9tilføjet af

Hvid læder sofa?

Jeg har intet erfarring i lædermøbler og overvejer at købe en hvis læder sofa. Vil den hurtig blive rynket og misfarvet eller er den til at holde pæn?
tilføjet af

tjaa

Det er ikke dt bedste hvis den skal kunne bruges.
Jeg har set en hos nogle venner og køn holdte den sig ikke.
Den var rigtig flot da de lige fik den , men ikke mere.
tilføjet af

Læder kræver jævnlig pleje .....

... samt et par enkelte restiktioner om hvad man må og ikke må i lyst læder.
Jeg selv har en del lyst læder i huset og også i bilen. Som alt lyst skal man jo passe på med dyr, kaffe, vin etc. og ikke farveægte tøj som nye jeans f.eks. Det kan godt smitte af.
Læder er jo et naturprodukt og man må forvente at det ændrer sig med tiden. Det er normalt, at der med tiden ville vise sig nogle rynker .... ligesom i menneskets hud 😉.
Jeg gnider mine læderting i ny og næ med en tyndflydende plejende væske, og det kan ses bagefter. Overfladerne er igen mere ensartet, og de virker mere frisket op.
Hvid er jo en sart farve, men flot ser det ud 🙂, så hvis du selv lover dig at pleje den jævnligt, og forbyder hund og kat at hoppe op samt lægger et tæppe i når f.eks. børnene hujer i den (hvis de ellers må 😉) så kan den godt holde sig pæn i lang tid.
I øvrigt gælder jo alt det også for alt hvad der har et lyst betræk.
Natuzzi har nogle lækre modeller, og hos BoConcept findes der også mange gode modeller til en rimelig pris. Kig lidt på kvaliteten!
God fornøjelse med det!
Bedste hilsener
Michelangelo 🙂
tilføjet af

En hvid læder sofa

minder i den grad om Alexis og Dollers 1983 !
Men udover det, er den umulig at holde pæn, i flere år - længere er den ikke, bare du sveder på den en varm sommerdag er der pletter du ikke kan fjerne. Den bliver beskidt bare af at blive brugt og siddet i.
tilføjet af

Brug blot læderrens

Mon ikke indlægget lavet af 'bare mig' lidt er noget vrøvl. Jeg tror simpelthen ikke den påstand holder. Alt andet lige, bliver alt læder jo beskidt af at blive brugt - fordelen ved hvidt læder er at man kan se skidtet og rengøre og pleje det, som man i virkeligheden bør gøre med alle lædermøbler.
Grunden til mørke lædermøbler ikke ser ud som de er beskidte, er jo netop at man ikke kan SE skidt et. Men det er der jo uanset hvilken farve sofaen har.
http://www.ungmor.dk/modules.php?op=modload&name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1049127
Naturligvis skal man nok pleje sine lædermøbler lidt oftere når de er hvide end i andre farver - men så er jeg sikker på de kan holde sig pæne i mange år.
http://www.laederland.dk/includes/modules/faqpop.asp?id=59
tilføjet af

hvid lædersofa

har selv haft en hvid lædersofa samt 3 hvide læderlænestole, og de har holdt siden 1988.Jeg vaskede dem i ajaxvand, og derefter i sæbespåner til at fedte ind igen. Jeg står for at vil have en ny hvid læderstue nu.( husk blot, at hvis man sætter sig i nye MØRKEBLÅ cowboybukser, kan de smitte af)hilsen mig der elsker hvide lædermøbler🙂
tilføjet af

Lædersofaer

god eftermiddag, hvis i kigger efter lædersofa vil jeg anbefale jer at kigge på http://www.boshop.dk - de sælger dem meget billigt og det er kvalitetsmøbler, var lige i deres showroom i dag og det er virkelig nogle lækre sofaer til en god pris.
hilsen martin
tilføjet af

nye cowboybukser

har du et godt råd på hvordan blå pletter fra cowboybukser fjernes fra min hvide læder sofa??
på forhånd tak
tilføjet af

Hvid lædersofa

Hejsa
Vi købte for 4 år siden en hvid Natuzzi læder sofa til 25.000 kr... Pga prisen gik jeg MEGET op i at pleje den som anbefalet fra Natuzzi... MEN det har vist sig at trods jeg fulgte alle anvisninger fra starten af, så er en hvid læder sofa altså MEGET svær at holde hvid. Nu har vi 3 børn, så s føli gør de deres del :-) men misfarvningen sker ligeså meget pga vores tøj, f eks cowboy bukser giver hurtigt et gråt skær.. Alt i alt er vi dog stadig meget glade for sofaen, trods det "nussede" look..
tilføjet af

sofa

hej vi har haft vores læder hvid sofa fra luvis.dk i snart 3 år og vi har små børn, og den ser stadig fint ud.
held og lykke med din sofa.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.