64tilføjet af

Hvilket terrormål i Danmark

Lad os nu forestille os det værste, vi bliver oplyst om hver dag at næste mål er Danmark, spørgsmålet er bare hvor. Jeg personligt ville være nervøs ved evt Legoland da det indeholder en mængde differente europærere, alle samlet på et forholdsvist lille sted på en gang. Vi bør selvføgelig ikke lade os hverken skræmme eller kue, men tanken om at medbringe ens poder til steder hvor man kunne forestille sig de ville dø er faktisk en smule skræmmende. Hvad tænker/tror i andre ?
tilføjet af

Jeg tror!

At du skal slå "koldt vand i blodet".
Ikke gå i panik eller få paranoia. Hvorfor? - Fordi så går du "fjendens ærinde". De ønsker jo netop at skabe utryghed og frygt. Vi må ikke lade dem få overtaget på denne måde.
Det vi kan gøre er at fortsætte vore liv som vi hele tiden har gjort. Tage de steder hen vi ønsker osv.
M.h.t. terrormål i Danmark, er det et punkt jeg ikke vil spekulere i. Jeg tror vi er mange der blot går og venter på at det også skal ske herhjemme. Men de skal ikke have love til at få den sejr, at forhindre os i noget som helst.
Blot min lille mening *GGGG*
Hav en god dag, og god ferie, lige præcist hvor du ønsker at holde den med dine unger.
Det gør vi/jeg og konen og ungerne.
Venligst
kapanui
tilføjet af

Usmageligt !

Jeg synes personligt at det er usmageligt at få en debat igang omkring hvor ulykken en dag kan slå ned over os alle ......
Uanset hvor der evt. en dag springer en bombe, så er det ulykkeligt ... og vi blir´ alle ramt ... på den ene eller den anden måde !!
tilføjet af

Jeg har ikke

rigtig nogle kommentarer til dit indlæg, jeg synes det er godt at vi i fællesskab debatterer problemstillingen og dermed får mod og styrke til at bekæmpe det i fællesskab, jeg synes det er rart man kan forstærke hinanden i eventuelle usikre spørgsmål uanset karaktér. Jeg kan kun have ondt af din holdning til folks ønsker om dette samt dit syn på menneskeheden som helhed.
Hav en god sommer.
tilføjet af

er der ikke altid et "men"

Jeg synes bestemt som jeg tidligere skrev det er rigtigt ikke at vise frygt, der er alligevel bare et "men" og det er den lillebitte uvished med "hvis nu" mine børn er ikke gamle nok til at vælge til eller fra, det skal jeg gøre for dem, men jeg er glad for dit svar der måske kan skubbe min frygt lidt i baggrunden.
tilføjet af

Du skal ...

... såmænd ikke ha´ ondt af mig .... blot fordi jeg ikke deler din interesse for hvor en bombe muligvis vil/kan slå ned .....
Jeg synes bare at det er ganske underordnet .... uagtet hvad,- så er det en stor ulykke at der overhovedet er trusler mod Danmark !
God sommer til dig også ...
tilføjet af

Gør du allerede ven.

"Vi skal ikke lade os kue..meeen". Tag det nu roligt. Vi kan ikke gøre en skid når det først sker, og du løber altså terroristernes ærinde ved at lade det fylde så meget i dit hoved.
Naturligvis forstår jeg også de tanker, især hos de som har børn. Der har man ansvaret for andre end sig selv.
Men, men, men..det er PRÆCIST hvad terrorister har til hensigt. At så en frygt i folks hoveder som i værste fald gør dem helt handlingslammede.
"We are not afraid" er den store sællert i London i disse dage. De siger "hell no!!" fanme nej om vi lader de idioter få indflydelse på vores hverdag. Man nægter simpelthen at bukker under for terroristernes hensigt. Og det i betragtning af at de ER blever ramt???
Hold hovedet højt, se dem lige i øjnene og sig "Nope, ikke med mig I klaphatte".
Fandango
tilføjet af

"dacapo ma chere"

Tjaaah, endnu engang to sjæle - én holdning. Men det sker faktisk ret ofte ser jeg når jeg læser dine indlæg ;o)
Fandango, imod enhver form for underkastelse, også frygtens.
tilføjet af

Sandt nok, men....

