33tilføjet af

Homøopati

Jeg er begyndt at gå hos en homøopat for at få has på min allergi. Jeg synes faktisk, det hjælper - men er det bare bluf, tror I???
tilføjet af

Go on!

Det er overhovedet ikke bluff - har selv i en årrække været på homøopatisk medicin; on-and-off, og med dette kombineret med bl.a. økologisk kostomlægning og bevidsthed omkr. psyke-fortid og behov/ønsker, har jeg fået en mærkbar forøget styrke - både psykisk og fysisk. Er stort set aldrig syg, eller har andre symptomer som "de andre" har. Held og lykke fremover!
tilføjet af

allergi/homøopati -det hjælper!

Min datter var allergidisponeret fra fødslen. Så uddannede jeg mig i homøopati med allergi som et speciale. HUN HAR ALDRIG HAFT ALLERGI, SÅ DET HJÆLPER! Hun har så vidt muligt kun fået homøopati (på nær engang hun havde åbent benbrud og jeg ikke kunne se om der kom betændelse pga. gipsen).
FORSÆT det hjælper helt sikkert, istedet for alle de binyrebarkhormoner og antihistaminer som lægerne propper i én. (binyrebarkhormoner(cortisonpræperater) får binyrerne til at holde op med selv at producere cortison og DET KAN GIVE MEGET VÆRRE KONSEKVENSER/SYGDOMME!) - mere kroniske/fastlåste sygdomsbilleder (...så hospitalskirurgerne får noget at lave :-(
tilføjet af

Homøopati...det rene vrøvl

Kan du forestille dig at du har ondt i hovedet...så tager du en Pamol, knuser den og smider den i Østersøen. Derefter går du en ti kilometer lang tur på stranden, hvor efter du tager en slurk vand fra havet. Nu får du ca. samme koncentration af medicin i kroppen som hvis du gik til en homøopat.
De er totalt plattenslagere, der blot hjælper dig af med dine penge.
Alt snak om at...jamen min datter blev ikke allergisk pga. homøopati det holder ikke. Det kan godt være at hun ikke bliver allergisk, men i såfald var hun heller ikke blevet det uden behandling.
Snak med din egen læge om evt. forbyggelse og behandling. Det er ligeledes noget vrøvl at binyrebark hormon er så farligt. Følger du lægens anvisning bivirkningerne til at overse.
tilføjet af

Rolig nu...

Har du selv prøvet? Nå, ikke.....
Det er meget lidt lægeordineret medicin, der ikke giver (negative)bivirkninger og til stadighed en ophobning af kemikalier og affaldsstoffer i kroppen.
Såå, gå du bare til din læge, og lad så andre give dem selv og deres kroppe en chance for det alternative :o)
tilføjet af

Bivirkninger her og der og alle vejne!

Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan man kan tro, at bare fordi en behandling er alternativ, så får man ikke bivirkninger. Enhver påvirkning af kroppen kan vel have både positive og negative effekter.
Der er mange eksempler på at holoistisk behandling har haft meget alvorlige konsekvenser, netop derfor er nogle læger så skeptiske overfor alternativ behandling.
Med lige netop homøopati - må man da med bare et minimum af biokemisk viden - le! :)
Men om ikke andet, kommer man da ikke alvorligt til skade med det.
tilføjet af

HELT ÆRLIGT

Sig mig lige engang, jeg håber ikke for dig at du har nogle børn "lille Doktor" binyrbarkhormon er noget af det meste giftig man kan indtage, selv cremer med stoffet, trækker ned i lungerne, og du sir´"bare man følger lægernes vejledning, helt ærligt, er du total dum❓homoøpatisk stof kan give negativ virkning-men det er kun i starten til det har fået kroppen igang med selv at producere, med homoøpati hjælper du kroppen, med binyrebark hormon skader du kroppen. Så tænk dig om!!!!!!!!!!!! og bivirkningerne er IKKE til at over se.
tilføjet af

rene råvarer...

Homøopati kan hjælpe.. det er ikke en garanti, men det er intet heller ikke som når du går til en normal læge.. jeg er allergisk overfor visse mygge arter så når jeg bliver stukket får jeg MEGET hævede røde mærker med en ca diameter på 4 cm, i flere år fik jeg blot en salve af min læge som jeg skulle smøre på, den virkede næsten ikke.. min mor som kender meget til homøopati forslog at jeg prøvede noget af det og jeg fik nogle ampuller som jeg skulle tage i en uge.. det hjalp helt vildt og nu tager jeg dem fem dage i maj hver år og mærker næsten intet til min allergi.. tilgengæld har jeg også prøvet noget andet mod nogle andre ting hvor det næsten ikke hjalp.. men det kan aldrig skade.. det du får ved lægen kan meget ofte (alt for ofte) skade mere..
tilføjet af

www.homeopati.dk

Jeg var også mistroisk i starten, men nu er jeg glad for at jeg gjorde det. Jeg er selv blevet mere i balance med mig selv både psykisk og fysisk og er mindre syg end før. F.esk. fryser jeg ikke så meget som før. Jeg vil dog anbefale at man afsætter god tid til denne behandling da humøret svinger meget inden det hele falder på plads afhængigt af hvor mange år tilbage man har haft "problemmer". F.eks tudede jeg meget uden at vide over hvad i mange måneder. Men jeg fik det bedre. Faktisk er brugen af homopati anerkendt i flere lande, hvor lægerne bruger det. Men det er typisk Danmark ikke ønsker at ville være alternativ. Jeg vil anbefale du ringer og får en snak med uddannet klassisk homopat. Tjek www.homeopati.dk
tilføjet af

Sidste nyt...

