hel roman om dårlige oplevelser med dem( mærkeligt de alle er muslimmer= ik?
tilføjet af

svar nu på

svar nu på hvorfor du syntes det er så grufuld at hade dem som har sådanne meninger om os , kan du det, det er jo ikke noget jeg finder på, nej det kommer såmænd bare ud af munden på Islammerne , det er ikke mig der mener sådan om andre, jeg ser bare hvor farlige de er for os, synd i andre ikke kan se det inden det er for sent
tilføjet af

kan i forsvare dem?

jeg vil nu gerne have et svar på hvorfor i syntes det er så frygtelig at vi er nogle der ikke kan li de Islamister, jeg mener nu det er en farlig bane at de kan sidde og bestemme hvad vi må sige og ikke sige.
ligeledes at hvis nogle håner deres koran må de slå ihjel, eller at vi er vantro og skal fordrives.
men typisk at kan kun skrive RACIster, men svarer på hvorfor vi skal finde os i denne menig fra deres side i vort eget land, det vil jeg godt have forklaret.Lad nu være at påstå det ikke passer det jeg skriver, for vel passer det, det er måske også ok, at de nærmest har erklæret krig mod vores minister?
sådan kan man blive og ved at nævne om dem. desværre
tilføjet af

Smukt digt

Det er meget rammende. Jeg kender ikke lige originalversionen, men din omskrivning er rigtig god med et smukt budskab.
tilføjet af

Kære Demokrat.

Kære Demokrat,
Tak skal du ha´. Det er udemærket ide´. Ha´ det godt og held og lykke med dit forehavende.
Meget venlig hilsen
Enoch.
tilføjet af

Pas på dit land

Hvis jeg var dig , ville jeg tænke mig meget grundigt om , for hvad er det der meget nemt kan komme til at ske med vores land❓Stadig flere og flere strømmer ind over vores åbne grænser , stadig flere og flere skal forsørges af det offentlige. Kriminaliteten er stærk stigende fordi " visse grupper" i vores samfund ikke kan - eller vil tilpasse sig efter Danske love og regler. Dansk arbejde bliver sendt ud over vores landegrænser , fordi de der kan produkseres til billigere arbejdslønninger , så vær du lykkelig for , at du har et arbejde endnu.EU er en pengemaskine som øsermed millioner af kroner , bla. til Danske landmænd - som får del i de mange penge , skønt de ikke er " betrængte". Hvis jeg var dig , ville jeg sætte mit kryds ved Dansk Folkeparti - tænk blandt andet på hvad Pia Kjærsgaard har turdet , og tænk på, at det er det eneste parti som vil bevare dit land !
tilføjet af

"Du må ikke eje mig. Jeg ejer ikke dig." (Original teksten)

Original teksten er en protest sang imod fascisme skrevet under Nazi-tysklands besættelse af Danmark. Den ligner en sang om ulykkelig kærlighed for at undgå censuren. Men imellem linierne ligger der et anti-fascistisk budskab.
Men nu har indvandrer musiskgruppen Outlandish altså taget teksten op igen med ny musik til.
Hele teksten ser lyder så’n: .
"Gribe efter blanke ting
vil hvert et grådigt lille barn.
Binde andre med en ring
gør man som helbefarn.
Tænk hvor har man stået tit
og delt et vindusparadis.
Helle, helle det er mit!
Og livet går på samme vis:
Man binder os på mund og hånd,
med vanens tusinde stramme bånd,
og det er besværligt at flagre sig fri.
Vi leger skjul hos en, som ved
at skærme os mod ensomhed
med søde kontrakter vi luller os i.
Kunne vi forbyde de tre ord: jeg lover dig
var vi vist i kærlighed på mere ærlig vej.
De ord, vi svor med hånd og mund,
de gælder kun den korte stund,
til glæden er borte og alting forbi.
Kærlighed og ægteskab,
hvad kommer de hinanden ved?
Kærlighedens tomme gab,
til kæben går af led.
Elskov er den vilde blomst:
I gartnerhænder går den ud.
Skærmet får den sin bekomst,
men blomstrer hedt i storm og slud.
Man binder os på mund og hånd,
med vanens tusinde stramme bånd,
men ingen kan ejes. Vi flagrer os fri.
I alle kærtegn er en flugt
de røde sansers vilde flugt
fra pligternes tvungne fortrampede sti.
Du må ikke eje mig. Jeg ejer ikke dig.
Alle mine kys er ikke ja og ikke nej.
De ord vi svor med hånd og mund
de gælder kun den svimle stund,
det netop er kysset fra dig jeg kan li,.
Møde hvad der venter os,
og ingen ved, hvordan det går.
Bære skæbnen uden trods,
hvad der så forestår.
Glad ved hver en venlighed,
men uden tro, at det bliver ved.
Søge fred, i det vi véd,
at vi har ingen krav på fred.
Man binder os på mund og hånd,
men man kan ikke binde ånd,
og ingen er fangne, når tanken er fri.
Vi har en indre fæstning her,
som styrkes i sit eget værd,
når bare vi kæmper for det, vi kan li.
Den, som holder sjælen rank, kan aldrig blive træl.
Ingen kan regere det, som vi bestemmer selv.
Det lover vi med hånd og mund
i mørket før en morgenstund,
at drømme om frihed bli’r aldrig forbi'."
(Tekst: ”Man binder os på mund og hånd” af Poul Henningsen, 1940)
tilføjet af

Mit land er religionsfrihed og anti-racisme

Så enkelt er det. Fordi religionsfrihed og anti-racisme er forudsætninger for demokrati.
Derfor er det meget svært mig for, at se Dansk Folkepartis tilhængere som mine landsmænd.
Og jeg må så til tider betvivle, at nation er mit land.
http://www.enhedslisten.dk/
tilføjet af

