5tilføjet af

HVAD ER DER I VEJEN MED JER§!!!!

Jeg skrev tidligere en indlæg om dyremishandling, pelsdyre og ikke mindst den forfærdelig dyretaransport!! Men I har sgy glemt det hele igen..for nu er det jul. også bliver vi mere egocentreret! Nu kan vi tænke på andet end os!! HVOR EGOITISK!! Sagt med en hårdt tone!! Jeg skammer over mennesket! I er sådan nogle hykler..og tager ikke ansvar nok..for ego centerert!!!!

Jeg kan ikke fatte JER...trist er man bestemt!
GØR dog noget: www.petatv.com..eller www.anima.dk
tilføjet af

Heeeeelt rolig nu....

Din højtråbende hidsige attitude tror jeg ikke fremme noget som helst. Jeg synes da netop at Danmark er gode til at markere sig netop i dyreværnssager. Det er da ikke længe siden at Danmark som eneste land stemte imod de nye regler for dyretransport.
At dyrevelfærd er en hjertesag for dig, er jeg ikke et sekund i tvivl om, men hvor er det du i sidste ende vil hen ?. Skal vi alle være veganere ?? I så fald får du en svær sag at kæmpe for ;-)
tilføjet af

Dit indlæg har én fejl

Det indeholder ikke sex eller udlændinge.
Det er de eneste to emner folk gider læse om.
tilføjet af

???

Hvorfor skulle vi glemme dyrenes velfærd fordi det er jul?? Forstår ikke hvor du vil hen med det?? Og til Gj et eller andet ovenover mig : tal for dig selv tak!!
tilføjet af

Danmark og dyrevelfærd..

Hmmm .......... man er godt nok naiv hvis man tror dyrevelfærden i Danmark er i top...
Jeg har i anledning af min HTX besøgt flere slagterier og mink farme. Det er noget alle efter min megning burde gøre - man går nærmest grædende derfra og har virkelig ikke lyst til at se positivt på noget som helst..
De danske svineslagterier i hvert fald Danish crown slagter svinene på følgene måde;
svinene ankommer til modtagerhallen, hvor stressniveauet og støjen er så slem, at man er nødt til at holde sig for ørene. Er der en lille USKYLDIG gris der finder det for meget, og beslutter sig for at løbe ind i lastbilen igen- så får den da bare lige en masse stød. Jeg så rumpen/siden på en gris, der var helt brændt så mange stød havde den fået (det er da ondskabsfuldt)..
Derefter lukkes de i båse- hvor de bare vener på at skal gå den tunge gang mod døden.(igen gives der stød hele tiden) I en lang række genes grisene ned i en trumle, hvori de bliver bedøvede/lammede. Når de kommer ud af tromlen bliver de hængt op i bagbenene (og de skriger helt vildt- det er ligeså det skærer i hjertet. Nu hængene i bagbenene ruller de forbi nogle mænd der står med en metalstang og stikker denne stang ind i deres hals. Grisene ruller videre hængene i bagbenene og skriger stadigvæk- ikke helt døde endnu, dyppes de i et kar med kogene vand og holdes under vandet i nogle minutter. Så jeg ved ikke helt om det er bedøvelsen, stødet i halsen eller det kogene vand der dræber dem. Men en ting er sikkert- det er ikke humant. Det mindede mig meget om de dokumentarfilm vi har set om jøderne, hvor de står og venter på gaskammeret.
Kyllingeslagterier;
Kyllingerne ankommer i små- virkelig små kasser. Der er nok 20 kyllinger i de små kasser. Låget åbnes og kyllingerne hænges levende op i benene, med hovedet nedad. I en lang række kører de forbi en form for en saks, der skærer hovedet af dem. Problemet er bare, at der er størrelse forskel på kyllingerne. Nogle af kyllingerne mister hele halsen, mens andre kun lige mister det øverste af hanekammen- og ikke bliver dræbt på stedet- det er da grimt meget grimt!!!!!
hvis det ikke er dyremishandling, hvad er så?
Minkfarme:
Uhaa, hvor skal jeg begynde - måske med at hade de damer og herrer, der syntes det er velstand at gå i minkpelse? De stakkels dyrs levestandard er ikke engang noget jeg kan beskrive. Det værste er nok, at de ikke altid er helt døde, når de pelses. Det er grimt at se. Jeg har selv en Fritte - og jeg bliver meget ked af det, når jeg tænker på hendes artsfællers skæbne.
Jeg håber ikke mit indlæg blev alt for langt. men jeg ville bare lige give mit syn på hvor elendig dyrevelfærden i Danmark egentlig er.
tilføjet af

Godt der er en som fatter pointet!!!

Hej H...
Det var rigtig godt det du skrev! Alt grusomheder findes alle steder i Danmark - såvel som i U-landet!!
Der er for hykler i vores samfund. Jeg bliver meget trist afd et..men dejligt at du delte det med os! så vi andre kan se hvad der RIGTIG sker!!! Og sådan skal det da være! Ik?
Tak for det!!
Tænk over det - I danske folk!!
Og jeg har ret til at sige hvad jeg vil!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.