5tilføjet af

hvalpe???

Hvornår sætter man tæve og han sammen i løbetiden? Min tæve bløder og er hævet men hun bider hahunden..Kunne rigtig godt tænke mig at lave et kuld hvalpe
tilføjet af

Hvalpe

Man regner med at paring skal ske mellem ca. 11. og 13. dagen. beregnet fra tæven begyndte at bløde. Men du skal regne med at den måske er påbegyndt blødningen en dag eller to før du har opdaget det. Og når tiden for parring er der, bløder tæven som regel næsten ikke mere. Hun skal stadig værre hævet i bag, og føles som en "sveske"
tilføjet af

pinligt

tak skal du have,hun vil vel heller ik bide ham når hun er klar? har været nede hos dem der har hanhunden 3gange og syns at det er ved at være lidt pinligt at blive ved med at komme og hun bare bider deres hund..
tilføjet af

hvalpe

Jo det er faktisk ret almindeligt at din tæve vil bide efter hanhunden. Prøv når hanhunden hopper på, at holde din tæve i halsbåndet og snak beroligende til den, og hold den om nødvendigt om snuden. når hannen trænger ind.Efter få sek. falder den til ro igen. Og akten kan udføres :)
tilføjet af

en god bog

Hej.
Jeg skal selv være "farmor" for første gang om 6 uger! Jeg har lånt en bog på biblioteket som hedder "hvalpe på vej" skrevet af dyrlæge Birgitte Schjøth. Der står alt hvad man har brug for at vide!
Pøj pøj
tilføjet af

tak

for jeres indslag,håber at det lykkes :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.