Radikal kommer nærmest et moderne fornuftigt parti

Jeg synes til tider at man kan give dig ret, det er svært at se hvad denne verden dog ikke kommer til at ende med, når man ser på de torsker af politikere der skulle forestille at styre dette land. Dansk folkeparti under pia kjærsgaard, vil jeg personligt ikke sætte i samme sætning som "parti" og "demokrati" For det er sg da det mest menneskefjenske parti uden argumenter for en skid, udover at lyshårede damer i lyserødt bare er bedre. "ja, vi går ind for Konservativs's foreslag om afstraffelse til forældre hvis børn ik kommer i skole", men hov, nu kom vi jo lige i tanke om at dette også i princippet kan ramme danske familier "Vi vil gerne være med hvis det kun er udlændingene der bliver straffet" Hm, hvor er galskaben dog ført hen??? Jeg skammer mig ganske enkelt over at det er det 3 største parti i danmark! Hvad sker der i hovederne på det danske folk? Vil vi nu kun acceptere mennesker der ligner os, eller hva? "jamen de er gode mod de ældre" Ja, det er sg da klart. Det svarer jo også til ca. 1/3 af den danske befolkning og 45% med stemmeret, hvem vil ik fedte for deres stemmer? Der er sg da også mange andre partier der vil ældre og handicappede det godt! Euroen, er et andet interesant emne: "Danmark forsvinder hvis euroen kommer i nærheden af den danske grænse. Ja pia, lige pludselig er tivoli, kartofler og brun sovs forsvundet ud i den blå luft, fordi margrethes fjæs ikke længere er på pengene. Hmm, hvaaa mangler vi argumenterne igen?
Danmark har sg brug for udenlandsk arbejdskraft! I år 2035 vil der ifølge statestikkerne være flere ældre end unge i arbejdsalderen; Dette vil resultere i at vi (den kommende arbejdende generation) skal pukle RØVEN ud af bukserne for at tjene penge til os selv og den ældre generation. Man kan gøre 3 ting:
1) Man kan lade de ældre være længere på arbejdsmarkedet. (det grå guld)-selvom dette ikke engang vill række, til udgifterne...
2) man kan indføre udlært arbejdskraft udefra.
3) Man kan vælge at betale 98% af sin løn i skat.
3'eren kan vi vist alle blive enige om ikke vil være sjovt!
2'eren vil fru pia kjærsgaard absolut ikke høre tale om (selvom arbejderen er uddannet i udlandet; dvs. vi har ingen udgift haft mht. uddannelse)For danmark ville sikkert også forsvinde hvis der kom en "ikke-dansker" til! 1'eren er fru pia heller ikke meget for. De ældre skal have lov til at have deres alderdom i fred! Hmm, jooow deeet, men hvor har du så tænkt dig at de skide penge skal komme fra?
Jeg er, som man måske fornemmer, ikke så glad for dansk folkeparti.
Jeg giver debatskriveren ret i, at man heller ik kan tage den yderste venstrefløj seriøs, da de vil alle det så godt og penge her og penge der og ikke spare ngoen steder; VÆR REALISTISKE!
Det eneste parti jeg kunne se som førende regering er DET RADIKALE VENSTRE. De ser fremad, og kan sg komme med argumenter for deres holdninger!
Jeg har INTET imod folks meninger, men kan ikke tage folk seriøse, når de ikke engang, har nolge argumenter for deres udmeldelse!!
ALt herfra...
/Henriette
tilføjet af

Som man råber...

Denne debat minder om det man oplever i folketinget. Man holder sig ikke til emnet. Man snakker udenom. Man besvarer ikke spørgsmål direkte. Hvordan kan man forvente at politikere skulle være meget bedre end dem der stemmer på dem? Det hjælper ikke at udskifte toppen af kransekagen, de er dybest set alle ens. Politikerne vil aldrig kunne lave samfundet om. De har ikke evnerne til det og de har ingen interesse i det. De lever af samfundet. Hvis man ønsker virkelige forandringer, må man starte med sig selv.
tilføjet af

Til Enhedslisten!!!!!

Kort og godt her en sen fredag aften. Dansk folkeparti er det eneste parti der udnytter deres position 100%. De er til at stole på og vil alle det bedste, men desværre kan mange på Venstre-fløjen ikke få øjnene op for at vi skal passe på vores eget... Hjælpe i de områder der er krig osv, ude i verden.
Enhver burde kunne se at hive alle herop og love guld og grønne skove er en dårlig "forretning"
Med respekt for alle mennesker i nød, tror jeg det er den eneste måde frem for både os og dem.
Vestjyden
tilføjet af

Jeg mener

hun har taget på.
tilføjet af

Guld og grønne skove ???

Læs lige det her link -->
http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=348340
Og se som, om du har lyst til at gentage det, om at ”love guld og grønne skove” kontra at hjælpe i nærområdet.
tilføjet af

Jeg ved ikke

hvor dit parti er, men min klare holdning er at det vi trænger til er at nogen kan sige : DU SKAL - frem for "vil du?", eller "kunne du ikke tænke dig..?"
Jeg er selvfølgelig ikke for diktatur, men vi trænger godt nok til at der er konsekvenser for vore handlinger, at vi ikke bliver spurgt om vi vil de ting vi i realiteten skal. Det starter allerede i børnehaven/skolen med blødsødenheden, fordi vore unger er så snotforkælede p.gr.a. forældrenes dårlige samvittighed, så i misforstået godhed lader man ungerne gøre som de vil derhjemme, og derefter tror de selvfølgelig det gælder i alle livets forhold, og det fortsætter og fortsætter. Næe lad os få nogle politikere med hår på brystet som tør sige hvad dette i virkeligheden handler om og tør handle derefter.
tilføjet af

forbyd enhedslisten

den slags knoldsparker og gamle hippier skulle fandme ikke have lov og sidde i folketinget, de sidder kun og kæfter op i deres slidte islændersweaters.
nej sådan nogle kan vi sgu ikke brufe i vores land, de er alt for pladerhumanistisk, DF det dur til noget, de er de eneste der vil ha ryttet op i al den Lort der er blevet slæbt til Landet
tilføjet af

Kom nu med et svar???????