...den kime af uro dit indlæg kan plante i alles sind - er også det terrorisme vil opnå. Der er INGEN der stiger på et tog i London, som ikke har den frygt siddende i baghovedet.
Men de nægter at lade det knægte dem!!
Fandango, som besinder til ro! Lad dem ikke få den magt over dig!!
tilføjet af

Mål for terror i Danmark

Ser man på målene i Europa, så har den kollektive trafik været målet stort hvergang, da der er flest ofre der sidder og står tæt sammen i tog og busser.
Der er lavet scenarier over hvor de måske vil slå til, nogle mener Operaen, da den symboliserer kapital magten ved Mærsk som giver. Men hidtil har de kun tænkt i, at skabe flest mulige ofre og ikke ved selektivt udvælgelse af civilstand.
Institutioner med Islam som studieobjekter mener, at Anders Fogh ved sin udtalte leflen for Bush, har påkaldt sig opmærksomheden hos Bin Ladens dødsaktører.
tilføjet af

Under krigen

Blev Danskerne stærkere sammen ved vi, jeg håber det fælles mål også vil gøre os det og ikke utilsigtet sprede mere frygt.
tilføjet af

Leg du er terrorist

Ved det er hamrende bizart, men...!
1# Nørreport Station (Knudepunkt med tunneller, hvor man skal op ad trapper osv. = Forvirring opstår helt klart)
2# Tivoli, Bon-Bon Land, LEGO Land etc. eller andre steder hvor der er mange civile mennesker samlet
3# Københavns Hovedbanegård (Af/ankomsthallen = Så mange mennesker som muligt)
4# Et Stadion hvor der spilles topkamp, eller er et stort internationelt stævne
Det er så 4 yderst bizare bud.
Det var vildt mærkeligt at skrive dette ned! Fuck nogle mærkelige mennesker... kan de ikke knalde nogle kendte betydningsfulde mennesker i stedet for uskyldige?
...altså nu når det skal være!
Det er ikke et spørgsmål om vi får et angreb, mere om hvornår! . . . desværre!
tilføjet af

Statistisk set...

Der er større risiko for at blive dræbt i trafikken, end at blive offer for terror, med mindre et angreb i DK kræver 500 ofre. Barske facts, men virkelighed.
tilføjet af

Tjah....

Jeg r nok mere tilbøjelig til at tro, at det er transportsteder, dvs stationer, lufthavne, færger.
Tror det er nemmere her som "almindelig" passager.
Ellers så kommer det steder, vi ikke har fantasi til at tænke; hvad med "Diamanten", det nye operahus eller midt i myldertiden på motorvejene omkring hovedstaden - tjah....
Jeg prøver at leve mit liv som jeg plejer....
tilføjet af

WW2 - terrorisme?

Nu tror jeg lige jeg må give dig MIN opfattelse af terrorisme. Ved terrorisme er overraskelses effekten det altafgørende. Det planlægges minutiøst i lang lang tid.
Det er den allerstørste forskel til en krig. I en krig er det, når det nu skal være, så vidt muligt militær mod militær.
Og ja, naturligvis brugte nazierne terroristiske metoder for at "knække" modstanderen. Men kvaliteten er en helt anden. Nazierne gjorde det ikke bevidst med selvmordsmetoder. Som det står klart idag, omkom 4 af terroristerne i London!!
Dine tanker kører i ring gode ven, og jeg må altså lige sige dette. Din angst smitter! Ikke kun herinde, men også på dine børn. Og deres fantasi er om muligt 50x stærkere end din. Tænk lige over den!
Mvh Fandango
tilføjet af

Hvorfor os civile ?????

Jeg ved det lyder "næste-fjendsk",men terroristerne BURDE jo slå til blandt Christiansborg's politikere og IKKE os andre "uskyldige" civile.
Politikerne kan jo bare skalte og valte med vores sikkerhed og bestemme næsten alt hen over vores hoveder .. det er jo ikke dem i deres bombe- og skudsikre biler, der bliver ofre.
tilføjet af

Forstår jer simpelthen ikke...

