3tilføjet af

hvad tænker du?

Du logger ind på SOL´s debat!
Hvilken karakter vil du give?
1. Opgiver dette forum?
2. Intet nyt siden sidst?
3. Nogle indlæg sammen dag ud - sammen dag ind?
4. Finder noget i min smag?
5. Nå - så skete der endeligt noget?
6. Meget int. debat?
tilføjet af

Ikke for at være morsom...

men jeg kan altså ikke nøjes med een, jeg må simpelthen give SOL dem alle. For alt efter hvilken dag jeg logger ind, så har billedet skiftet, sådan som det også bør gøre.
Det kan ikke altid være godt, men er ej heller altid kun skidt. Forummet afhænger jo af brugerne, der også er på forskellige tider. Når det er skidt, kan det skyldes der er totalt "dødt" eller bare for mange negative eller ens indlæg, spam eller mundhuggeri/tilsvineri - og når det er godt, så er der (iflg. MIN mening) et overskud af gode, seriøse, aktuelle, sjove, søde, humoristisk ironiske og hotte, sagligt kritiske emner, som får det til at klø i fingrene efter at deltage.
Nogle dage får man zero eller lutter negativ respons på ens indlæg, og så kan det efter et par dage blomstre vildt positivt op, så folk bare sidder og hygger sig med hinanden næsten i chat-stil. Da skinner SOLen virkelig. ;O)
Vi er alle med til at skabe og forme SOL.dk, det er værd at tænke over, når (eller inden) man skriver et indlæg eller svarer på en andens. Og er man utilfreds med noget, eller mener man ligger inde med et par rigtigt gode forslag, der kunne forbedre brugerfladen, så er det jo bare om at melde ud, for ellers ændrer intet sig.
Men af en eller anden grund vil mange hellere brokke sig formålsløst end agere og være aktiv, hvilket ses tydeligt på den lille respons, indlæg om forbedring af debatten modtager. Hvorfor? Det kunne jeg så godt tænke mig at vide, langt mere end hvilken karakter folk giver sol.
Men ser alligevel frem til at læse resultatet af din lille oppinionsundersøgelse. Hvis den nu får nok svar at bygge på, her har jo været lidt "dødt" i dag. ;O)
Mvh. Decibell
tilføjet af

login til debat indlæg

Når jeg ca. hver anden dag går ind på sol's hjemmeside og læser de debat indlæg på forsiden synes jeg næsten altid er nogle nye debatter. Der er nogle jeg gider læser, hvis overskriften er spændende andre jeg kun lige læser.
tilføjet af

Yeps du

Jeg siger det samme som dig...det kan bare undre en at der nogengange er helt op omkring 700 indlæg på en dag. Det må jo tyde på en meget stor interesse og aktivitet...hvor mange kan det ikke nå at blive til, bare på en måned?...og egentlig er det lidt ufatteligt som visse emner bare kan optage folk på samme måde hele tiden hvad? :o) Det ser ofte ud til at folk har et større behov for at udtrykke sig, end at læse hvad andre har udtrykt.
Okay...vi har jo lige en lille musikting, hvor vi kan komme til at nævne de samme bands flere gange, men det betragter jeg ikke på samme irriterende måde som de utilfredsheder der blæser ud fra tastaturerne rundt omkring og ind i integrationsdebatten og debatten om inderigspolitik....så på visse områder er SOL lidt ensformig...
Men når man ikke har været "på" i tre dage, så er det dejligt at komme ind og hilse på "vennerne".
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.