Jeg mangler at de hykler som holder med Islam at de kan svarer for sig.
På følgende:
Hvorforelsker i denne slags folk som mener:
Immamer som siger at der er erklæret krig mod Bertel haarder?
at demokrati skal fordrive?
at vantro har ikke ret til at være her?
at når nogle håner Fucking Koran, skal de slås ihjel?
at mann ikke må vise film som omhandler islam?
at vi skal indordne os efter deres religion?
at de mener de må bære det grimme tørklæde selv på arbejde, jeg må sgu ikke hvor jeg arbejder ære noget form for tørklæde eller andet.
at de sender deres børn hjem til opdraelse?
at tvangs gifte deres børn?.
Men dette er bare en lille del af hele problemet med dem, det kan man da ikke som et normalt menneske gå ind for, eller er der virkelige så dumme dankser der gør det,(måske lige dem der elsker Enhedslisten) men som sagt hver gang i siger vi er Racister (som jeg nu ikke er). så forklar lige hvorfor i holder med den slags andenrangs mennesker.
tilføjet af

ups, pas nu på

Jeg tror du er inde på noget af det rigtige her.
Men aligevel, forældrene har jo trods alt stort set mistet opdragelses rettighederne.
Hvilke sanktionsmuligheder har forældre overfor deres børn, hvis de IKKE VIL rette sig efter hcad der bliver sagt ??
Revselses retten er taget bort og stort set alt hvad man som forældre kan, bliver jo næsten betragtet som VOLD mod barnet/teenageren. Så hvem forkæler barnet er det ikke samfundet ?? Altså de selvsamme politikere der har begrænset forældrenes ret til at opdrage deres egne børn ??
Ja, børnene er snot forkælet idag, men det er forkert KUN at give forældrene skylden.
Jeg har set flere eksempler på forældre der hjemme fra giver deres børn en god og solid opdragelse for at denne (opdragelsen red.) bagefter bliver smadret af pædagoger og skolelærerer, som iøvrigt bebrejder forældrene for DERES fejlagtigheder henne i skolen.
Resultaterne af forældrenes revselsesret er blevet taget fra dem, ser vi idag. Der har aldrig været så mange adfærdsvanskelige unge, som der er idag !!!
De respekterer ingen og intet !!!!
Selv politiet er ved at være bange for den unge generation, da de heller ikke respekteret dem.
Respekt kommer ikke via frygt, men der mangler sanktionsmuligheder over for børn og unge i dag.
Dette her handler om KONSEKVENSER FOR EGNE HANDLINGER !!!! Og børn og unge oplever idag at der ikke rigtigt er nogen konsekvens i opdragernes rolle.
De bliver blot overøst med evig snak.
Jeg taler ikke om, at man skal indføre den "sorte skole" eller spansk røret, ej heller at forældre skal have lov til at gennembanke deres børn, men muligheden for et dask over fingrene når barnet for gud ved hvilken gang, gør noget som forældrene har sagt det ikke skulle.
Så, det der med politikere med hård på brystet, der rammer du noget der er rigtigt.
Man kan ikke kun træffe populære beslutninger, nogen gange skal der også træffes upopulære, fordi det ER nødvendigt. OGSÅ SELVOM DET KAN KOSTE STEMMER.
MEN idag har vi en flok gamle kællinger siddende på tinge, som klamrer sig til deres taburetter, for at fylde egne lommer og befolkningen, ?? Ja, dem kan fanden tage bare de sørger for at stemme os (politikerne red.) ind først.
tilføjet af

JAVIST

Hej
Du har selvfølgelig ret i det med, at det hele ikke ligger hos forældrene, men det er sommetider lidt svært at få det hele med her på skrift. Jeg klandrer ikke de forældre, der som du skriver, har givet deres børn en god ballast med hjemmefra, mest de forældre, som har så travlt med karriere, penge, villa, volvo og vovhund, for de er sommetider næsten værre end de forældre, som p.gr.a. sociale belastninger (forstå mig ret), til tider svigter deres børn, det kan man lige som bedre sætte sig ind i, end når såkaldte velfungerende forældre svigter.
Nej forældre har ingen revselsesret mere, og det er jo desværre ikke alle der kan opdrage deres børn blot ved et hvast blik, (nogle kan). Jeg har et barn, og han har da både fået endefulde og dask over fingrene, men det er da ikke de ”afstraffelser” han husker når vi taler om hans barndom. Han har jo ikke fået tæsk.
Nej, politikerne af i dag er alt for blødsødne og hvor har du så inderlig ret i, at det hele kun drejer sig om den der forbistrede taburat med epoxylim på. Man kan også omskrive det til magtbegær. Jeg tror de fleste politikere er idealistiske inden de kommer i Folketinget, men når de så først er derinde, kvæles idealismen af de der i forvejen sidder godt fast med epoxylimen, de ”nye” får ikke et ben til jorden, og for at klare sig, må de desværre blive ligeså. Og tænke engang, det er OS – BORGERNE - som er politikernes arbejdsgivere!!! Det er vores skatter der betaler deres tårnhøje lønninger. Om jeg begriber, at borgerne ikke kan se det og sørge for at vælge nogle andre!! Men måske de ikke findes, så skal hele Folketinget udskiftes på en gang, og det er da vist utopi at tro det kunne lade sig gøre, for der vil altid findes nogle tilbage som klamrer sig til den taburet! En Børnehave er det!!
Nej, som du skriver – som politiker kan man ikke altid gøre noget og sige noget som er lige populært hos alle – nogle kan lide Dr. Hansen og nogle kan ikke fordrage ham, sådan er det bare, og derfor kunne det jo også være dejligt med nogle som ikke KUN tænkte på deres egen pension og magtbegær, men virkelig ville borgerne noget godt. Jeg, for mit eget vedkommende, kender i hvert fald en som, hvis han ellers ville stille op, ville kæmpe for borgernes velfærd. Og han er ikke engang en ung mand – han er over 60 år. Og han tør virkelig sige, hvad han mener, han har hår på brystet, men desværre vil han hellere bekæmpe systemet udefra..
Nej, lad os få nogle konsekvenser for egne handlinger, det er virkelig noget der batter. Og lad os udføre nogle af de konsekvenser med det samme. Hvorfor skal en der har begået en kriminal handling gå ”løs” i 1 til 2 år inden han skal ind og brumme, hvorfor skal vi brødføde en kriminel i 1 – 2 år eller flere, hvis han alligevel skal udvises fra landet bagefter, ud med ham med det samme, jeg tror det er noget af det eneste de er bange for. Danskfødte kan man jo så ikke udvise, men så skal de straffes umiddelbart efter det de har begået.
Med børn i skolerne burde der også være konsekvenser for det er bedst at sætte ind tidlig. De skal ikke have alle de der advarsler – der skal ske noget. Måske det nye med bøder til forældrene er udmærket, og dog, men der må nok være noget andet også. Hvad det evt. skulle være ved jeg ikke, det skal jo også være noget børnene skal kunne mærke, for ellers er vi jo tilbage ved den mistede revselsesret!
Pædagoger – uf – jeg får næsten gåsehud bare af ordet. Men ok, der er sikkert nogle af dem der er udmærkede. Jeg personligt mener, at de bedste pædagoger er de der ikke er uddannede og som kan finde ud af at omgås børn på en normal måde alligevel. Jeg kender et par stykker af den slags også, og ungerne elsker dem!!
Nå, jeg kunne blive ved, men alt har jo en ende.
tilføjet af

