9tilføjet af

Hund er åbenbart yt!

Vi er en lille familie på 3stk + lille hund.
Vi har søgt efter en ny leje lejlighed/hus i vejle i et stykke tid nu, og hver gang vi finder en bolig som vi kunne være interesseret i, ja så må man bestemt ikke have hund eller andre former for dyr. hvad er lige problemet med dyr? hvad er de skide udlejere bange for ved at holde dyr? hader de bare dyr? kan forstå en stor hund som kræver meget plads, men en lille hund på 3kg, eller en lille kat. synes simpelthen det er langt ude, hvad blir det næste med de boligudlejere, så må de der ryger pludselig ikke ryge i deres lejede bolig! helt ærligt hvor ender vi lige henne i den her verden?!
- blir sku så vred på sådanne mennesker, hvis der er noget der blir bidt i stykker af vægge og hvad der ellers er, det skal man vel bare erstatte som hvis man selv havde ødelagt noget.. dyr er ikke tilladt, men kæmpe vilde fester, stoffer osv. er okay!hvad siger i andre der har dyr og som ikke kan finde en lejebolig pga. jeres guldklumper?!
- min mening er vist tydelig, synes boligudlejere skulle tænke sig om, og løsne sig op! hvis jeg havde nogle lejligheder jeg lejede ud, ja så var der ingen tvivl om at dyr i alle former var velkommen!
tilføjet af

hmmmm

har du prøvet at spørge om i må tage den med?
den lejlighed vi bor i må man heller ik have dyr...
min dem nedenunder har kat og jeg har hund... har vi fået lov til så længe de andre beboere i lejlighederne klager.
tilføjet af

LOL det manglende ikke

"har vi fået lov til så længe de andre beboere i lejlighederne klager."
Ku ik lade være -
;D
guller
tilføjet af

Det er ikke nemt

Tror meget af det handler om at undgå ballade med f.eks støj fra gøende hunde og deres efterladenskaber -
Hvad med at leje et rækkehus, så kan hundevapsen også have en lille græsplet udenfor døren -
gulelr
tilføjet af

Problemet med Fido er...

at når man bor i en opgang, så er der mange mennesker på lidt plads og derfor er hensyntagen en nødvendighed. For at have fælles retningslinier må man så udstikke nogle regler. Det kan virke formynderisk, men det er simpelthen en nødvendighed, ellers bliver det lynhurtligt uudholdeligt at bo sådan et sted.
Nogle er vilde med høj musik, nogle vil være vågne om natten, nogle vil holde drukfester hver weekend, nogle gider ikke rydde op osv osv. Og kun meget få accepterer de andres særheder.
Så er det nemmere at udstikke nogle fælles regler og sige høj musik om natten - forbudt. Vaske trappen - en pligt. med mere..
Nu kommer vi så til det dyr og f.eks. hunde. Nogle hunde gør. Nogle hunde tisser på gulvtæppet. Nogle hunde bider i panelerne. Hunde vis ejere ikke er flinke til at holde dem i snor kan virke skræmmende på andre. Ikke alle hundeejere samler op efter hunden.
Så er det nemmere for udlejeren at sige, at hunde er forbudt - slut færdig. Herved sparer de sig selv og beboerne for en masse bøvl, fjendskaber og klagesager.
Så vil jeg dog sige, at i en-etagers lejebyggeri, som rækkehuse er det ofte tilladt at holde husdyr, hvis man underskriver en attest og dette er som regel en formsag. Så kig jer om efter sådan noget.
Desuden ved jeg at visse steder kan du få særtilladelse til at tage dit husdyr med, men du må så ikke anskaffe et nyt. Undersøg også den mulighed.
Mon ikke i finder et sted hvor Fido også må være :-)
tilføjet af

Tak:)

Tak til jer alle for jeres meninger. håber også vi snart finder noget:) ville lige sige mht. det med rækkehuse, ja så kan man ikke leje sådan nogle her i vejle med en rimelig husleje til almindelige borger, de er vildt dyre og ofte er det andelsboligere:( men nå, vi har da et par måneder endnu, ellers må vi være kreative til den rette bolig dukker op!
i skal hvert fald have mange tak for jeres tid!
i må have det godt alle sammen, og til dig med samme problem, held og lykke til dig også med din boligsøgning:)
pøj pøj
tilføjet af

argh din skid hehe

sorry....selvfølgelig...sålænge de IKKE! klager
tilføjet af

kom lige forbi

tilføjet af

jeg er helt enig

det har du/i helt rat i det er totalt dårligt og sygt. som du/i siger hvad kan der ske. altså det er jo bare søde og helt vidundrelige dyr. det er totalt til grin =( =( hvis det vra mig der var ude og se på en lejlighed og min lille hvalp på 9 uger ikk måtte bo i den lejlighed jeg var ude og kigge på her d. 16/6 ville jeg blive vred. hvad bilder de sig ind altså det er jo os der skal bo der ikk dem og det er os der betaler hvis der sker noget men lejligheden. det er jo dem der tjener på det ikke så hvad er så problemet med en lille kat eller hund. helt erlig tag jer sammen jer der sælger de der lejligheder
tilføjet af

Er selv dyreelsker

jeg har her for nylig lejet mit dejlige hus ud, pga af mislykket hushandel, jeg blev enig med mig selv at så ville jeg beholde det, og så leje det ud med henblik på at skulle flytte tilbage. 1/5-07 flyttede mine lejer da ind med hunde og kat, det kunne jeg da heller ikke se noget problem i. 5/7-07 skulle jeg ud på ejendommen med en skønsmand, jeg møder et hus med sådan en forfærdelig lugt, (der stank værre end på en kennel)jeg må nok indrømme at jeg blev meget ked da jeg så det, har talt med andre udlejer om dette der også har lært på den hårde måde, og det indskud lejeren skal lægge har slet ikke dækket de skader hunde/katte har forvoldt. Det skal lige siges at jeg mener ikk at det er alle lejer der er så store S... som mine lejer, jeg har bare været utrolig uheldig med nogle mennesker der er så ligeglade med mit hus, som jeg brugte godt 3 uger på at male alt, både vægge og træværk samt haven stod i sit fineste puds hvad den bestemt heller ikke gør mere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.