4tilføjet af

hvad gør jeg med mit musik

hey jeg er en dreng på 14 som er rapper som drømmer om at blive kendt jeg rapper om mit liv som ikke har været godt og hvad jeg har lavet og jeg er 14 men jeg har været igenem en hel del jeg rapper engelsk vil bar vide hvad jeg gør hved mit musik hvor jeg kan sende det hen =) og hvad jeg kan gør for at blive kendt ;)
tilføjet af

giggle

http://www.bandbase.dk/
send os endelig et link til dit musik ^_^
tilføjet af

vær selvkritisk

Det første der er vigtigt er at du skal vide at det er en god idé at være selv kritisk med din musik, lyt det igennem, se hvor det kan blive forbedret. Vær perfektionistisk. (hvis du da ikke allerede er)
Træn din stemme, nu er en flot stemme ikke så vigtigt når man rapper.
Og så skal du også ignorere alle der siger at du ikke kan blive til noget. Jeg siger hvorfor skulle du ikke kunne blive en berømt rapper.
Det næste mål du har er at have udstyr at optage på, jeg går udfra du allerede har dette. Når du har samlet en demo cd med forskellige musik numre som du har lavet, så er det med at finde en der gider lytte til din demo disk. Her kan du så skrive/ringe til pladeselskaber i Danmark, de har alle en sekretær og tager gerne telefonen. Men det er ikke sikkert at der er nogen der overhovedet giver sætte sig ned og bruge en ½ time på at lytte til din disk, sådan er det når man starter som musiker. Det er her du skal være kreativ og få deres opmærksomhed og give dem lyst til at lytte til din disk.
Alternativt kan du prøve at få en vurdering af din demolyd fra allerede etablerede rappers, men det er nok ret svært med medmindre du kender en som kender en eller noget i den stil.
Hvis det så lykkes at få nogen til at lytte til den, så er det bare at håbe at de kan lide din musik og at de gerne vil lave en kontrakt med dig.
tilføjet af

prøv

prøv dansk musik forening. selv 14 skriver tekster men kan ike synge ved godt det mere er om at tale.
tilføjet af

DM i Børnerap

Der findes en konkurrence, som hedder DM i Børnerap. jeg ved ikke noget konkret. Men flere fra rapmiljøet har deltaget i den type konkurrencer. Prøv at google det.
Det er kendte rappere, som er dommere. Så hvis du er dygtig, så bliver du måske "opdaget" med det samme... 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.