4tilføjet af

Hvad vil du ha' mig til at gøre??

Hvad siger i drenge?
Hvad gør jeg (og alle de andre piger, der også har samme problem) for at fange en drengs opmærksomhed...?? Skal jeg vinke til ham, smile, snakke??? Eller virker det chamerende at at virke/være genert?? Hvad er det I falder for hos en pige...?? Eller hvad er det der i første omgang får jer til at vende jer om og kikke på hende.. Det jeg søger er ikke et svar hvor der står: "At hun er lækker" Men et svar hvor der står noget om hvad andre kan gøre for at fange din/jeresopmærksomhed.. Lad som om I/du kun kender mig sådan en lille smule... Hvordan vil du så gerne have at jeg skal komme i kontakt med dig/jer på?? ;)

kal jeg vinke, skal jeg smile, skal jeg spørge om du vil med mig hjem... eller skal jeg forsøge at snakke med dig..????
tilføjet af

et sødt smil...

hvis der er noget der kan få det hele til at hoppe inde i mig så er det hvis en pige fanger mig med sit blik og smiler sødt til mig.. det bliver selvfølgelig ekstra interessant hvis hun så også kommer hen og snakker med mig...
tilføjet af

Søde øjne og dejligt smil

Jeg vil sige at jeg er en af dem, som ik er som alle andre, jeg kan godt falde for nogle dejlige øjne, og et dejligt smil.
Men det du så spør om, er jo forskeligt fra person til person, det du kan gøre der at finde ud af noget mere om ham og på den måde måske finde ud af hva det er han godt kan lide..
Held og Lykke med det..
tilføjet af

Tips og trix...

Hey... som før nævnt, er noget af det frækkeste hvis en pige fanger ens blik, og derefter smiler blidt... det med at slå blikket ned, hver gang han vender hovedet, er bare pisseirriterende... Og ja, hvis du kan lide ham, start med øjenkontakt, og prøv derefter at snakke lidt med ham, ikke nødvendigvis en lang og indholdsrig samtale, men bare lige snakke kort... For du må for alt i verden ikke virke for anmasende, det er SÅ ucharmerende... held og lykke...
tilføjet af

Godt svaret

Hej Tips&Trix
Det var et rigtig godt svar - ja faktisk alle jeres svar.
Jeg er en moden kvinde nu - men jeg oplevede faktisk noget der overraskede mig temmelig meget.
Jeg var ved at købe ind, så kunne jeg mærke at der var nogen der kiggede meget på mig - jeg så op - lige overfor stod der en mand - han vedblev med at kigge på mig og jeg blev helt genert - men jeg gav ham et lille forsigtigt smil tilbage. Det resulterede i, at vi nærmest fulgte hinanden med øjnene indtil vi gik hver sin retning.
Nej hvor ville jeg gerne se den mand igen.
Men da jeg senere forsigtigt fortalte en meget nær bedste veninde var hendes kommentar blot denne: "tror du ikke det var en detektiv der skulle holde øje med dig om du stjæler ??" så lukkede jeg i, men jeg ser ham stadig for mig. Øv bøv - så tag modet til dig - smil til ham med et dejligt sødt smil og hvis han beholder øjenkontakten - så snak lidt med ham - stadig uden at være for anmasende.
Held og lykke - nej hvor livet dog er skønt når man oplever sådan noget.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.