23tilføjet af

Hurra for Nik og Jay

Hvis jeg havde en dag tilbage at leve i så tror jeg nok også jeg ville bruge halvdelen af sangen på at synge om mit tøj: Mit yndlingsgear på, de hvideste sneaks, rockstar briller på, cap´en lidt på skrå, og så ville jeg nok også købe en bil med 24 tommer alu. 24 tommer? Hvad er det for en bil der har 24tommer alu som standard? Baghjulene på en Lamborghini Diablo? Nik nede ved bilforhandleren: "Hej jeg hedder nik, jeg har en dag tilbage og leve i så jeg vil gerne have den der Lamborghini. "Nå vil du det. Det bliver lige 12 millioner" "Nå for satan...jamen det har jeg sgu råd til jeg er jo en topkendt tv stjerne" "Er du ikke ham der fra nik og jay med det der viskestykke på hovedet?" "Jo for satan så stik mig den bil" "Så godt tror jeg altså heller ikke det giver at spille på Crazy daisy i Horsens" "Jo for faen stik mig nu den bil, jeg skal hjem og blære mig over for min nabo." Hurra for Nik og Jay!
tilføjet af

Græsset..

Øh...❓Tja. Hvorfor er der så mange fyre der hader Nik & Jay.. Ved nok godt hvorfor..
tilføjet af

!!! :-)

Genialt skrevet.
Og lige mine ord. De er generelt for meget. Nu har de så fået en masse mennesker med på deres vogn, fordi de synger "sådan en smuk og rørende sang".. Men til alle Jer der mener dét: prøv engang at lytte til hvad de rent faktisk synger; det er det rene vrøvl. Og ikke spor smukt!
tilføjet af

Hmm..

Er det nu vi skal gætte på, at du ikke kan lide N & J og synes de er overfladiske? *S*
Een ting er at musikken ikke hører til det mest fantastiske under solen, men tilsyneladende er der nok, der gider høre på dem. En anden er så, at de vel ikke gør mere end så mange andre bands for at sælge deres musik, nemlig dyrker de fortrin og bruger de midler, der åbenbart skal til for at tiltrække det forhåndenværende publikum.
Nu afskyr jeg "Een dag tilbage", men nok af andre grunde end dig. Hvad ville du egentlig gøre selv, hvis du havde een dag tilbage? Bare i al munter nysgerrighed, nu du selv har åbnet døren for det. ;O)
Mvh. D.
tilføjet af

Grunden til jeg ikke kan li' dem...

Jeg kan ikke li' Nik & Gay fordi de laver overdrevet dårligt musik... De prøver at være hip-hoppere men alligevel er de mere pop end Spice Girls...
tilføjet af

Dårlig sang...

"En dag tilbage" kunne være en rigtig god sang melodien er fed og selve ideen i sangen er også god.
Men de skulle ha' lavet en meget bedre tekst alt det de synger om (f.eks. de ting du skriver) er jo latterlige hvis man seriøst vil tilbringe sin sidste dag som de vil så kunne det være de bare skulle hoppe ud af vinduet med det samme fordi de er så dumme.
tilføjet af

Grimme..

Citat, Mangor: "De prøver at være hip-hoppere men alligevel er de mere pop end Spice Girls..."
Prøver at være hip-hoppere? Jeg er ikke vild fan af Nik & Jay. Men jeg er heller ikke døv. Har hørt sangen der hedder "Pop pop". Og hvorfor gør den mon det. Gad vide om disse drenge der hader dem så meget, ville hade dem hvis de var ekstremt grimme. Så var musikken måske festlig ok.
tilføjet af

Ja mon ikke...

du har fat i noget der, She? Nu ved jeg så ikke om dit svar var til mig eller kom en tand for langt ned, men uanset hvad, uenige kan vi nok ikke blive. ;O)
tilføjet af

tsk tsk tsk...

Min mening om de 2 "mænd" har intet at gøre med deres udseende jeg synes bare de er dårlige. Hvis de var 2 nørder med bumser i hele fjæset ville de stadig være dårlige længere er den ikke.
Jeg havde en ide om at du tror det er derfor de fleste drenge/fyre ikke kan li' dem men det passer ikke lige i mit tilfælde desværre du.
Ang. det med om de er pop eller ej så skulle jeg nok ha' været mere præcis jeg mener at de klæder sig og taler som f.eks. L.O.C. gør men deres musik er pop derfor skrev jeg at de prøver at være hip-hoppere.
tilføjet af

rettelse-De hedder altså*SS*

Dick and Gay
tilføjet af

Hehe...

