25tilføjet af

Hvad Villy SF?

Gad vide hvad Villy Søvndal mener om den seneste tids hotte emne,rydningen af
Brorsons Kirke?
Jeg har simpelthen ikke set eller hørt markeringer fra hans side.
Ellers plejer han da gladeligt at surfe rundt i kameralyset og udtale sig om populistiske emner.
Måske er han bange for at skræmme sine nytilkomne vælgere fra den rabiate venstrefløj men en udmelding om sagen?
tilføjet af

Han udtalte sig samme dag

Det kunne du have fulgt lidt med i, hvis du virkelig gad, men du er nok mere interesseret i at udgyde negative holdninger om venstrefløjen.
tilføjet af

Villy ved......

Da Villys vælgerskare kan bruge indersiden af hovedet, er han ganske tryg ved at de har dannet sig deres egen mening uden at have ham som soufflør. Modsat DF´s dikkende dikkelam der ikke har en selvstændig tanke, uden at have fået input fra topstyringen i DF.
Lagermann
tilføjet af

Topstyring?.

Og dette fænomen mener du ikke eksisterer i venstrefløjen?....... 😃😃😃😃😃 selv om de næppe vil indrømme det!
tilføjet af

Det eksisterer nok.........

...også på venstrefløjen. Men jeg har aldrig, og jeg gentager ALDRIG, set noget så rabiat som da DF´s ledelse ekskluderede deres medlemmer når de tillod sig at have en selvstændig tanke. Og så udtale den!! Der blev slået ned med hård hånd, og det efterlod en del af befolkningen, inklusive mig, at DF er et diktatur parti.
Sorry, men sort er sort, og brunt er brunt
Lagermann
tilføjet af

SF nærmere midten end nogensinde.

Det er nok vigtigt for visse debattører at holde SF ude på venstrefløjen. Sagen er bare i mine øjne den, at SF aldrig har været nærmere på midten, end de er nu.
Det som de færreste ser, er at K og V er trukket pænt langt ud på højrefløjen af DF. Det får det til at se ud som om alle til venstre for dem, er venstrefløjspartier. Nope. De eneste der regulært er på venstrefløjen, er Enhedslisten.
Jeg har fuldt det politiske spil i 3½årti nu. Og SF har været langt mere røde end de er nu. Deres mærkesager nu, ligner dem de konservative havde, inden de gik i seng med DF.
Javist...SF og S har stadig deres røde flag, men det meste af Dannebrog er også rødt, ikk?
Lagermann
tilføjet af

"fuldt"?

Der skulle naturligvis stå at jeg har "fulgt" partierne.......osv...
tilføjet af

Og hvad skyldtes.

De eksklusioner så?.................... har du helt glemt det?.... eller er du ked af at deres synspunkter ikke fik lov til at stå, så vælgerne flygtede?....... er det ikke den agenda du i virkeligheden er ude i?.
tilføjet af

Smagen af magt.

Kan få mange til at prostituere sig!............... dette er ingen undtagelse for SF der fører DF's valgprogram ud for fuld udblæsning................. indtil de har magten!...... så siger jeg bare "stakkels Danskere"!
tilføjet af

sf er for folk der kan gå i flok

jeg synes bestemt heller ikke de er rare-jeg bliver helt bange
tilføjet af

Og........

Der var virkelig meget du kunne finde ud af, hvis du gad at følge lidt med i stedet for at udgyde dine negative holdninger til regeringen og DF.
tilføjet af

VKORSFS slås om midten..

Det er helt tydeligt at VKO, de Radikale, S og SF slås om midtervælgerne - som klassisk nok ikke ved hvad de skal mene/stemme, jeg er aldeles ikke enig i at VK er trukket ud mod DF.
Hvis man V og K er stort set enige med S og SF i den asylpolitiske linie. At VKO gennemtvinger en demokratisk truffet beslutning - er ikke et tegn på at de er trukket til højre, men nærmere at de er tro mod jeres elskede demokrati.
Hvis man ser på alle andre sager er de stort set enige inde på midten - der er kun marginale forskelle.. Desværre
tilføjet af

VKO på midten?