Helt enig

Ja DF er vejen frem, helt enig. Og nu er det jo ikke kun Pia der er dygtig, husk Skaarup og de andre landsmænd...
tilføjet af

Svar på artikel

Ja det er en sørgelig situation som jeg ikke tror man helt kan undgå, men hvor går grænsen.
Folk skal selvfølgelig ikke sendes hjem til totur, men er det ikke bedre at hjælpe dem i deres egne områder i stedet for at de kommer hertil ??
tilføjet af

Politik

Politik er svært, selv for en politiker.
Det er et minefelt af kompromisser.
Det er beklageligt, at dette ikke er tydelligt nok for den menige befolkning og det bør der selvfølgelig
gøres noget ved, men hvad ??
Desuden synes jeg, det er synd for denne debat at der er uheldige elementer i blandt, som er SÅ rabiate.
tilføjet af

Gør dog noget !!

Bliv politiker, hvis du tror du kan gøre det bedre selv!!!!!
tilføjet af

Du har..

.. vores stemme, hvis du stiller op
tilføjet af

Du burde skamme dig !!!

Hvis ikke det var for akedemikerne, så havde du idag ikke dette samfund. Det er os der har gjort det muligt. Havde det stået til arbejderklassen alene, så var vi gået fallit for længe siden.
Se på hvad der skete i 70`erne med Anker Jørgensen
Landet var næsten fallit !!!!
Så stop denne hetz mod akademikere.
tilføjet af

Du burde skamme dig !!!

Hvis ikke det var for akedemikerne, så havde du idag ikke dette samfund. Det er os der har gjort det muligt. Havde det stået til arbejderklassen alene, så var vi gået fallit for længe siden.
Se på hvad der skete i 70`erne med Anker Jørgensen
Landet var næsten fallit !!!!
Så stop denne hetz mod akademikere.
tilføjet af

Så ved du noget...

.. som jeg og sikkert også andre ikke ved !!!
Det ER så vidt jeg ved, Arbejderklassen, der har gjort det muligt, for de fleste almindelige mennesker, at få sig en ordentlig og god uddannelse
samt skabt dette velfærdssamfund. Så få lige styr på realiteterne, FØR du hidser dig op.
KEND dit lands historie !!!
tilføjet af

ening???

Du har ret, efter min mening skulle de sidde Christan tuelsen dahl frem istedet for Pia, han er meget sympatisk, også Skårup
tilføjet af

alle gør deres indsats..

..selvom det selvfølgelig er at køre emnet på et sidespor (som jeg beklager overfor den oprindelige skriver), synes jeg lige det skal bemærkes at i et civiliseret samfund er man afhængige af hinanden, og respekterer hinandens arbejde. Jeg er "akademiker" (3.semester historie)og jeg kan ikke bygge et hus, konstruere eller reparere en maskine, men jeg ved da at alle disse ting er nødvendige for et samfund. Det er økonomer, sociologer og andre ikke-håndværksbaserede uddannelser, også. Vi har alle vores plads i samfundet, og ingen af disse pladser er bedre end den anden.
tilføjet af

Uden skat, ingen stat...

Alle kan da blande sig i den offentlige og politiske debat? Og hvad angår at spørge akademikere om politik, tjaa...de spørger jo nok ikke de studerende, de går nok efter dem der er kvalificeret gennem deres arbejde til at svare på deres spørgsmål. Man interviewer jo heller ikke en ekspert i avanceret markedsøkonomi i et felt der bedre passer til en tømrer.
Jeg kan dog godt give dig ret i at folk bliver banket på plads i deres eget parti, men det er vel egentlig ok. Se bare på hende fra Venstre Ungdom, der sagde at folk på overførselsindkomster og studerende, skulle udelukkes fra demokratiet ved ikke at kunne stemme.
Partier og politik i almindelighed skal vel repræsentere. Man er nødt til at være fleksibel som vælger. Jeg kan ikke gå 100% ind for noget partis program. Demokrati er ikke et eller andet "feel-good", opmuntrende, show designet til at fortælle rare historier for borgerne. Det er en løsning på samfundsproblemer. Du taler netop om amerikansk politik, og det lyder som om det netop er det du vil have. Et system hvor man stemmer på dem der får en til at "føle" sig mest behagelig.
Din sidste kommentar om skat, er simpelthen for meget! Uden skat, ingen stat. Et demokrati skal nemlig kæmpe for borgernes sikkerhed og rettigheder. Jeg betaler med glæde min skat for at bevare vores samfund.
tilføjet af

???

