8tilføjet af

Hvilket parti har den bedste dyre-politik ?

[s]Hvilket parti har den bedste dyre-politik ?[f]
tilføjet af

Udspringer fra DF.

Der er en inde på Christiansborg, Niels Christian Hansen, eller sådan noget lignende, der oprindelig var valgt for Dansk Folkeparti, men siden blev løsgænger og startede sit eget parti. Husker ikke lige, hvad det hedder. Men dets vigtigste punkt er netop dyrevelfærd.
tilføjet af

Her er det nye parti

Fokus, som forsøger at få underskrifter nok til at stille op til folketingsvalget. Stifteren Christian H. Hansen er blevet kåret som årets dyreven 2010, så partiet har en dyrevenlig politik. Jeg bryder mig bare ikke så meget om deres hundelov om farlige hunderacer, men det må kræve noget ekstra sikkerhed for disse hundeejer. Men de har også en god og forebyggende sundhedspolitik indenfor misbrugsområdet, og behandlingstilbud til udsatte personer med psykiske problemer og sygdomme. Synes de har et godt parti program, men synes det skulle sætte mere Fokus på det, nu hvor valget snart nærmere sig, det vil måske få flere til at give dem underskrifter, så det kan stille op til valget. Nye partier skal også have chancer på at skabe forbedringer i vores samfund til gavn for menneskerne og dyr.
Her er partien Fokus partiprogram
http://www.partietfokus.dk/
tilføjet af

Støt halalslagt af levende dyr. Støt S, SF og EL

Det er partier som ikke skjuler deres dyreværnspolitik. Samtidig som man støtter islamisterne på alle fronter, kan man som afledningmanøvre adoptere et træ i Brasilien e.l.
tilføjet af

afhænger af filosofi

hvis du er glad for mishandling af svin, store landbrugsbesætninger og lidt kontrol så er det jo venstre og df ; de har ikke nogle effektive politiske svar på mishandling af svin og køer, burhøns og burmink udover fradrag og mindre kontrol.
så for nogle er det slemme venstre og slemme slemme df som har den mest økonommisk fordelagtige politiske holdningg og politik ang dyr ?
tilføjet af

højreekstremistisk valgflæsk

tror du ik bare det er systematisk højreekstremistisk valgflæsk. Og spindoktor kampagne spin, der som en anden gobbel og naziproåpaganda skal idyllisere og male et idylliseret billede med valgflæsk.
tilføjet af

25000 smågrise destrueres hver dag

Hvad mener de så der skal ske med de 25000❓smågrise der destrueres hver dag fra de danske svinehold❓Det koster jo i CO2 . .
tilføjet af

hver fjerde gris

og så kan de spinne og propagandere, mens hver fjerde gris dør inden slagtning, og det koster jo også noget; hvem betaler prisen og hvordan tjener nogen på det ?
svinebønderne får en masse tilskud og flere tilskud og de kan vel trække udgifterne fro og til de døde grise fra i regnskabet, fejl kan betale sig !
tilføjet af

rapport om smågrise

http://web.agrsci.dk/djfpublikation/index.asp?action=show&id=1109 men det er en længere udredning og ikke så kritisk men hvor KUN 17% af grisene døde før slagtning tilbage i begyndelsen af halvfemserne er det nu KUN 25%
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.