2tilføjet af

Hvad skal jeg lige gøre?

Hey do.
jeg er vild med en dreng og har vært det i næsten 3 år (Puha det er lang tid) vi skriver meget sammen på mobil eller det har vi gjordt. vi har da også vært sammen. men efter en weekendt hvor han var ude og drikke, mødte han en pige som drak ham under, og han var helt vild at der var en pige der kunne drikke ham under. ja han har faktis ikke snakket om andet. og efter den weekendt har vi ikke rigtig snakke sammen. han hilser ikke og skriver ikke altid tilbage. jeg er rimelig ked af det, det var så tåt på, at det var blevet til noget🙁snøft. og i aften er han over ved hende og drikke, hun bor i en anden by.
Han kan godt lide Øl og Piger. men han har den størst chame og er den sødest fyr jeg kender. der er bare så mange der kan lide ham. og så bruger han den der, jeg var fuld og kan ikke huske noget. (STOR minus)
Jeg ved ikke hvad jeg skal.
Skal jeg prøve og glemme ham?
Eller skal jeg bilve ved med at skrive til ham?
Eller hvad skal jeg?
Qnuzz lille mig.
tilføjet af

Nej, nej, nej...

Den sødeste fyr...? Come on. Det er han altså ikke, med den dér opførsel. Jeg har selv kendt en fyr jeg havde et totalt crush på. Han legede med, men kun for at komme i seng med mig. Og af en veninde fik jeg at vide at han bagtalte mig i byen. Han var nemlig også typen der virkelig kunne charme sig ind, og den hoppede jeg på. Vil du være lige så naiv? Hvad du gør er naturligvis HELT op til dig. Men mit råd er at slette ham fra telefonen og forsøge at komme videre.Jeg ved det er SVÆRT. Meget svært. Men det kan lade sig gøre. jeg har selv gjort det. Og tro mig, jeg var nede. Men søde ven, der er lys for enden af tunlen. der var en fantastisk sød og dejlig fyr som elsker mig over alt andet. - Det er der også til dig!(Du fortjener noget bedre end ham her...!)
tilføjet af

lille du

Du skal til at lære at være kostbar,for den med at være god ved andre holder ikke i retten.Han har godt af at finde ud af at han kan udkonkureres af andre.Nej du,lad ham stege lidt.Der er så mange søde fyre,som ikke tror at de kan score alle,så tag og date nogle andre og lad tiden gå.Hvis han er interesseret skal han nok hænge i.Knus fra den kostbare
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.