6tilføjet af

Hvad får de unge til at se det her lort ?

tilføjet af

Hvad får de unge til at se det her lort ?

Dårlig opdragelse.
tilføjet af

Hvad får de unge til at se det her lort ?

Måtte lige se var nysgerrig for hvad det var.
Der er sgu noget galt med de kvinder, helt seriøst. Manden sidder stille og roligt og bevarer fatningen, hvad F..... sker der med den kvinde.
Og SÅ kan de ikke forstå nogen mænd slår, jeg gør det ikke selv, men hun beder om det.
Nu har jeg ikke set slutningen, men det skulle være strafbart at stå og svine et menneske til på den grove måde, det er jo netop grunden til nogle mænd slår, når kvinden bare ikke forstår hvornår grænsen er nået, og hvornår de klart overskrider den.
Jeg kan F..... godt forstå manden reagerer voldsomt, hvorfor skulle han finde sig i hendes hysteri.
Kvinder vil sikkert mene han da bare kan gå - Næ - - hun kan bare gå hvis hun ikke kan tåle mosten i programmet, det er nu engang sådan det er bygget op, og det giver seertal, hvad der netop er meningen med de programmer.
Melder man sig til reality programmer, må man tage det der følger med, det kunne hun så ikke klare.
Jeg tror der sidder nogle producere og gnider sig i hænderne, det er jo netop hvad de gerne vil se, action, og masser af den der kan trække tilskuere til.
Mon den hysteriske kæll... fik seertal, og mon hun er klar til en kæreste når hun kommer hjem, mon der er nogle der gider kende til hende når de har set hendes sande jeg.
jeg kender ihvertfald mange der går baglæns når en kvinde bliver så hysterisk.
Og hvorfor kvinder ser den slags programmer, håber sgu ikke de lærer noget af det, for så får de problemer når de kommer hjem til virkeligheden der er noget anderledes.
tilføjet af

Hvad får de unge til at se det her lort ?

Folk ser det fordi der ikke sker nok i deres eget liv, min kære kæreste kan også godt lide og se det skidt. Godt man har sin bærbar så man kan få fred for det pladder.
Mht til siturationen, nej man må ikke slå kvinder men tøser. Der er altså også en grænse og hvis man har haft en tøs efter sig i dagevis så gider man sku ikke mere til sidst. Og den eneste grund til hun reagere så voldsomt er jo fordi hun udemærket godt ved hun fortjener en lussing efterhånden og er bange for og få den.
tilføjet af

Hvad får de unge til at se det her lort ?

Husk det er tv, med aftaler om hvad der skal ske, og der klippes i det.
tilføjet af

Hvad får de unge til at se det her lort ?

Hvis de ikke har råd til stoffer, må de jo slå hjernecellerne ihjel på en anden måde.
tilføjet af

Hvad får de unge til at se det her lort ?

Der er et større psykologisk aspekt i hvorfor de unge ser tv-programmer såsom Paradise Hotel, tror jeg.
En ting er naturligvis at nogen finder programmet underholdende. Noget andet er, at nogen sikkert får stimuleret deres selvværd ved at se på mennesker som enten er dumme eller opfører sig dumt. Det samme gør sig gældende med programmer såsom De Unge Mødre. Jeg kan huske at der var en undersøgelse på et tidspunkt der viste, at hovedparten af programmets seere var folk med længeregående uddannelser, som alle fik sig en 'how-to-not...'-åbenbaring. http://videnskab.dk/kultur-samfund/de-unge-modre-tryllebinder-de-veluddannede
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.