Man kan vist altid diskutere hvor pengene skal bruges. Jeg er sikker på at folk nede på Lolland vil se en Femernbro som et kærkomment økonomisk løft i regionen, men andre steder i landet kaldes dette et ufornuftigt projekt. Det er dumt at kalde alle projekter der koster mange penge, for prestigeprojekter. Hvis et projekt kan tjene pengene hjem igen, er det ikke et prestigeprojekt.
EU? Ja, men hvem er skyld i alt det pis i EU? Det er landbrugslobbyen, der også er i Danmark.
Politikere er ikke crowd-pleasers, de skal løse problemer. Hvis argumenterne for en Femernbro (eksempelvis) er velbegrundet og mange, er der chancer for at den bygges, hvis der er velbegrundede argumenter er imod den, skrinlægges den. Så, hvis du har velbegrundede argumenter du vil sprede i samfundet, så gør det. Og hvis du kan samle folk om dine synspunkter, så værsgo at gå til Christiansborg.
tilføjet af

AK!

både vred akademiker og demokraten tror på klasseforskel...jeg troede sådan noget hørte min mor og fars generation til...
tilføjet af

Det egentlige problem er....

at alle søger deres identitet, ved at udskille sig fra andre. Nedgøre hvad andre står for. I stedet burde man tænke indad og finde ud af, hvad netop ens egen rolle er i samfundet. Vi kan ikke alle være akademikere, håndværkere, rengøringsfolk eller statsledere! Der er brug for (og plads til) alle, der har en smule fornuft og som ønsker at indgå i et demokratisk samfund.
Men diverse medier og partier danner skræmmebilleder af de andre. Det være sig muslimer, ældre, studerende, akademikere, politikere, vestjyder, nazister osv.
Hele tiden får vi tudet ørene fulde af, hvordan andre tager fra netop den gruppe, som vi ønsker at identificere os med. For hvor hører vi egentlig til? Gruppen for smålige, selvfede og forkælede danske statsborgere.
Men find ud af hvad du står for og lad for helvede være med at generalisere.
tilføjet af

bullshit

Tja der er jo nogle ( ikke dig) der stadig har nogle nationale følelser... der er bare nogle der ikke kan forstå... ( dig) at det er mere skade en gavn... der skal iike flere af dem ind... det er der jo også flere partier der har indset nu... og som ung er det mig der skal leve i det nue samfund, når i engang er gået bort...

MVH 10-klasseeleven
tilføjet af

nej nej nej

Hvad fanden i helved regner du med når de unge tror at et godt liv er bare en lejlighed og et job i brugesen... vi bliver et forsknings land, og udvikling... bare vent og se... alle indvandrene har jo taget alle idiot jobene så dem uden uddanelse kan jo ikke bare forvente at få job.. vel
der kommer et opsving... der kommer flere arbejdspladser... men ikke brugjobs... der skal de unge der ikke gider at være i brugsen have en uddannelse... og hvilken uddannelse har de fleste unge arbejdsløse-... så how
tilføjet af

IDa

Forræderi... vent til RA kommer... så er alle de radikale væk...
tilføjet af

damn du er go! :)

Jeg kunne ikke være mere enig! Det er netop grænserne mellem grupperne, der gør os i stand til at lave denne form for diskriminering. Hvis folk blot tænkte muslimere som danskere, så ville der problemet lige pludselig være helt anderledes, men istedet bruger vi al vores energi på at adskille os i et dem og os, hvilket er det samme som at fralægge sig ansvar. Vi bør alle bidrage til en bedre verden, man kan starte med at hjælpe sin næste med at kæmpe for det samme!
Sysifos, som godt ved at stenen ruller ned af bjerget igen, selvom han skulle nå derop...
tilføjet af

Danskere i udlandet - Ikke bedre!

Har læst flere artikler om danskere som bor i udlandet. De er jo ikke noget som helst bedre end udlændinge i danmark:
Ghettoer hvor alle udlændinge er =
Danskere bor tæt på hinanden i udlandet.
Det såkaldte barzar vest =
Danske restaurenter, butikker og endda frisører bruges oftes af danskere.
Det danske sprog bruges ikke så meget af udlændinge =
Selv danskere i udlandet snakker for det meste dansk.
Her var nogle eksempler.
Hvordan kan man klage over noget, man ikke selv er spor bedre til, når det kommer til stykket?
tilføjet af

Du kan se...

..det, som jeg mener!! Det med dem/os de andre og mig
problematiken. Der er ingen, der vil puttes i bås og aligevel bliver vi det alle. Du er Socialdemokrat. Du er Konservativ. Du er udlænding. Du er .....
Vores politikere af idag er ikke et hak bedre, de putter os også i bås. Dem der GIDER, at gøre noget for det danske samfund og dem som ikke GIDER, bare for at nævne et eksempel.
Befolkninger bliver ofte som deres ledere !!!
Én ting er sikkert, VI ER ALLE MENNESKER SOM LEVER PÅ DEN SAMME PLANET. Så hvorfor får vi ikke det bedste ud af det sammen ??
Hvorfor bekæmper vi hinanden økonomisk, religiøst, intelektuelt og kulturelt ??
Vi indeholder det samme uanset race, tro og land vi kommer fra. Vi har de samme følelser, så som had, kærlighed, sorg, glæde, skam og lykke o.s.v.
De politikere vi ser idag, HAR virkelig travlt med at lægge forskellige mennesker for had, i stedet for eventuelt at finde en forståelse for, hvorfor folk reagerer som de gør. Det værste for et menneske, er at miste, miste sin frihed, sin kærlighed, sit hjem, sit arbejde o.s.v. Hvemhar ikke prøvet at miste ?
-Og hvordan har man så reageret ??
tilføjet af

Spild ikke dit

Krudt på dem! De er alt for hjernedøde/vaskede
til at kunne svare!:
tilføjet af

Håber på at du får

Det bedre med, at sammenligne Danske i udlandet med udlændinge i DK!.
Men hvor er statestikken over Kriminaliteten??? blant disse Danske?? Gifter de sig kun med deres Kusiner eller???Ok de lever måske tæt sammen!! men ellers, Overholder de ikke Landets love???
tilføjet af

Ku' de Radikale alligevel være svaret?