Det kan jeg ikke være enig med dig i. Du siger at S,SF,R og VKO alle er på midten? Mener du virkeligt at DF er et midterparti? Sorry, så er Enhedslisten det også. DF er så langt ude til højre, at en smule mere ville få dem til at falde ud over kanten.
Men bortset fra det, kan jeg sagtens se ligheder i vore holdninger.
Mvh Lagermann
tilføjet af

willy søvnløs

er vel på de plejehjemsbesøg som han ikke nåede under sidste valgkamp.
tilføjet af

DF.

Er nok det mest ægte midterparti der er i folketinget, med de bedste værdier fra det "gamle" Socialdemokrati, fra før det blev overtaget af teknokraterne!..... og de bedste værdier fra Venstre.
tilføjet af

Du mener.

Så han ikke bliver afsløret denne gang?..... 😃😃😃😃😃😃
tilføjet af

Er der da noget positivt ved VKO?

Ud over kommunesammenlægningen har der ikke været noget at komme efter.
tilføjet af

Hvem er VKO?

Hvornår er O blevet et regeringsparti??
tilføjet af

Det er absolut ikke mine holdninger,

jeg observerer bare. Jeg hader alle de svin, men bliver nødt til at sætte spørgsmålstegn ved at DF er "ekstremt"-højreorienteret eller højreorienteret overhovedet.
Det eneste punkt, hvor på de på nogen måde er højreorienteret er hvem der har ret til at bruge velfærdsstaten, det mener de ikke indvandrere er - hvilket Venstre, konservespartiet, Socialdemokraterne og (SF) er mere eller mindre enige i.
Den politik jeg mener symboliserer "midten" af dansk politik - er et markedsøkonomisk baseret samfund, med ekstrem indkomstoverførsel og en ekstremt stor offentlig sektor. Sammen med en EKSTREM trang til at moralisere over for diverse mindretal. Dette kan du, med tegnestift, påhæfte 175 politikere i det danske ting.
tilføjet af

Han har ikke stået i kø for at udtale sig

kan man vist roligt sige.
Han skulle jo nødigt komme til at skræmme de mange SF vælgere som synes at Irakerne bør udvises nu hvor de jo sådan set allerede havde fået afslag på asyl og at de at de bruger en kirke til at forskanse sig i er misbrug af den danske folkekirkes midler og kirkens rum.
I det mindste kunne de da have ladet være at hærge den indvendigt for 70.000 kr - synes sikkert mange af de midstøgende socialister som Villy bejler til.
tilføjet af

Hvem er de "svin"

Du hader?
tilføjet af

alle sammen

Jeg er imod deres magt, men er især skuffet over at den borgerlige fløj, som skader den frihedsorienterede sag.
tilføjet af

det er sørgeligt

jeg synes nu de er nogle afdankede kapitalist ludere-det er flovt at se venstrefløjen sprede ben for eu .-de er ikke socislister som man var det i gamle dage.
nysocialister det er det de er
tilføjet af

Noget fis du skriver!

"Det eneste punkt, hvor på de på nogen måde er højreorienteret er hvem der har ret til at bruge velfærdsstaten, det mener de ikke indvandrere er - hvilket Venstre, konservespartiet, Socialdemokraterne og (SF) er mere eller mindre enige i."
Når du skriver "indvandrer" er det direkte usandt!............. alle problemerne handler om en (desværre alt for stor) gruppe muslimske indvandrer......... andre indvandrer er der ikke og har der aldrig været, flere problemer med end gennemsnittet af den indfødte befolkning!
Frihedsorienteret kan jo også handle om at forsvare sig mod en totalitær ideologi der har som mål at fjerne alt der hedder frihed, og indføre det syge system de kom fra!.... i stedet for at de var blevet der.
tilføjet af

Du vil hellere.

Sprede ben for ideologiske diktaturregimer som det kommunistiske, eller det Islamistiske.............. ARDHHHHHHHHHHHHHH !
tilføjet af

Øhm...

Fortæl mig hvornår jeg har udgydt negative holdninger om regeringen i denne debat? Forsøg at være original fremfor blot at kopiere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.