5tilføjet af

Hva sagde jeg!

I min bog med titlen "1984" forud sagde jeg at vi ville komme til at leve i et top overvåget samfund.
Det er det det vestlige verden er blevet idag.
Vores E-mail's bliver tjekket.
Vores tlf. samtaler bliver registreret så hvis vi kan findes frem til hvis vi taler lidt for skæg om bombninger.
Vi bliver overvåget via vores Cpr. nr.
Og som det sidste bliver voes baghaver nu overvåget via fotos så de kan se om vi har bygget et redskabsskur der ½ meter for stort.
Det næste er vel at vi bliver overvåget med hvor vi står går og tænker.
Skal der ikke snart sættes en stopper for overvågningssamfundet
tilføjet af

ekstremt ligeglad

for min skyld kan CNN få carte blanche til at filme langt op i min endetarm når jeg går på toilet, hvis det kan hjælpe med til at minimere voldtægtsforbrydelser, grov kriminalitet, bankrøvere, drab på sagesløse, selskabstømning, sort arbejde, licenssnydere, pyramidespilsbagmænd og andre lovovertrædere.
Jeg har intet at skjule, hvis man ikke har noget at skjule så burde man ærligt talt også være bedøvende ligeglad.
Jeg er FOR et overvågningssamfund, da det kun kan medvirke til at forhindre kriminalitet, hvilket jeg synes er GODT. Punktum, slut, finale. Om Al-Jazeera så vil følge mig og min kone under dynen, så vil jeg være bedøvende...vi laver nok alligevel ikke noget, som andre ikke laver.
tilføjet af

i det hele taget

så synes jeg samfundet er blevet en anelse for privat, folk har mere travlt med at komme hjem i egne "huler" end at dyrke fællesskabet - hvilket nok gør at man med største protektionisme værner om et helt uskyldigt privatliv, med argumenter der skyder langt over målet, istedetfor at dyrke fællesskabet.
Det synes jeg er en meget kedelig tendens og en stor gang P-U-K-E
tilføjet af

For min skyld

kande bare glo og lytte... jeg har intet at skjule, og hvis ikke de har andet at gå op i, så er det mere synd for dem ene noget andet.
Det er trist atdet evt er nødvendigt med overvågning, bare fordi der er terror som en del af hverdage, bare fordi der er mange der ikke kender til forskellen på dit og mit, bare fordi folk finder det iorden at slå, sparke, stikke eller skyde hvem det nu passer dem for en hvilken som helst grund, bare fordi der hærges og ødelægges som en del af hverdagen, bare fordi man egentlig ikke, som kvinde, kanføle sig tryk når man går på gaden om aftenen, og tilsidst: bare fordi et vidner er bange for at gribe ind og bange for at vidne.
For min skyld kan de lave DNA register på alle i landet, ikke for at checke chromosomerne og screene, men hvis man nu dør og er totalt igenkendlig, så kan man da begraves under det rigtige navn.
tilføjet af

og hva så

Det er vel kun dem der ikke har rent mel i posen som ikke er ligeglade med om man bliver overvåget
tilføjet af

Endnu en idiot!

Enten må du være jordens kedeligste person eller også er det bare det sædvanelige med bøvede blegfede mainstream danskere der ikke tænkere dybere over noget her i livet. Problemet er jo at danskerne har massere at skjule f.eks. spritkørsel, køren for stærkt, snakken i mobil mens man køre, sort arbejde, kopieret DVD fil og software, smugling fra udlandet (hvem har glemt de berømte pensionist ruter til Tyskland), tyveri og løgn mm. Så tænk dig lige en ekstra gang om inden man slynger sådant noget fascist pis ud. Det samme kunne siges om nazi-Tyskland og Sovjet, at hvis man ikke havde noget at skjule, ja så havde man intet at frygte! Iøvrigt hvem skal kontrollere de korrupte politikere og direktøre?. Dem har du vel bare naiv blind tillid til og kan altid finde en undskyldning for deres kriminalitet?. Men gå du heller ud og kærtegn græsplænen og se om der skulle være nogen terroristiske mælkebøtter der tillader sig at stikke snuden frem, det er jo det I hjernevaskede stemmekvæg og nyttige idioter er bedst til ik!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.