19tilføjet af

Hvide tænder

Jeg er en pige der savner at have hvide tænder... Jeg har hørt nogle råd: At hvis man spiser mange æbler så hjælper det eller hvis man tager bagepulver på ens tandbørste og børster tænder med det så hjælper det... Er det rigtigt..? Jeg vil også meget gerne høre andre råd...
QnuzZ ~~~~ the tøz
tilføjet af

intet hjælper

Den farve dine tænder har er din farve, den bliver lidt mørkere med årene (the-kaffe-vin-røg)gør sit hertil. Der er kun en ting der beviseligt kan gøre dine bisser hvidere i en kort periode og det er et nyt lag hvidt plastic på alle tænder, men uhaaaaaaaaa det er dyrt....
tilføjet af

jeps

Der er intet vidundermiddel...
Jeg arbejder selv inde for tandplejen. Du kan jo få en tandblegning, men det er for det første dyrt, og dine tænder vil ikke bliver skinnende hvide af det.
Du vil derudover skulle have dem bleget flere gange for at holde resultatet.
Så mit råd er, hold dem rene og pæne, og prøv at vende dig til, at hvide tænder ikke nødvendigvis er de sunde, eller almindelige, tænder.
tilføjet af

Dame på 39 år

Hej Tøz
Mine tænder er også lidt gule og det irretere også mig. Men hvis du holder dig væk fra kaffe,the og specielt sodavand, spiser sundt masser af grønsager så kan dine tænder godt blive lidt mere hvide og renere at se på. Du kan så suplere med at bruge Denivit tandpasta og whitning tyggegummi, det handler nemlig også om at holde spytcirkulationen igang så du ikke bliver tør i munden og får tørre læber.
Det er ikke nogen god ide at få en tandblegning eller tandoperation fordi så ødelægger du emalien på tænderne. Denivit tandpastaen skal du også bruge med måde, brug almindelig tandpasta ind imellem og kun denivit når de er særligt gule.
Håber at jeg har kunnet hjælpe.
Hilsen Camilla
tilføjet af

tandblegning

Hej
Der er kun en ting der hjælper og det er en
tandblegning. Har lige fået en hos den bedste
tandlæge til tandblegniner i landet, der er nemlig ikke ligemeget hvor du får det gjort, mange tandlæger er ikke
så fremme i skoende med det endnu. Har set nogle
dårlige resultater.
Du skal finde en tandlæge der gør det både med laser
og med skinne. ikke kun skinde, det bliver ikke godt
nok.
Mine tænder er blevet utrolig flotte og hvide af det
og hvis tandlægen er dygtigt skader det ikke emalien.
Det koster mellem 3.000 - 4.000 kr. men har for mig
været alle pengene værd, og det tager kun 1 time.
Held og lykke med det.
Kh.
mig.
tilføjet af

Få hvide tænder med zoom

Kære alle sammen som tænker på at få hvide tænder.
Jeg kender en som har med tandblegning og gøre samt jeg kender en del tandlæger. Det er helt rigtigt at det ikke er helt ligemeget hvad man gør for at få hvide tænder.
Det der sker ved en tandblegning er at det blegegel som bliver smurt på tænderne trænger ind i tanden og neutraliserer de farvestoffer som trænger ind i tanden når du ryger, drikker kaffe, the, rødvin osv. Det er ikke mere farligt en hvis man drikker en cola. Det er selvfølgelig ikke sundt hvis man får foretaget en blegning hvert halveår men det er det jo heller ikke hvis man drikker cola.
Jeg har selv fået fortaget en ZOOM tandblegning som er den de bruger i Extreame makeover og the swan og det var vildt fantastisk. Jeg fik en forskel på 8 farvetoner på den skala som tandlægerne nu engang bruger.
Held og lykke med jeres Zoom tandblegning.
med venlig hilsen den glade med de hvide tænder.
tilføjet af

Passer ikke helt k.h:

Faktisk er det bevist at laser IKKE bleget tænderne. Det er kun for at det skal se mere avanceret og proffesionelt ud at nogle klinikker bruger laser. Jeg er selv forhandler af tandblegning UDEN laser. Dvs. at jeg bruger det samme system som tandlægen. Det eneste der afbleger tænderne er: BRINTOVERILTE!
Jeg laver et tandaftryk og sender ind til vores laboratorium som laver et sæt skinner af sillikone. Så om aftenen inden man går i seng putter man blege gelé i skinnerne og sover med dem. Man kommer altså sovene til hvide tænder kan man sige. På en klinik hvor de ikke laver skinner til dig koster det ca 4000,- og det holder ikke så længe som med skinner, for hvis du kun bleger i en time, så holder det typisk kun i 1-2 år. Og når du så vil blege igen er det igen 4000,-op af lommen. Med skinne metoden koster det 2100,- og det holder i op til 3-5 år, og når du vil blege igen, har du skinnen fra sidste gang og det koster derfor kun 200,- til en ny gelé sprøjte. Derfor: Brug skinnemetoden og få et flot resultat og oven i købet til halv pris i forhold til andre metoder. Tjek www.sitecenter.dk/flotsmil.
Knus fra Laila
tilføjet af