HAHAHA !!!
... Den grinede vi også meget af sidste sommer! ;-)
tilføjet af

Skal man...?

Klæder sig som L.O.C.❓Nej, det gør de så ikke. Og er vi ikke kommet over at man skal se ud på en bestemt måde for at kunne tillade sig at spille en bestemt slags musik? Hvad med Eminem? Må han ikke rappe fordi han er hvid, og fordi han klæder sig som en sort neger-rapper?
tilføjet af

Øh nej det ved vi ikke.

Vil du ikke godt fortælle hvorfor?
tilføjet af

Lækre???

Er de lækre???
Fedt for jeg er også ved at blive halvskaldet. Så har jeg altså en chance!
tilføjet af

N*G*R

DU VED GODT AT DET HEDDER AFROAMERIKANER!
SÅ DROP DIT N*G*R PIS!!!!
tilføjet af

Nej

Nej. Det hedder neger. Det har det altid gjort. Hvad er det racistiske ved det ord? Troede det var nigger man ikke måtte sige....! Uanset hvad, jeg siger neger.
tilføjet af

To ting

Neger er ikke en nedsættende eller racistisk betegnelse, mere end kaukaser er det, eller tyrker, eller aboriginal, eller asiat..... Derudover hedder det kun afroamerikaner hvis vi antager at vi befinder os i USA ;o)
Hvis dit indlæg var en spøg, en tagen-pis-på amerikanernes politiske korrekthed: Cool.
Ellers: Få et liv.
Derudover, snup lige en retsskrivningsordbog. Det hedder antiracistisk hvis det endelig skal hedde noget.
/Sprocket
tilføjet af

Du må da ikke ha noget liv

Du må da ik ha noget liv for de er da på vej ud igen de er slet ikke på moden længer inden for musik brancen. De er stået af for længe siden så hvis du lige prøbvede at vurdere på en som Niarn ny album. eller noget an det inden fur musiken´s verden....
tilføjet af

Hmm...

Det kan godt være at Nik og Jay ikke længere er moderne, det skal jeg ikke kunne sige, men det er da okay at folk siger deres mening, og holder fast i det uanset hvad moden dikterer.
Ikke fordi jeg selv ELSKER Nik og Jay, faktisk nærmere tværtimod. Men synes det er godt at folk holder fast i deres meninger. Og ikke bare gør/ hører noget for at være med på noderne. Det har jeg slet ikke respekt for. Synes folk bør være sig selv...
tilføjet af

Loooooooool

Ja ja de 2 små bøsser tror rigtig de kan eje hele verden hva❓Næ nej sådan er verden ikke stykket sammen Nick og Fætter gay fucker, de burde glide tilbage med deres hvide sniks og skrå cap ned i det hul hvor de er tittet frem fra !!!!
Man skulle mene at de 2 burde sættes i en kasse og fragtes et sted på Grønland hvor der kun er stive svin der kan høre på deres lort
Desuden ser din profil sgu da bedre ud :-)
tilføjet af

Øh.

Hvis i syns at Nik og Jay er så dårlige hvad så med B-boys? For jeg har da aldrig det/hørt noget mere amatøragtigt end dem.
Nik og Jay rules.
tilføjet af

Vid hvad du snakker om før du udtaler dig!

Pop-Pop henviser ikke til musikstilen POP, men det at åbne en flaske med booze, Champagne...Hvis du vidste lidt om Hip-Hop sprog så ville du vide at "To pop something" er at åbne det :)B2k synger for eksempel i Badaboom: "In this club...poppin booob'" (booob' er champagne...U know...the Bubbley😉)
SÅ, når Nik og Jay synger "Pop-Pop! vi tilbage nu'!" Betyder det..."Spring propperne...vi er tilbage!" Do you get it? Good.
tilføjet af

øh...?

må man gerne sige til hvis man ikk er enig??
nik og jay sutter!!!
tilføjet af

Mine drenge

Fyre har ondt i røven over N&J.. De r pisse misundelige fordi vi piger bliver våde i trussen hver gang vi høre eller ser N&J.. Misundelse r en grim ting..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.