4tilføjet af

Hvor dum kan man være???

Jeg har været min kæreste utro... Nu har jeg bare ikke mere at "leve for". Min kæreste og jeg er stadig sammen, men det kan aldrig blive det samme som før!!! Så, et lille råd til dem der elsker deres faste kæreste... LAD DIG IKKE FRISTE!!! Det gør livet til noget lort!!! Jeg tænkte på selvmord i nats, men hvad nytter det?
tilføjet af

Oplevelsen kan være ubehagelig 1.gang

Du har ikke været din kæreste utro før, og du har det dårligt med det fordi du holder af ham og er bange for at miste ham. Personligt synes jeg ikke, at du skal tage det så tungt. Nu har du jo prøvet dine grænser af og har erfaret, at du er så glad for ham, at du nødigt vil undvære ham.
tilføjet af

Der er en vej.....

Hejsa
Jeg har selv engang været en kærste utro, men istedet for at se det som noget negativt, fandt jeg det positive ved det, bla. ny indspiration, at min kærste var en bedre elsker....og mange andre ting, man skal blot vende DET HELE til noget positivt, DET VIRKER :-)
SELVMORD, er IKKE en løsning.
Måske er det den eneste løsning, du kan se...MEN TÆNK PÅ DINE EFTERLADTE, de ville skulle leve med skyldføgelse resten af deres dage, så problemet bliver ikke løst blot flyttet til andre!!!
Jeg håber at dette kunne hjælpe lidt
Med venlig hilsen
Hjælperen
PS. OP MED HUMØRET
tilføjet af

kære ven

kære ven du må ikke tænke på at gå Selvmor...det vi du bare fortryde og der er siikert også mange mennesker som elsker dig som den du er...så lad heller vær med det....det du har gjort har 50% af danmarks befolkning gjordt,,,,så det skal du ikke tænke på..men prøv at komme vidre...jeg ved godt at det er nemt at sige.....men jeg ønsker dig alt hel og lykke i fremtiden....og gør hvad du føgler,,,,,føgle efter dit hjerte....
alt mulig hel og lykke i fremtiden til dig,,,
mange knus anne
tilføjet af

dumme fejl i livet

kære pige. jeg er en pige som har gjort noget lign. det samme som dig. Selvfølgelig føler man sig ussel, dum og you name it, men livet går videre. Hvis din kæreste har et godt hjerte tilgiver han dig, og du laver Aldrig den samme fejl igen.jeg tror på at hvis to mennesker virkeligt elsker hinanden, så kan kærlighed klare alt. Men husk, lav aldrig det samme "nummer" igen!
kærlig hilsen en medfølende!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.