Ku' de Radikale alligevel være svaret?
Jeg har det nøjagtigt som dig – bortset fra at jeg er bøsse og adopteret fra et arabisk land så alle tror jeg er indvandrer/flygtning (altså ikke 100% klassisk dansk kernefamilie ), men ellers …
Jeg er opvokset i en rigtig venstre landbo familie men der er for mange sort liberale der danser kinddans med DF til mig. Jeg overvejer om de Radikale ku være svaret?
De Kristen liberale har været foreslået i debatten, men som bøsse og ikke særligt kristen (nærmest små buddhistisk *S*) duer de bare ikke.
Der er så meget galt med Dansk folkeparti at jeg knapt ved hvor jeg skal starte, men det hele bunder efter min mening i et – de har ikke kærlighed i hjertet! De kommer fra et grundsyn der bunder i angst og det duer bare ikke! Selvfølgeligt kræver jeg at alle der bor her skal tale ordentligt dansk, være demokratiske i sindelag og betale deres skat, moms m.m. men det bliver man altså ikke DF’er af!!!!
Så jeg overvejer som før nævnt om de Radikale ku være vejen frem ….
tilføjet af

måske..

..de har ihvertfald et humanistisk synspunkt på mange områder, men jeg synes de svinger for meget og igen, her er de lidt for intellektuelle for mig, sådan lige umiddelbart.
tilføjet af

Hvad?...

Hvad fanden snakker idioten om?
tilføjet af

Stakkel

Stemme radikal????? så sig hellere Farvel til DK!
For kommer de til magten så starter det hele forfra igen! Tvangsægteskaber/Flere Islamister/Indføring af Sharia/Påtvungen Koranlæsning i skolen.OSV.
Er det det du ønsker???
tilføjet af

Elo M

Ja mit parti har jeg til gengæld svært ved at finde. Skal man stemme efter økonomien er forskellen på de to fløje ikke stor, en regering er bundet på hænder og fødder af lovmæssige udgifter og samfundets krav om en realløns fremgang på mindst 2% om året. Globaliseringen og arbejdes kraftens frie bevægelighed indenfor EU gør jo ikke sagen mindre krævende. Men vi skal blot være dygtigere end alle andre, så skal det nok gå siger vore politigere. Men hvor findes det parti der sætter spørgsmåls tegn ved at vi kan bibeholde en realløn mange gange hvad man har både indenfor og udenfor EU? Eller sætter spørgsmålstegn ved rimeligheden i at mennesker i tredje lande knokler for os under forhold og til en løn vi skal mindst 100 år tilbage for at finde på vore brede grader. Ej heller er politikere glade for at se på Verdenserklæringen om Menneskerettigheder. Ingen tør kritisere disse, de er simpelt hel hellige køer selv om de er skrevet, om end i den bedste mening, i en formulering der muliggør fortolkning i lange baner af mange af artiklerne, andre kan ikke opfyldes uden drastiske ændringer i samfunds strukturen, og nogle kan opfyldes hvis man ville, men dem overser man og tør ikke røre ved. Lad os tage artikel 5 der siger at ingen må underkastes umenneskelig behandling. Er det ikke umenneskeligt at sende et ungt menneske, uden uddannelse eller sproglig kunnen der kunne gøre den pågældende selvforsørgende, til Danmark i forbindelse med en familie sammenførig i et arrangeret ægteskab? Eller hvad med Artikel 16.2 der kræver at ægteskab kun må indgås med begge parters frie og fulde samtykke? Hvor findes det parti der vil håndhæve artikel 16.2 og i øvrigt gå ind for en revidering af disse menneskerettigheds erklæringer?
(Glem DF de tør heller ikke, jeg har spurgt dem)
tilføjet af

Hvem har ..

skevet disse menneskerettigheder?
Ud fra hvilket synspunkt/hvilken baggrund er disse rettigheder skrevet?
Hvem bestemmer om de rettigheder er gældende for alle og gode for alle?
Hvem er vores fjende og hvorfor?
Hvem har givet os ret til at dømme, bestemme og mene, at vores samfundsopbygning er den rigtige, så alle andre skal påduttes denne?
tilføjet af

hmm

Du mener da ikke, ligesom Pia gør, at ALLE udlændinge i Damark begår kriminalitet?
Så er du godt nok langt fra den.
Der er ingen, som studerer?
Der er ingen, som arbejder?
Når du og Pia, kan bevise det, så tier jeg stille.
tilføjet af

Tror du da ikke?

Du mener simpelhen, at det vil være sådan?
Har du egentlig læst om deres udlændingepolitik siden du bare sådan snakker løs med dine fordomme?
Har du nogensinde været med, snakket med, mødt en udlænding?
tilføjet af

Alle har ret til familieliv

Står mig bekendt i menneskerettighederne. Eller også er det bare en logisk konsekvens af menneskerettighederne.
Derfor burde staten og de politiske partier hold op med at blande sig i, hvem vi har lyst til at gifte os med.
tilføjet af

DF ska hjem!

Hvis det stod til mig hvemm der skulle sendes hjem, ja så var det nok Pia K, sammen med resten af hendes overdrevet kloge, højtuddannet crew af højredrejede og halvnazistiske politikere.
Få min skyld kunne vi sende dem til en lille solskins Ø placeret ud for Spaniens kyst. De må endda for min skyld blive fløjet lige til døren, ik alt det de rmed eller uden faldskærms fis.
Så kulle de bare have en stor nok ration frikadeller, flæskesteg, brun sovs og kartofler med, og så tre års forbrug af Ekstra Bladet, Hjemmet og Billedbladet.
Evt. et udsnit af den dejlige dansktop på bånd, men birtge,ragnvald, kandis og de andre gode gamle kendiser...
tilføjet af

TORTUR i nærområdet

Vi kan da ikke hjælpe folk i nærområdet, når de bliver torteret i nærområdet.
Det er da en arrogant holdning.
Grænsen er let opstille: Der forskel på om folk flygter fra personlig forfølgelse (bl.a. tortur) ELLER om folk der flygter fra fattigdom (f.eks. udvandrer).
En flygtning og en indvandre og en familiesammenført er ikke det samme, bare fordi de måske har samme hudfarve eller samme religiøse baggrund.
tilføjet af

Nej, det...

gider jeg heller ikke mere. Ptt er for dum til at fortjene svar. I kan snakke lige så meget I vil, men...
kampen fortzætter...
Ingen racisme eller nazisme
tilføjet af

