3tilføjet af

hun gjorde det alligevel

hej allesammen!
jeg har lige et par spørgsmål der handler om mig og min forlovede gennem snart 2år.
da vi begyndte at komme sammen var alt en dans på roser, og vi snakkede meget sammen om hvad vi ikke ville tillade, i vores forhold. vi sagde begge at utroskab ville vi aldrig kunne acceptere, hun sagde at det var det værste man kunne gøre over foe en anden person/sin kæreste.
der gik lidt længere tid og jeg kunne mærke at der var noget hun ikke havde fortalt mig, et år efter var jeg desperat efter at finde ud af hvad det var, men hun nægtede!
en dag hun sov fandt jeg et brev som var til mig, som hun havde skrevet 6md efter vi begyndte at komme sammen. jeg læste og det værste skete, hun skrev at hun var meget ked af det men hun havde været sammen med en anden, og hun syntes ikke at ve skulle være sammen mere!
nu er det 1 1/2 år siden, vi er stadig sammen og jeg tænker stadig på det, hvordan kan man glemme sådan noget?
tilføjet af

....

Helt ærligt... DROP hende! Hun skal bare have det at vide på den hårde måde. Ingen har fortjent at være sammen med en som er utro eller har været det! Jeg tror selv, jeg mest at alt ville have lyst til at smæk hende sådan en på hovedet så hun aldrig glemte det, for det har hun fortjent (men det gør man jo ik såå...) Bare drop hende!!!
tilføjet af

Verden er ikke altid en dans på roser

Jeg synes du skal være glad for, at du stadig er sammen med din kæreste. Hun har selv om det kan være svært at tro, det sikkert endnu værre end dig med det hun har gjort.
tilføjet af

Man glemmer ikke

Man glemmer aldrig sådan noget, men man lærer at leve med det.Du har valgt at blive hos hende, det er din helt egen beslutning, derfor må du leve dit liv derefter og komme videre. Men glemme det 100% gør man aldrig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.