Naturligvis er også jeg realist. Men jeg forstår altså ikke at I gensidigt bygger en frygt op som INGEN kan bruge til en skid. Forsigtighed er okay, endda nødvendig. Men frygt er djævelens og dermed også terrorens værk.
Det er det værktøj de bruger til at knækte en hel verden! Vil I gøre jer til del af det værktøj?
Debatterede lige med en som mente at latter og grin ikke hører hjemme i seng, under elskoven. Også der var jeg af komplet modsat opfattelse/mening.
Fandango
tilføjet af

Hvem satte Fogh til magten?

ja, så enkelt kan det siges. Fogh tog beslutningen, efter velsignelse af folketinget. Men det er HAM der i sidste ende fik os til at alliere os med USA.
Nu kommer regningen. Og den viser allerede sin effekt.
Lad jer dog ikke knægte af præcist den angst som terrorismen vil opnå!!
Fandango
tilføjet af

Nej...

livet skal gå videre ;-)
tilføjet af

Adgangs...

forhold.
Det er ganske enkelt nemmere ude i virkeligheden; med mindre det kommer fra luften - who knows.
Men sandsynligheden for at vi "ryger" med står vel ikke til sammenligning med den fare vi udsætter os for til daglig i trafikken.
11 mennesker døde i trafikken i sidste uge!
Ved godt det er noget helt andet.
tilføjet af

Yes...

Livet skal danses og grines, så går det hele lidt nemmere ;-)
tilføjet af

Enig med dig

Jeg er enig med dig. Det nytter heller ikke noget at lade frygten tage over, for så har terroristerne jo vundet. Det hjælper ikke at bekymre sig. Jeg lever i hvert fald mit liv som jeg plejer.
tilføjet af

Ikke frygt ??

Du gentager mange gange, at man ikke må frygte terror. Bor du mon selv i Nordjylland ?
Jeg bor 100 meter fra Nørreport St. Skal jeg bare lade som ingenting og lade mig selv og mine nærmeste ofre ?
Jeg vil sq have lov at være bange for bomben!
Det er ikke blot noget, der medfører 14 dage på hospitalet.
Jeg synes, det er legalt at diskutere frygten med andre ligesindet.
tilføjet af

uha

ingen gætteleg!
tag selv disse ting meget alvorligt..
men holder tanker om det netop nævnte for mig selv..
holde sammen,ikke skabe splid..
men jo,selvfølgelig er det i mine tanker ligesom alt andet jeg hører,og ser
tilføjet af

Ja!

Ja,hvorfor går de ikke efter dem der har ansvar, de høje herrer. Det kan de ikke, fordi disse paranoide mennsker har en hel hær af politi'er og militær til at passe på sig. Det er jo betydningsfulde folk, modsat os andre.
Terroristerne er sikkert også ligeglade, de betragter os jo alle som vantro, i ledtog med djævelen.
tilføjet af

Ja, du har ret....

Det er ikke fair at ønske at tage frygten fra jer. Jeg havde håbet lidt. Men hvis I ønsker at leve frygten, istedet for livet - så har jeg ingen ret til at overbevise jer om det modsatte.
Sorry!
Fandango
PS: men så må du også indse, at du løber terrorens ærinde, og ikke dit eget, som burde være et frygtløst og ubesværet liv.
tilføjet af

Borgmester Livingstone

Londons borgmester Livingstone sagde bl.a. flg: "De ønsker ikke at ramme de mægtige, ikke de ansvarlige for hvad de nu mener disse skulle bære ansvaret for. De rammer sorte, hvide, hinduer, jøder, muslimer!! og kristne, børn og gamle".
Mere rammende har jeg ikke se gruen beskrevet. Men, Londons indbyggere som har smagt terrorens bitre smag lader sig ikke kue. De nægter at lade frygten overmande dem. De vil leve livet, og ikke frygten. Som er præcist hvad terroristerne vil opnå.
Fandango
tilføjet af

Ytringsfriheden skal ikke knægtes

Det må være en menneskeret at ytre sig. Man ser ofte danskere ytre sig om, at det ikke bør være tilladt at debattere det de selv er uenig i, hvilket harmonerer med mentaliteten i et fascistisk styre.
Danmark må indrette sig på at blive næste mål, da dødens købmænd gentager, at Danmark bliver næste mål grundet rollen som besættelsesmagt, trussel budskabet blev igen fremsat umiddelbart efter London bomberne. Disse gentagelser af truslerne mod Danmark indikerer, at Danmark står øverst på dødslisten. Nørreport station vil som landets mest trafikerede være et af flere oplagte mål. Det vil ikke overraske mig, om det sker i 2005 i september måske.
tilføjet af

;o)

Livet er for skønt ikke? Angsten er GRIM!!
Fandango
tilføjet af

Også du har ret!

