4tilføjet af

Hvor er det dog trættende

Hvor er det dog trættende konstant at læse om hvor forfærdelige vi danskere er! Intet af det vi gør overfor fremmede der kommer til vores land er godt nok.
Ikke engang vores penge er gode nok ;-)
Tilsyneladende er vi det mest uvenlige, dårligste og mest grusomme folkefærd i verden. Faktisk er vi ikke engang værdige til at blive kaldt mennesker. Ihvertfald ikke hvis man skal tro mange af indlæggende :-(
De eneste der bør ændre adfærd er danskerne! Eller også burde vi alle deporteres til en øde ø i ishavet!
Men det var måske derfor at man oprettede Danmark? Så danskerne havde et sted de kunne være i fred og ikke genere andre? Måske var Danmark førhen et sted man placerede uønskede mennesker for at være fri for dem? Vi var måske en slags straffekoloni! Det kunen jo forklare at det er et ørige, så kunne vi ikke så godt slippe ud til alle de venlige mennesker der omgav os!
Desværre gik omtegnelser om dette "fængsel" tabt og man åbnede atter grænserne og tillod folk, på egen risiko, at rejse ind i barbarernes land!
Men så er det altså ikke vores skyld at optegnelserne forsvandt, vi var jo isolerede degenererede individer, næ det er da omverdenens egen skyld, de skulle ALDRIG have lukket op til djævlens grotte!
Hvis de gode retfærdige mennesker af anden etnisk oprindelse end dansk, vil forklare os hvor vi så skal rejse hen allesammen, så må vi jo pakke og forlade det der har været vores hjem i årtusinder!(Øh palæstinenserne må da i det mindste vide hvad det vil sige at få frataget sit land, de hævder de jo er sket for dem).
Jeg vil hermed gerne sige undskyld fordi jeg er dansker, jeg vil snarligt fremlægge mit kontonr til fri afbenyttelse af alle af anden etnisk oprindelse!
NEJ JEG VIL EJ, FOR JEG ER STOLT AF AT VÆRE DANSKER OG JEG ER IKKE HVERKEN RACIST ELLER NOGET DÅRLIGT MENNESKE!!!! JEG BLIVER HER!!!
tilføjet af

jamen...

Jamen hvem siger du skal flytte?
Dette er et debatforum hvor alle kommer med en mening. Hvis vi ikke gider læse om dem kan vi jo bare lad være. Det er et frit forum og et frit land...som jeg i øvrigt ikke mener vi kan kalde for vores.
Jorden er for os alle.Vi har ikke eneret på noget andet end os selv og det vi står for.
Knus
pige27
tilføjet af

ENIG!

Det er sgu så trættende, det giver jeg dig ret i. Jeg kan slet ikke fatte, hvorfor folk dog vil sige at danskerne er onde eller aggressive. Nåh ja, for alle folk i andre land er bare så venlige, og de bander ikke og de siger aldrig noget ondt om andre. (Note: Sarkasme)
Jeg er heller ikke racist eller noget "dårligt" menneske. En af mine bedste venner er muslim, og hun er da total sød. Der er bare nogle andre idioter (både danskere og indvandrere), som ødelægger det for alle andre. (Jeg tror jeg har sagt det, mindst 100 gange)
tilføjet af

OK du synes

ikke det er synd for mig at jeg har den opfattelse, men at en indvandrer for den samme opfattelse blot med modsat fortegn så at sige det er forfærdeligt for ham/hende!
Hvor er din medmenneskelighed så henne? Indvandrere må klage, men ikke en etnisk dansker! Det er da rendyrket racisme!
Personligt er jeg sådan set ganske ligeglad for så længe en indvandrer/efterkommer ikke vil respektere mig som dansker, så kan de heller ikke forvente den helt store respekt og forståelse herfra. Jeg kan sagtens sætte mig ind i en lang række af deres problemer, men ALLE SKAL OPFØRE SIG ORDENTLIGT og da i særdeleshed når man kommer til et nyt sted!
tilføjet af

netop

!Ikke engang vores penge er gode nok ;-)
Tilsyneladende er vi det mest uvenlige, dårligste og mest grusomme folkefærd i verden. Faktisk er vi ikke engang værdige til at blive kaldt mennesker". Altså så slem er det ikke!
De eneste der bør ændre adfærd er danskerne! JA, JA..det er på tiden at danskere skulle prøve at leve som globalizationen kræver i stedet for at blive ved med at have en "bonderøv" eller en provins synspuntet på det hele. VERDEN ER STORE!! FAT DET!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.