Sludder Camilla

Det er langt fra rigtig at tandblegning ødelægger emaljen. Inden du skriver sådan noget, burde du da læse lidt om det. Det eneste der kan ødelægge emaljen er: SUKKER. En tandblegning består af brintoverilte gelé. Siden hvornår har det ødelagt emaljen????? Og hvis det gør, hvorfor er det så lige at tandlægen bruger brintoverilte gelé?
Jeg er forhandler af tandblegning, så jeg ved hvad jeg snakker om Camilla. Jeg sælger desuden masser af tandblegning til tandlæger og det er nok ikke uden grund. Det virker og der er 100% uskadeligt.
Tjek i øvrig min hjemmeside, der kan du læse meget mere: www.sitecenter.dk/flotsmil.
tilføjet af

Vælg seriøse behandlingstilbud!

Hold jer langt væk fra "www.sitecenter.dk/flotsmil" og andre udbydere, hvor blegning ikke ledsages af nogen faglig vurdering af misfarvningens natur. Det skal vurderes af en tandlæge, eller i det mindste en erfaren tandplejer!
tilføjet af

Sludder Anonym

"Det eneste der kan ødelægge emaljen er: SUKKER"
Du har nok ikke lige helt styr på tingene, klogesen.
tilføjet af

Vedr. www.sitecenter.dk/flotsmil

Hejsa. En kunde fortalte mig om en kommentar vedr. min hjemmeside. Jeg er uddannet inden for faget. Jeg har specialiceret mig til denne behandling så jeg er ked af at sådanne kommentarer kommer frem fra nogle der ikke helt ved hvad de snakker om. Denne behandling er den selv samme som tandlægen udfører. Så derfor kan du trygt vælge denne behandling og jeg har desuden papirer fra sundhedsstyrelsen der indikere at den må udføres af mig. Med venlig hilsen LK Tandblegning.
tilføjet af

TIL ANONYM

HAHA - du forhandler det altså? Og så tror du at det ikke er skadeligt?
BRINTOVERILTE ER SKADELIGT - om det er på TÆNDER eller HÅR eller whatever - og desuden er der meget mere i de fleste tandblegningsprodukter;
Du skal vist hjem og læse lidt på lektien og komme tilbage når du er blevet klogere ;)
tilføjet af

Stop lige engang du

Er behandlingen sikker?
Ja! Blegning af tænder med brintoverilte er foretaget i over 50 år. I Danmark har tandlæger solgt tandblegning med skinnemetoden og brintoverilte siden 1989. Det effektive stof i NytSmil er Carbamid Peroxid som er fuldstændig det som tandlægerne har udført hjemmeblegning med i over 15 år og som er det eneste videnskabeligt testede produkt, der kan blege tænder, uden at skade emaljen.
Ud af Carbamid Peroxid udskilles det aktive produkt: nemlig helt almindelig brintoverilte. Brintoverilte er blot et vand (H2O) med et ekstra Ilt-molekyle H2O2. Et meget simpelt og naturligt forekommende produkt som findes helt naturligt i det menneskelige stofskifte. Alt menneskeligt væv kan omdanne brintoverilte til vand og ilt.
Brintoverilte kan frit købes i butikker i koncentrationer helt op til 35% (stærkt ætsende på huden). Koncentrationen i NytSmil blegegeleen er mange mange gange svagere end dette. Brintoverilte indgår desuden også i almindelige mundskyllemidler samt andre frit tilgængelige produkter.
Gør blegningen tænderne svagere end før? Eller ætser det tænderne?
Nej. Emaljen er det hårdeste organiske materiale der findes i levende væsener. Undersøgelser af tænder under elektronmikroskop viser at påvirkningen ved en blegning svarer til at drikke et glas cola eller juice.
Ingen undersøgelser har kunne påvise at blegningen påvirker tænderne så emalje eller dentin skulle blive svagere eller mere udsat for huller, revnedannelse eller andre defekter.

Overlæge Ulla Pallesen fra tandlægeskolen i København har i ugeskrift for læger, svaret klart nej, til et sprøgsmål om blegning gjorde tænder svagere eller mere udsat for revnedannelse.
Dette er fakta. Og til dem der ønsker hvide tænder kan trygt vælge denne behandling. Og dem der ikke VIL overbevises om at det er uskadeligt kan leve videre med deres gule tænder!!!
tilføjet af