Fandango, jeg forstår dit budskab, og er ikke uenig i, at vi skal leve vores liv ubesværet og uden frygt. Det prøver jeg så at gøre, opmuntret af dig! Men det er en slem verden vi lever i.
Måske man ikke skulle se så meget TV-avis.
Når London er kommet lidt på afstand, tænker vi jo ej heller på terror i samme grad, som nu lige efter.
Utroligt, at vi ikke bare kan nyde livet i fredelig sameksistens. Måske en dag det lykkes for menneskeheden !
tilføjet af

der skal være plads til andre tanker

men frygten må ikke overtage ens ydre liv...selvfølgelig skal man gøre sig klart,tænker selv over hvad jeg ville stille op i situationen,at handle...
man ved jo aldrig hvor den slår til,evt.hvor man selv,og andre mennesker befinder sig,metoden mv.
holder blot øjne,ører åbne,og ændrer ikke noget...
kender nogen der er underlagt frygt allerede,så der beroliger jeg selvfølgelig,hos dem hvor deres forestillinger om det tager deres tid..
bekymrer mig om verde i det hele taget...
men bor også nær hovedstaden...men andre bor i midten...
der er intet sjovt ved at leve i frygt
tilføjet af

Et fromt ønske....

...som mange har haft, men ingen har fået lov til at opleve til fulde. At al ondskab skulle forlade verden.
Og ja, gu forstår jeg dig da. Jeg har bare truffet et valg, også fordi jeg har ansvar for nogle mennesker. Nogle meget viise og intelligente mennesker. Og frygt er smitsom!!
Mvh og ønske om et liv fri af sorger og frygt til dig Martin:o)
Fandango
tilføjet af

overdrivelsen bekymrer mig

bare..
kun tiden kan vise
tilføjet af

Korrekt!!

Trusler har jeg også oplevet i andre sammenhænge, det udebliver ikke når man stikker snuden langt frem i de samme sammenhænge. Og måske er jeg blevet hårdhudet. Måske har jeg udviklet en selektiv måde se bort fra trusler.
Men som sagt, jeg har truffet et valg i dette emne.
Fandango
tilføjet af

Jeps :o)

Er ikke den store fan af at tage sorgerne på forskud. Vi har alligevel ikke indlydelse på den vel?
Fandango
tilføjet af

Ikke kun frygt...

Det er ikke kun frygt, der smitter.
Det gør frygtløshed og optimisme åbentbart også.
Jeg indser du har så ret, og beslutter her på stedet at bekæmpe angsten! Med optimisme.
Det hjælper heeelt vildt, at skrive med andre om det.
Så noget flytter du altså med det indlæg! :-)
En dejlig sommer ønskes du!
MRS
tilføjet af

:o)

Skønnere kan en reaktion ikke være..tusind tak!!
Fandango
tilføjet af

Kan vi ikke

Blive enige om at vi har en naturlig frygt for noget der vil ondt, men at denne debat tydeligt viser vi kan stå sammen og fighte og give hinanden optimisme og tro på at os skal de ikke få ram på. Jeg er ked af enkelte mener min debat skabte frygt, det var som tidligere skrevet ikke hensigten nærmere det modsatte.
tilføjet af

nej men vi kan

alligevel have indflydelse, ved at være opmærksomme på hvad vi ser og fornemmer. Vi er blevet truet nu det er facts, vil du bare have vi skal lade som ingenting og ikke ændre reaktionsmønster? Det tror jeg ikke er menneskeligt muligt, en naturlig reaktion er man er mere obs på hvor man færdes og om der er noget mistænkeligt og heldivis for det da. Tænk hvis dine øjne kunne forhindre katastrofen istedet for blot at danse ubekymret rundt og sige "det sker hvis det sker".Jeg synes det er godt vi snakker om det, jeg tror mange som måske bor udsatte steder har behov for at dele deres tanker om det med vi andre.
tilføjet af

OK...

at tænke over tingenes tilstand, synes jeg.
Bare ikke man lader sig tyranisere og lader terroren styre hverdagen, og det vi gør.
Så har de nemlig opnået lige præcis det de vil - sået en kim af frygt i vores sind.
Keep on living and smiling ;-)
tilføjet af

Nemlig...

