15tilføjet af

Hvad hedder det nummer???

Kan i huske engang i 90'erne der var et charleston -inspireret dance hit ( det var vel et hit, blev ihvertfald spillet en del... ;-)) Vi er kommet til at snakke om det, men kan overhovedet ikke huske hverken titel eller kunstner... Nogen der kan det?
tilføjet af

måske

er det det der hedder mambo nr 5, jeg kan ikke huske kunstneren men prøv at google det.
tilføjet af

Desværre ikke!

Den er nok fra starten af 90'erne og melodien er ligesom en typisk charleston melodi fra 20'erne, lettere up-beatet og med noget typisk dance computer lyd.... Mambo No 5 er vist fra 97 el 98 tror jeg og desværre ikke den dans...men tak for forslaget :-)
Har iøvrigt googlet og googlet..kan ikke finde den! jeg kan huske noget af melodien og også næsten se videoen for mig...men kan bare ikke huske titel og hvem der lavede den..
tilføjet af

hmmmm

Der var også en der hed noget i stil med "when im cleaning windows" der kan jeg altså heller ikke huske kunstneren, prøv at fortæl lidt om videoen.
tilføjet af

Puttin on the ritz af FALCO

tilføjet af

kan ikke være den

"puttin' on the ritz" er fra starten af 80'erne - ikke fra 90'erne
tilføjet af

Heller ikke :-(

Det var vist ikke så nemt at huske som jeg troede... Kender godt begge de numre! Desværre heller ikke dem. Syns jeg husker videoen meget "pink" noget med pink kjoler og selvfølgelig piger der danser charleston swing( eller en dans der ligner ) Måske husker jeg den ikke så godt som jeg troede, men den med de dansende piger er god nok! :-)
I starten tænkte jeg lidt at det havde noget med scatman john at gøre, men det tror jeg ikke alligevel..
tilføjet af

ja sgu da

De stiller sig frem til mikrofonen og synger doob i doob eller noget lign, åhhhh for helvede, bum bum bum det er bare væk. Der er også en pink puddel eller to med ikke ??
tilføjet af

Tror du er på sporet...

Syns nok der var noget med nogle små ( vistnok pink) hunde i videoen...men var ikke helt sikker! Nej de synger sikkert ikke specielt meget! Det var vist ikke ligefrem noget stort kunstnerisk musikstykke, men dengang var det sjovt og nu er jeg bare stædig fordi jeg ikke kan huske det!!!
tilføjet af

Nu skal jeg

tilføjet af

Nej heller ikke ;-(

Den har vist ikke helt samme kvalitet som den i dit link...Tror videoen er nogenlunde beskrevet af både mig selv og f.eks tarzan. Musik stilen udover charleston beatet er mest whigfield- scatman john og lign fra starten af 90'erne... Hedder den noget med Doop eller Doop ??
tilføjet af

Så nemt går det vel ikke :-)

Men kan det være den her?
http://youtube.com/watch?v=tvLDm8821jQ
tilføjet af

Doop - Doop

De hedder Doop og det hedder sangen også.... har endelig fået googlet mig frem til den! Fandt et sted hvor man kunne høre den og det ER den... Tak for alle de gode forslag! godnat..
http://www.artistdirect.com/cgi-bin/gx.cgi/AppLogic+Search?select=Songs&searchtype=NormalSearch&start=1&searchstr=Doop
tilføjet af

Lige præcis! :-)

Havde så også endelig selv fundet den, men bare ikke videoen. Takker for den!
tilføjet af

Rolig nu

så du ik hvad jeg skrev... jeg ville gøre dig Gøre forvirret... det nummer med daff punk
er fra 97... så det kunne jo ikke være det nummer.. og bandet Doop med nummet Doop er fra 94..
tilføjet af

helt ok!

Åbenbart ikke helt, var måske lidt træt :-) Mente også bare at den jeg ledte efter var nok lidt mere poppet...måske der er lidt mere musik i den m daff punk....Men alligevel tak for forslaget! Vidste ikke helt om den jeg ledte efter var fra 922-93 eller 94 men ca deromkring...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.