Forkerte konklusioner

At blegning med brintoverilte er blevet foretaget i over 50 år siger intet om behandlingens skadelighed eller manglen på samme. Det er blot ikke så farligt, at metoden ligefrem skal forbydes.
At tandlæger har brugt carbamid peroxid til blegning i mange år, er ikke ensbetydende med, at alle uden risiko og med sikkerhed for succes kan bruge det. Tandlæger og tandplejere har den fornødne uddannelse til at vurdere, om blegning er et passende behandlingsvalg eller ikke.
At brintoverilte består af de samme grundstoffer som vand, nemlig ilt og brint, er korrekt. Men det er slet ikke ensbetydende med at brintoverilte er uskadeligt!
At brintoverilte kan købes frit i håndkøb til forskellige formål, er ikke ensbetydende med, at det er uskadeligt for tænder og tandkød. Mange andre skadelige stoffer forhandles frit i håndkøb.
At drikke cola eller juice er også skadeligt for tandemaljen. Fordi blegemidlers påvirkning af tandemaljen kan sidestilles med cola eller juice, er det netop vigtigt at fastslå, at personer som har erosioner af tandemalje, f.eks. som følge af overdrevent forbrug af cola eller juice, skal holde sig langt væk fra blegning!
Ulla Pallesen er dygtig (selvom hun ikke er overlæge men tandlæge🙂), men hun kunne ikke drømme om at påstå, at blegning ikke har bivirkninger, og at alle uden risiko kan anvende det. Hun må være blevet misforstået. Hun har sikker sagt eller skrevet, at blegning under visse betingelser kan anvendes uden nævneværdig risiko, men bestemt ikke ubetinget!
tilføjet af

Hvilken uddannelse?

Hvis du er "uddannet indenfor faget", hvorfor fortæller du os ikke lige ud, hvilken uddannelse du har? Det står heller ikke på din famøse hjemmeside!!
Hvis du ikke er tandlæge eller tandplejer, hvad er det så for nogle "papirer", sundhedsstyrelsen har udstyret dig med?
Jeg er tandlæge, kære LK Tandblegning. Hvad er du for en?
tilføjet af

Til Dentist

Hvad bruger i til at blege tænder med? Jeg har købt tandblegning hos LK Tandblegning, og mine tænder er blevet fine. Vil ikke blande mig i debatten om hvor vidt at det er godt eller skidt, men kan kun sige at jeg har fået flotte hvide tænder og jeg følte at jeg fik en proffetionel rådgivning hos dem. På mit blege gelé står der at de indeholder Brint over ilte. Det er 3 Procent. Hos LK, fik jeg at vide at jeg først skulle få mine tænder tjekket hos min tandlæge, og at han først skulle sige god for at mine tænder var egnet til blegning. Derefter købte jeg blege middel hos LK og nu kan jeg endelig smile uden at være flov over mine gule tænder. Min kæreste har osse fået bleget sine tænder, men det var hos tandlægen. Hans tænder er osse blevet rigtig fine.Men har betalte osse over det dobbelte for at få det gjort.Men resultatet er det samme.
tilføjet af

HAHAHAHA

Nå, så du tror at brint overilte ER skadeligt. Du skal da vist selv hjem og læse på lektien. Hvad tror du tandlægen bleger med? Hvis nu du tænker over det, var din kommentar så ikke lidt blondine dum? Griner......den var du vist selv uden om, blond.
tilføjet af

Ny lovgivning om tandblegning

Vil lige komme med en kommentar. Fra d. 1/12 2007 er det kun tilladt for tandlæger og tandplejere at foretage tandblegning! Det står i Sundhedsstyrelsens nye "Bekendtgørelse om kosmetisk behandling" Det vil sige at ingen andre må foretage blegning, eller sælge blegegel over nettet!
tilføjet af

Her søger man på tandblegning, for at finde info

og så tænker jeg - i kan umuligt være voksne mennesker, med den samtale i har ført her. Det er jo pinligt at se, når jeres tråd dukker op ved at søge efter info om tandblegning - og da især når en af jer nævner egen hjemmeside.
tilføjet af

SVAR!

Der findes MASSER af produkter du kan bruge derhjemme. Det tager måske lige sin tid.. Men resultatet ender for det meste, rigtig, rigtig flot! Og med mange af produkterne kan du blive ved, med at bruge dem fremover?:)
De lidt dyre, men effektive:
http://www.ellos.dk/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=43453&productId=274544&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=
http://www.ellos.dk/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryId=43453&productId=274545&sellingflag=Prediction&ST=Predictor%20-%20proddet1&pos=Predictor%20-%20proddet1%20-%20Pos%201
(VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT PRODUKTERNE KAN FÅS BILLIGERE ANDRE STEDER!)
Den billige løsning:
http://www.blivbrun.dk/brilliant-white.asp (TESTET AF DR!)
OG! DeniWhite tandpasta, der forhandles i Føtex, Brugsen, Bilka osv. Som både kan fås som produkt der virker indenfor 10 dage, så skal man stoppe, og genoptage behandlingen på et senere tidspunkt. Den anden løsning er at købe en DeniWHite tandpasta, som skal bruges min. en gang hver dag.. Der går dog længere tid.

HÅBER DU KAN BRUGE DET!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.