Rigtig godt skrevet, Chaienne !
Det er præcis de samme følelser, jeg tumler med.
Og det hjalp at dele dem med andre.
tilføjet af

du glemmer at terroristene

har et mål. De tar de folk hvor aktionen giver mest skade og omtale. Og fik de Blair eller Livingstone selv gjorde de det gerne. Al Qeadas og deres medløberes mål er en islamistisk stormagt, gerne hele verden.
En foreløbig men vigtig delgevinst ville være at kunne splitte de demokratiske lande. Og der har de faktisk ikke så medløbere.
tilføjet af

Tror du har overset....

Hejsa
Tror du da at jeg ikke forstår dig? Jeg sagde jo netop i et af indlæggene, at specielt de som har børn nok vil frygte hvad der måtte komme. I har trods alt et større ansvar end vi som bare skal passe på os selv.
Og tillige skrev jeg at VEL skal vi være forsigtige og påpasselige. Men jeg sniger mig altså ikke rundt om hushjørnerne. Dels fordi jeg ikke tror det gør den store forskel. Og dels fordi de sataner ikke skal have den tilfredsstillelse.
Lev ikke frygten, lev livet. Det skal de sgu ikke lykkes med!!
Fandango
tilføjet af

Nej!!

Denne form for terrorisme, som adskiller sig meget fra den vi kendte i 70erne og 80erne hvor det var tyske og franske som ville ændre samfundet.
Den form vi har nu, har KUN ramt civile mål. De er ikke gået efter magthaverne. Udover det forsøg på Pentagon i 2001. Den hurtigste måde at opnå panik, er at lade det gå ud over civile, uskyldige mål. Se Madrid, Istanbul og London. Allesammen angreb på civile?
Og som du muligvis lige så i Nyhederne, så er der i Irak begået et selvmordsattentat på BØRN!! Amerikanske soldater var ifærd med at dele slik ud til irakiske børn, da selvmordsbombere detonerede spængsatser midt i mængden. Mellem 40 og 50 døde.
Nej, de er ikke interesseret i at ramme magthaverne. De er interesserede i at få magthaverne til at give efter for deres krav, ved at ramme befolkningen. Som sagt, intet kan knække en nation, som landsdækkende panik og horror.
Gid de må stege i helvede.
Fandango
tilføjet af

JEPS!!

Lad os vise de fladpander at de ikke får lov til at påvirke os i det omfang de tilsigter.
Og lad os vise at vi kan skelne mellem terrorister og så de muslimer der lever iblandt os. Mit højeste ønske er at vi får en anden kvalitet i samværet/samlivet med de herboende muslimer. Og derved mindske risikoen for at de udvikler sig til grobund for yderligere terrorisme.
Det viser sig nu, så jeg lige, at de 4 omkomne terrorister i London - var Pakistanere!! Det kommer lidt bagpå mig, men dog - ikke i betragtning af det antal der befinder sig i England.
Ha en god og rolig aften uden frygt. Tag evt lidt afstand til nyhederne. Især når børnene er i nærheden. Jeg har ingen selv, men jeg ved hvordan deres fantasi kan få i selvsving. Se bare os selv.
Fandango
tilføjet af

En Moské

måske ?
Bazar vest i Århus....flygtninge centre....Sandholmlejren....der er mange muligheder.

