1tilføjet af

Hvem skal jeg gå efter?!

HeJ..
Der er de her 2 fyrer den ene er 15 og er lige gået ud af skolen og den anden bliver 14 til efteråret og går i min klasse og er en ret god ven til min X. Jeg kan li dem begge, men hvem skal jeg vælge? Ham på 15 kigger efter mig hver gang han ser mig, men der er bare 1 problem...han ryger og jeg kan ik ret godt tåle røg....den anden (ham der bliver 14) går også heletiden og kigger på mig, men han går også heletiden og efteraber mig....Hvad skal jeg gøre?! Hvem skal jeg gå efter?! eller skal jeg droppe dem begge og finde en ny?!....PLEASE HJELP MIG!!!
tilføjet af

Young mens loves lies not in their heart - but in their eyes!

Disse vise ord er skrevet af William Shakespeare, og betyder at yngre mænd 'elsker' med øjnene. Dvs. at ser du en smule godt ud, så vil de automatisk prøve at score dig. Dette er dog ikke et svar du kan bruge til noget, men en besked du kan have liggende i baghovedet. Det er ikke sikkert, at de begge kan li' dig 'rigtigt', men blot prøver at score dig fordi du måske er køn! Så find ud af, hvem af dem der reelt set kan li' dig, og der har du så dit valg.
Et andet råd - som er mindst lige så vigtigt eller vigtigere er: Du skal vælge med hjertet! Hvem vil du helst være sammen med de næste mange år (selv om det måske ikke er aktuelt) - hvem vil du gå bedst i spænd med?
Hvis du ikke kan tåle røg - så spørg ham, om han vil holde op for din skyld. Vil han det, så er han måske den rette, hvis ikke så.....
Held og lykke i jagten,
Rhinoceros
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.