Vores nynazistiske og asociale sammenhold

Når solen den forsvinder fra de hjemlige himmelstrøg
ja, så forsvinder jeg også
sydpå til Spanien og mit luksus-eksil
for at te mig som en tosse
på Costa del Sol, hvor solen den danser
en inciterende flamenco i min swimming-pool
har keep cool altid været mit motto
mit navn er Günther, men folk hernede kalder mig Otto
Så snart jeg så det hele gå ad helvede til
var jeg pssst-væk over samtlige bjerge
og danderer den nu flittigt i dansker-koloni
med pension hjemmefra i reserve
på Costa del Sol, hvor solen den danser
en inciterende flamenco i min swimming-pool
har keep cool altid været mit motto
mit navn er Günther, men folk hernede kalder mig Otto
For øjeblikket har vi det herligt
her på Costa del Sol
i vort ny-nazistiske & asociale sammenhold
men den dag røderusserne kommer
og det gør de jo nok igen
har jeg solgt min hacienda og købt en ny i Californien
En sidste kommentar herfra sku' lige være den
at der Führer var en visionær af klasse
der såfremt, at den var til stede den dag i dag
ville la' fattigrøve og skvadderhoveder gasse
på Costa del Sol, hvor solen den danser
en inciterende flamenco i min swimming-pool
har keep cool altid været mit motto
mit navn er Günther, men folk hernede kalder mig Otto.
(Tekst af C. V. Jørgensen)
tilføjet af

Dejligt at Pia K. er i Dansk politik!

Hvor er det skønt at Pia er i dansk politik - ellers ville hun jo være hjemmehjælper endnu og det er sku da synd for de ældre!!! De ka' jo ikke forsvare sig. Vi andre ka' bare ladevære med at stemme på hende.
tilføjet af

Hvor har du ret!

Den havde jeg egentlig ikke tænlt på! Godt svar ;o)
tilføjet af

Ups!

tænlt = tænkt! Sorry!
tilføjet af

......

Det er da klart at de lader dig i stikken. Du er jo ret K . . M
tilføjet af

endnu bedre!

Ja er selvfølgelig rigtigt, at det er synd og pusse hende på de forsvarsløsse, men så kan vi somsagt sende hende til en lille ø ud for spaniens kyst, tibet, langbortitan, hvad ved jeg... Bare væk...
Man kunne evt- bruge hende som et ,åneeksperiment,nhvor man bygger en lille by, hvor hede og hendes DF crew, kan give os svar på, om det er muligt at leve deroppe, og skabe sig en lille civilisation.
Mars ville ik gå, synd for alle de mars mænd, som ville blive kaldt perker, og til sidst flygte fra eget land! Men på den anden side ku det være at frøken K kunne få lov og prøve det at være den FREMMED!
tilføjet af

DF overholder ikke engang Grudloven

Grundloven siger, at Danmark er et frit land, hvor alle har ret til at have hvert deres religion.
Men hvorfor får Pia og endda hele DF lov til at være i folketinget, når de ikke engang selv følger grundloven.De går netop ind for, at Danmark skal være for kristne.
tilføjet af

Grundloven

Grundloven siger, at Danmark er et frit land, hvor alle har ret til at have hvert deres religion.
Men hvorfor får Pia og endda hele DF lov til at være i folketinget, når de ikke engang selv følger grundloven.De går netop ind for, at Danmark skal være for kristne.
tilføjet af

Øv øv. noget lort

Jeg troede, at det var skyd-pia-kjærsgård-spil, da jeg klikkede på billede… og så var det et debatforum… øv øv
tilføjet af

Pia=gud

Pia Kjærsgaard er det bedste der nogen sinde er sket dansk politik. Sammen med dansk folkeparti gør hun noget ved problemerne. Fat det dog!!! Snart eksisterer de danske værdier ikke længere, for indvandrerne ødelægger Danmark med alt deres skide kriminalitet.... fra en DFU'er
tilføjet af

Bevis det lige

Hvordan kan du rende rundt og kalde ALLE udlændinge for kriminelle.
Jeg var inde og blive opereret for kort tid siden. Og hvem opererede mig? En person fra mellemøsten, så godt jeg kunne se. Han snakkede tydeligt med accent.
Jeg synes du skal tænke over hvad du siger, før du lader det pis vælte ud af munden på dig.
tilføjet af

Sammeligne

Måske bor NOGLE danskere tæt på hinanden i udlandet (=du generaliserer), måske de taler dansk med hinanden. Men lærer de ikke det sprog i det land de bor i? Tror du ikke hvis de begår/begik vold/mord og andre slemme ting, at de ville blive udvist? Tror du de kan komme og kræve et sted at bo i fra kommunen? Tror du de får økonomisk hjælp fra starten af deres ophold i det pågældende land? Nej vel. Hvis ja, fortæl mig venligst hvilket land der er tale om. ALLE må indordne sig. Husk Peter Lundin, ham gad USA da ikke have efter fængselsstraf, underligt, ikk`? Husk dem der har smuglet narkotika og blev snuppet i Bangkok. Dem gad Thailand da ikke have efter endt fængselsstraf, underligt, ikk`? Danmark er altså ikke så hård og fordømmende, der kører en hetz som lyder sådan, men prøv at kigge på andre lande, nogle er mere hårde end Danmark. Tænk på USA, Canada, Australien og New Zealand bare for at nævne nogle. De har meget strenge "adgangskrav", så strenge at nogle her i dette forum sikkert ville få morgenkaffen galt i halsen. Men man bliver jo nød til at tage sine forholdsregler når problemer opstår. I Danmark´s tilfælde, må vi jo tage hånd om de problemer der er nu inden vi lader nye opstå (bevidst ved at bare lade tingene ske). Og lad nu være med at tro at danskere er fremmedfjendske og alt det andet. Så længe folk opfører sig ordentligt og overholder landets regler og love vil der ingen problemer være.
tilføjet af