Nej, de går efter spektakulere mål. De vil sikkert prøve at ramme vores infrastruktur. Først og fremmest trafikknudepunkter. Det er jo de steder vi er mest sårbare.
Men omvendt kan de forsøge at ramme steder hvor vi ikke forventer det.
I alle tilfælde vil jeg skide de kujoner et stykke.
Fyren, som er under mordanklage i Holland har nu udtalt, at han vil gøre det igen.
Derfor, en forvaringsdom eller en kugle til herren. = problem løst.!
tilføjet af

normalitet

Jeg fornægter frygten og vil ikke lade den påvirke min hverdag, aldrig.
Kærligheden har meget højere prioritet og overskygger nemt enhver frygt.
Og at udnævne et evt potentielt bombemål , jeg vil slet ikke tillade mig selv den tankegang eller konsekvens af "hvad sagde jeg" mentaliteten
Det ville være ganske forfærdeligt.
tilføjet af

Der står kvinde bag alt

Danmarks terrorist nr. 1 er en politimands kæreste, galningen går under kælenavnet pulverheksen, og har sendt flormelis til ambassader og statsministeren. Ligeledes ses de mere farlige terrorister at være kvinder med roterende fis mellem ørerne.
tilføjet af

Jeg skal tage toget i skole

Jeg skal tage toget i skole, og netop stå af på Nørreport station, det er endnu mere farligt, jeg synes at os derhar noget med sådan noget lign. at gøre, har lov til at frygte, hvem ved hvornår terroristerne en dag bomber nørreport station......
Men jeg forstår godt nok dig, fordi at Terroristernes mål er at skabe panik, og uro i Danmark, og vi skal lade være med at frygte, men det er meget meget svært, du bor måske selv ikke i København amt./københavn området men du skulle prøve at bo her i nærheden af nørreport/bruge transport evt. tog bus til Nørreport og stå af lige netop dér (hvilket er tilfældet med mig...) Så vil du kunne mærke at der slet ikke foregår de samme ting i dit baghoved......
Grunden til, fleste danske beboere ikke synes Danmark skal trække soldaterne hjem fra Irak er, at flertallet ikke bruger Metro, nørreport station, storebælt, osv. osv. osv.
Træk de danske soldater hjem fra Irak nu!!!!!!
tilføjet af

Lev i frygt...

...eller lad være. Valget er dit.
Du har sikkert ret i, at Nørreport kunne være et oplagt terrormål. Men Jonathan, personligt mener jeg, det er et dårligt og forkert valg, hvis du vælger frygten. Risikoen for at du bliver lemlæstet eller værre ved en trafikulykke, er væsentlig større, når du krydser Nørrevold eller Frederigsborggade i al hast for at nå toget. Eller at du bliver ramt af en af de mange livsstilssygdomme, som forkorter vores liv.
Kunne du ikke overveje at bruge din frygt konstruktivt. Til at være opmærksom på, hvad der sker omkring dig. Så har du gjort hvad du kan. Et liv i frygt er et dårligt liv. Det skal du ikke byde dig selv.
tilføjet af

Dynamiken i frygt....

Hejsa native
Vi må ikke underkende den dynamik som frygt har. Og sidder man her og følger hvordan den frygt stille og roligt bliver til panik, så er der ikke noget at sige til at et skolebarn viser dets frygt.
Frygt er okay. Frygt gør os årvågne, så længe det ikke bliver for voldsomt. Så bliver vi lammede.
Men jeg er helt på din side. Forsigtighed er en god måde at dæmpe frygten på.
Lev ikke frygten, lev livet.
Fandango
tilføjet af

Præcist!!

Way 2 go Elven :o)
Frygten har en smitterisiko så den er til at få øje på.
At lade den overtage os, så vi indretter vort liv efter den - er måske fristende. Men så gør vi præcist hvad de satans terrorister ønsker. Det må vi ikke tillade!!
Du har ret i at kærligheden kan overvinde alt. Men det kan et bedre forhold til vore muslimske landsmænd også. Tag frygten ud af din hverdag ved at være mere åben overfor dem vi mener faren kommer fra.
Det var med stor glæde jeg så inslaget i TV-avisen, hvor en radiosender i Århus viser deres vilje til at hjælpe PET. Den radiosender er muslimsk. De har mindst ligeså stor en fordel ved at få de potenetielle terrorist aspiranter sat fast som vi har. Et angreb vil gøre grøften mellem etniske danskere og folk af anden etnisk herkomst uoverkommeligt bred.
Mvh Fandango
tilføjet af

samlende

Jeg er helt enig med dig.
tilføjet af

Terroristerne fra Madrid har advaret Danmark sidste gang nu

De stiller kravet om, at de danske soldater skal være trukket hjem inden en måned, de vil ikke give yderligere varsler, men slå til i hovedstaden med et blodbad af rang skriver de i dag.
Mit bud er, at Danmark bliver det næste 9. september mål.
tilføjet af

Flot!!

