14tilføjet af

Hvad lavede du igår da strømmen gik?

Jeg forlod kontoret efter at have indset at strømmen nok ikke ville komme tilbage foreløbigt. På vejen hjem tog jeg en tur forbi bageren for at investere i et stykke kransekage med dansk flag - denne dag skulle fejres.
Jeg havde heldigvis gas-blus så jeg havde stadig mulighed for at lave en dejlig kop varm kaffe.
Og da jeg nu alligevel var hjemme i dagslys, besluttede jeg mig for at pudse mine vinduer - det var faktisk ret hyggeligt med en uventet fridag.
Hvad lavede du da strømmen gik?
tilføjet af

sov Zzz

Ja du læste rigtigt... jeg sov under hele forløbet og fik afvide ved 20 tiden da jeg blevet vækket at strømmen havde været gået =) alle snakker om det og jeg har slet ikke oplevet det... underligt!!!
tilføjet af

Arbejdede

Vi Jyder måtte jo arbejde - her var skam ikke noget galt - typisk.
tilføjet af

hva var nu det*

Tjaa...Jeg stod med hænderne i en mega opvask...
kyllingen var sat over for at være kogt til aftensmad (kylling i karry) ....dernæst sku jeg lige i bad før jeg drog afsted på job!!
Jo jo det var planlagt!
Men så vupti gik de planer i "vasken" .....jeg tjekkede sikringerne...mystisk...så begyndte mine børn at ringe ...hva nu???
Så igang med at finde batterier til den mindstes mini radio...og ringe til seas...duuut duuut osv
Alt lukkede i byen fik jeg senere at vide. så arbejdet lukkede også ..da vi er på computere! + jeg havde ikke fyldt bilen op med "levebrød"...
så JEG fik en uforskyldt fridag*
Solskin, Varme og en smilende mindste pige på 11 der kom glad hjem og siger: nu er det jo ligesom at være i sverige huset*s*
Ja ...ser I - der er der heller ikke noget strøm!
Så ud i haven alle mand - samle æbler/pærer... græsset ku jo ikke bli slået (- levebrød)...
spiste et rødt jordbær og plukkede tomater*
Vaske hænder gjore vi med vand fra en vandtønde i haven(heldigt at der var faldet lidt regn!!)
Wc'et skyllede ud med en spand beskidt vand, men det virkede fint*
Jo jo en hygsom eftermiddag!
Men så var det lige at vi jo også var sultne... kunne ikke købe ind/dog fik vi fat i de sidste
2 l mælk i byen...mens jeg ledte fryser igennem efter hurtig mad! Frikadeller,+ kyllingen i gryden*
Nu vidste jeg det" tænder bare op i brændeovnen
Jo jo vi fik skam varm mad den aften med pomfritz til*
Så blev det mørkt og jeg pyntede op med levende lys(sørme oss ligesom i Sverige siger min datter) og et hygsomt lys faldt ind over stuen mens vi snakkede og opvaskevand stod på brændeovnen.
For engang skyld var alle samlet og hyggede i samme stuen - istedet for at være i alle andre rum...med alle sine sysler!!
Måske sku' man med vilje slukke alt strøm engang i mellem,for at komme hinanden nærmere igen*s*
Så vupti kom lys og vand igen og pludselig var radio, TV, vifte i loftet igeng + vandet begyndte så småt at løbe igen....
Fortryllesen var væk!
ØV.
hva var du igang med da strømmen gik???
tilføjet af

Hvor blev de af???

Jeg sad til frokost med nogen fra varmeværket... Så bippede Deres telefoner og så sprang de op af stolen og efterlod resten af deres frokost... De skulle hjem og starte nødgeneratoren så forbrugerne stadig kunne få lidt varme... *S*
Hilsen den efterladte.... *SSS*
*PS*MMTMDT*
tilføjet af

var...

Jeg var i skole indtil strømmen gik så kørte jeg hjem og det var sjovt for guldborgtunnelen var uden strøm også så der kørte jeg igennem og man kunne bare ikke se noget som helst.... men jeg var glad da jeg fik strøm igen kl.18.45....
tilføjet af

Hygge shoppe tur!!!

Min fam. og jeg var i Bilka og det var smadder hyggelige næsten ingen mennesker og et dejlig dæmpet lys, da de kørte på nød strøm, det var meget mere hyggeligt at handle og slet ikk stressende som det sommetider kan være..
tilføjet af

i skole!!!!!

jeg var i skole da strømmen gik vi havde fysik/kemi og alt hvad vi lavede gik i vasken det var skide ireterende fordi at næsten alt sjovt
man kan lave bruger strøm!!!!....🙁:/
tilføjet af

Sort skærm.

Jeg deltager i øjeblikket i et kursus "Dus med Computeren" som skal munde ud i et PC-kørekort. Vi havde lige haft frokostpause og var vendt tilbage til vores pladser. Vores lærer havde uddelt opgaver til os som vi skulle til at udføre på vores pc'er. Hele holdet havde lige startet Internettet op og fået svaret på de første par spørgsmål, da alle skærme gik i sort. øj, hvor blev der stille i lokalet - bortset fra lidt banden og svovlen i krogene (nogen havde jo glemt at gemme deres opgave).
Alle tog hjem efter en halv times tid.
tilføjet af

I biografen

Jeg havde lige nået at se ca. 25 min. af Pirates of the Carribean da biograflærredet gik i sort. Lidt efter fik vi at vide at problemet ikke ville blive løst foreløbigt, og vi måtte komme op og få refunderet vores penge.
tilføjet af

hygge

skal nok være far om ca. 9 måneder...
tilføjet af

hvad lavede jeg???

jeg fik tideligt fri fra skole... da vi ikke kunne bruge computerne som planlagt:-)
jeg tog hjem sammen med en veninde, og vi snakkede UDEN musik....:-( om aftenen nåede min far og jeg lige at bestille en pizza, da strømmen kom igen.... ærgeligt... men det smagte godt:-)
tilføjet af

i skole

jeg var i skole og skrive stil på pc og så gik strømmen surt for vi have ikke gemt det vi have skrevet nogen have skrevet over 2 sider, nå men så gik vi ind i klassen og lave samfun'fag men det gik heller ikke så godt vi skulle have været på pc men det kunne vi ikke så skulle vi finde ud af hvad vores barn skulle være (job) det er ikke noget rigtig barn det er bare en tegning. så have vi endelig fri og jeg stog med busen hjem. da jeg kom hjem spurte min mor om jeg have en radio og det have jeg så vi hørte radio. lidt sener så vi tv i vores bil. da vi have gjort lavet jeg lektier mens mor lavet mad da vi have spist hørte vi radio igen og lidt sener kom strømmen kl 18:15 og så var den dag næsten gået
tilføjet af

var helt ude af den

Jeg var lige stået op klokken 12 og skulle til at besvare alle mine sms beskeder da min fon lige pludselig ikke ville sende!!!
Jeg blev helt ude af den og ringede med det samme til dem som har med min fon at gøre og var vild sur men faldt hurtigt til ro da en sød dame fortalte mig at de havde strømsvigt og det ville var noget tid inden de fik det op og køre.....
Men kors hvor var jeg dog ude af den resten af dagen for man finder virkelig ud af hvor meget en telefon betyder for en..
Enden på det blev jeg tog mit nummer to nummer i brug selv om jeg havde lovet mig selv det ikke skulle bruges mer!!!
tilføjet af

ha ha

jeg bor heldigvis i jylland... ha ha ;0)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.