Nej det er

nemlig rigt: "Ingen racisme eller nazisme"
KUN religiøst "lovfæstet" kvindeundertrykkelse...............
tilføjet af

rigt=rigtigt

...........
tilføjet af

Familieliv

Alle har ret til et familie liv i henhold til artikel 8 i den europæiske menneskeret erklæring, men hvordan er ikke specificeret, og der står ikke at man selv har ret til at vælge mellem to lande og vælge at bo i det land der giver den største økonomiske fordel.
Om staten skulle holde op med at blande sig i hvem der gifter sig med hvem kan diskuteres, bortset fra de humanistiske aspekter så er der jo også de økonomiske, alene i direkte udgifter til sygesikring og folkepension koster en borger samfundet en million udgift fra vugge til grav.
Så når en etnisk dansker tager til østen for at gifte sig med en udlænding, med det formål at få en husholderske der aldrig kommer i arbejde, så kunne han lige så godt gå op på kommunekontoret og bede om et par millioner og så sige at han nok selv skulle betale alle udgifterne selv! Så den side af sagen bliver vi nok ikke enige om.
tilføjet af

Hvem har skrevet

Menneskerettighederne er skrevet af FN og vedtaget i 1948 med 48 ja stemmer, der i blandt Danmark, og ingen nej.
De bære præg af at mange lande har haft svært ved at blive enige, men at betragte dem som en fjende er nok for hård en dom, hvis alle på denne klode overholdt disse regler, ville vi have en bedre verden til gavn for alle.
tilføjet af

DF-Danske Facister

Hold kæft hvor er du ignorant at høre på!! Du vil hellere have hjemmhlælpere til at sidde i folketinget eller hvad? Det ligger nok også på dit niveau, en tåbe der skyder skylden på andre hellere end at tage ansvar selv for det lort du har bidraget samfundet med. Nej helt alvorligt, er du ikke flov over at være sådan en primitiv nar?
tilføjet af

PIS DANSKER RACISTER

JEG VED IKKE HVORFOR ER DANSKER RACISETR
de tror at det er noget de tror de har religion men de har det ikke
hvis i siger lort om vores religion eller budfarve skal vi nok skær jer i halsen ligesom ham fra holander. husk i skal resoekter det andre religion hvis i vil have respekthusk muslim er det bedste religion mvh. Muslim
tilføjet af

Svaret på dit indlæg

er selvfølgelig anarkistpartiet, uden hvilket jeg
ikke ved, om jeg kan regne med mig selv & hvis al-ternativer, det for MIT vedkommende er f.x. min sindsforstyrrede mor ja tak, som må tage 'selvan-svar' for, så jeg lettere kan få kylet lidt for-nuft(1) ind i hovedet på hende, 1: Et ord, hun
ikke bryder sig mere om end sin mand, fortsættes.
Godt Nytår,
Joram Arentved, jodyartie@yahoo.dk
tilføjet af

Hvis der SKAL en ny regering til,

er det da 1. & fremmest dig & mig, hvis mor er velkommen til at modtage, hvad hun trænger til, så
jeg lettere kan få styr på, hvad min fremtid (skal) gå(r) ud på, fortsættes.
V.H. Anarkist & Buddhist Joram Arentved.
tilføjet af

Et svar: Hvis Verdnens Fremtid SKAL

blive til noget, er en hvilken som helst politi-ker(?) da velkommen til at tage det op med mig, så jeg lettere kan finde en afgørelse på det, fortsættes på jodyartie@yahoo.dk.
Godt Nytår,
Øvr. Anarkisme,
Joram Arentved.
tilføjet af

Skrid med dig, din

antibuddhist, så jeg kan få kylet lidt mere for-nuft ind i Knoppen på dig selv etc. J.A.
tilføjet af

TORTUR i nærområdet

OK Dansk Folkeparti vil helst hjælpe irakere, nede i det irakiske lokalområde.
Problemet er at de soldater og politifolk vi har uddannet, ikke har fulgt med i undervisningen om menneskerettigheder. Der er nemlig en lokal tradition for at arrestere unge mænd, torturere dem, og forlange løsepenge af familien. Der er også en lokal tradition for at uniformerede jobs, søges af sexuelle sadister der uden spot og skamfølelser, kan udforske deres sexualitet i et omfang, det er få vesterlændinge i samme situation beskåret.
Så, vi kan uddanne nye soldater og politifolk og screene ansøgere mere grundigt?
Eller vi kan acceptere at Irak er en arabisk macho kultur med tradition for sexualiseret brutalitet mod fanger og istedet anvise mere skånsomme metoder. Vise de irakiske politimænd, hvor smertefuld elektrisk tortur kan være og hvor få beviser det efterlader i forhold til at smadre en fanges testikler med en hammer
tilføjet af

Hvor er mit parti ??

Jeg mener man bør stemme på SF eller Enhedslisten, hvis man gerne vil have et socialt og økonomisk ansvarligt parti på banen 🙂
tilføjet af

Du overspiller, så du virker fake

Lidt ned i gear, søster lystig..
tilføjet af

Hvad i alverden mener du?

Jeg svare på det indledningsvist stillede spørgsmål og forholder mig således relevant til debatten - hvilket ikke ligefrem kan siges om dig. Hold lige næsen for dig selv, tak.
tilføjet af

Moster kedsomhed-

Nu må du stoppe?
Tænk at du graver et 7 år gammelt indlæg frem, og så spammer sol, med dit sprogbrug.
Du må godt nok kede dig?
Har du ingen venner du kan tale med om dit problem?
tilføjet af

Moster kedsomhed-

Jeg har ikke gravet det frem, det gjorde "Brutal-Soldat" 5 minutter før mig, din klovn.
tilføjet af

Moster keder sig mere-

Med dit sprogbrug, beder du selv om at blive ignoreret.
Men hellere en klog klovn, en helt alene søndag aften!
Sorry, men vennerne venter.
tilføjet af

Moster keder sig mere-

Det var da skønt for dig. Du er i øvrigt anmeldt til moderator.
tilføjet af

Moster keder sig meget mere-

🙂 🙂 🙂 🙂
tilføjet af

Moster keder sig meget mere-

Hvad laver du her? Jeg troede du rigtig skulle hygge med "vennerne" (Som jeg forestiller mig for dit vedkomne er en kasse øl) 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.