Du forstår rigtigt at få vore tanker væk fra frygten hva?
Sad du lige og kedede dig? Du skulle bare vide hvad dine ord bevirker. Ord er langt mere magtfulde end gerninger.
Fandango
tilføjet af

Skal man fortie advarsler?

USA sad advarsler for WTC overhørig den 9.11. dagen før.
Jeg mener man skal formidle advarslen, så må det være den enkelte der tager stilling til om de selv tror det bliver alvor.
Selvklart vil advarslen skabe PR for terroristerne, da den øger frygten. Men man har dog mulighed for, at undgå de steder man selv tror kan blive målgruppen.
Men man skal ikke indrette sin hverdag på, at man bliver næste offer hvis man kører S-tog, eller HT bus. Her må man lære at berherske evt. frygt.
tilføjet af

Lufthavnen

Københavns Lufthavn er oplagt...hvis der overhovedet er noget der er oplagt i DK. Muligvis Hovedbanegården. Og hvis det er helt galt, så begge steder på en gang. Vores terrorsikkerhed virker ikke alligevel. Skærpet kontrol i London og alligevel sprænger bus og toge. Tjah...
tilføjet af

Kære Jonathan

Jeg kan godt forstå, at du er bange.
Hvor er det synd, at børn og unge mennesker som dig, skal leve med dén frygt.
Bare et forslag.....
Kan du ikke cykle i stedet for, eller tage en anden vej?
Bare et godt råd.
Hvis du hver dag inden du går ud.
Laver en cirkel om dig selv med dine to arme og siger, jeg laver en cirkel om mig selv.
Du skal gøre det to gange, og hvis du har lyst kan du så lave kosets tegn foran dit bryst.
Dét beskytter.
Du kan også tænke dig til, at du putter en blå bold (den skal være blå) bold ned i din mave.
Så laver du et kors, denne gang med to trekanter, hvor spidserne peger hver sin vej.
Det beroliger/beskytter også.
Bedste hilsener,
tilføjet af

oplagte mål vil være ? måske

Metro stationer,Nørreport, Københavns hovedbanegård,Tivoli,Bakken,Biografer og danse steder samt hoteller.
Det er min mening.
tilføjet af

Det er bare hvad

Vi kan forvente hvis det skulle ske,vi håber vel alle på det ikke bliver til virkelighed.
Og jo det skal tages alvorligt når vi bliver truet,og være opmærkesomme på hvis vi skulle opleve nået der virker udsædvanligt i forhold til det normale når vi kører med offenlige transport midler,så er det din pligt som borger i dette land at informere politiet.Det er ikke smagsløs at forebygge,men det er håbløst hvis man ikke er opmærksom.
tilføjet af

Ja...

...det er ikke nyt med kvindelige terrorister, bare tænk på de såkaldte 'sorte enker', der i Rusland ofte står bag terroraktionerne mod den ikke-muslimske befolkning. Ved aktionen i Beslan, hvor 344 russiske skolebørn blev voldtaget/drabt, deltog der også en del islamiske 'kvinder'.
tilføjet af

Hvorfor lige 9. september?

Det var 11. september i N.Y. i 2001....
Den 9. september er efter 7 uger ikke en måned.
tilføjet af

Fuldstændig enig.

Politikerne kan sagtens med deres vi holder fast i vores beslutning, når de udsætter befolkningen for fare.
tilføjet af

Du lyder som en politiker,

der er ven med Løkke Rasmussen og Fogh, men du bor måske ikke i København, men laaaaaaaaaangt ude på landet, siden du er så kry.
tilføjet af

Fantasi?

Det er ikke fantasi eller en dårlig film, det er virkelige trusler i den virkelige, onde verden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.