Uden egentligt at kende spor til homøopati som sådan, kan jeg da fortælle, at jeg for nyligt læste i Information, at der var blevet lavet en dansk undersøgelse over diverse alternative behandlingsformer (herunder også kiropraktik!), og homøopati scorede klart bedst i fh.t. helbredelse. Det blev desuden oplyst, at homøopati i England angiveligt er så udbredt, at praktiserende læger henviser til homøopater - og omvendt!!!
Så det kunne da lyde til, at der er noget om snakken.
tilføjet af

kan hjælpe, men..

Måske synes du at det virker.. Men det er helt sikkert kun fordi du selv tror at det vil virke. Det er det der kaldes en placebo-effekt. Psyken har en virkning på kroppen, så hvis man er overbevist om at man får noget der hjælper, så kan det i mange tilfælde også virke.
Men det er altså ikke pga de homøopatiske stoffer.. De har absolut ingen virkning, da det jo praktisk talt er fortyndet så meget at det er rent vand. Det er i stedet dit sind der har hjulpet dig :)
tilføjet af

Hallo!

Hallo, hvad ved du egentlig om binyrebarkhormon, når du kan udtale sådan noget!
Binyrebarkhormon, er faktisk helt naturligt, det er jo noget kroppen selv producerer hver dag. Selvfølgelig er alting skadeligt i store doser! spiser du et kg salt eller et kilo sukker, vil det jo også virke som en gift for kroppen.
Men binyrebarkhormon er altså ikke farligt i små mængder. En person med sukkersyge tager jo også hormonet insulin - uden det ville de dø, men tager de for meget risikerer de selv følgelig at gå i shock og dø! Så alt med måde!
Og det er ikke de homøopatiske væsker der hjælper - hvis man får det bedre er det fordi man tror på det, og det via den vej har en gavnlig effekt.
tilføjet af

hvad er værst

Hvad er værst.......bivirkninger - sygdomme eller fordomme
du besidder alle tre - og har ikke engang tolerancen til at udtale dig om noget du ved noget om!!
At kroppen har et unikt selvhelbredende system kan ingen tage fra den - men det værste der findes - osse for den - er en forstokket og minimeret holdning - hvilket må siges at du tilkendegiver her........
tilføjet af

... bliv ved

Håber blot du er stærk nok til at blive ved trods alle de advarsler fra bedrevidende folk her på siden. Det er jo som du har opdaget et meget følelsesladet emne, men heldigvis har vi jo lov at vælge selv - at tage ansvaret for vort eget liv og helbred. På hospitalerne i både Frankrig, Tyskland og England arbejder de alternative behandlere side om side med læger, da de heldigvis har indset at man må supplere hinanden. Min erfaring med homøopati er god - i løbet af en uge tog dråberne mine voldsomme hedeture ved overgangsalderen og regulerede kroppens hormoner. Har ikke været ved læge i 15 - 20 år (undtagen da jeg brækkede armen, da måtte jeg naturligvis på skadestuen og få gips på), og var afklaret med at jeg ikke ville have de kunstige hormoner! Eller i det hele taget de kemikalier man får tilbudt hos lægen. Og mht. placebo - det virker altså også på dyr, så det er nok ikke et spørgsmål om tro. Så Charlotte bliv endelig ved, og følg dine egne fornemmelser - det er trods alt din krop det drejer sig om.
tilføjet af

Frit valg.

Ja, folk må jo selv om hvad de tror på. Men hvis man accepterer homøopati, så må man samtidig afvise hele den moderne vestlig farmakologi. De 2 ting er diamentrale modsætninger, og de kan altså ikke begge være rigtige på én gang... Og hvad så den dag man pludselig får en lungebetændelse eller lignende - er man så alligevel ikke villig til at holde sig til den vestlige tankegang og tage sin penicilin??? Så tror jeg ikke længere homøopaterne er så stærke i troen længere.
tilføjet af

Du tager helt fejl..!!

Hej "Din Dokter"
Nu læser jeg til Biopat og ved tilfældigvis, at den eneste vej til total sundhed, uden symptomer (f.eks. gammelmands sygdomme som gigt, indskrumpede organer, nedsunkne organer osv. osv.), er udrensning af affaldsstoffer i organismen, + tilskud af diverse mineraler, proteiner, vitaminer og umættede fedstoffer, hvis man ikke får dækket sine behov i kosten. Det er der ikke mange der gør... hvorfor tror du ellers folk bliver så syge..??
Når man tager homøopatiske produkter er det faktisk meget let at mærke hvis man overdoserer, det virker forskelligt, så jeg kan ikke komme med konkrete eksempler.
Produkterne består af dråber fra forskellige planter osv. der er udvundet i en meget stærk blanding af alkohol. Det gør at det er utrolig virksomt og et stærkt produkt, hvilket medfører at man kun skal have en meget beskeden dosis.
Tro mig, som led i biopat uddannelsen skal man teste en masse ting på sig selv og jeg har aldrig haft en bedre fysik end nu. Desuden har jeg haft mange patienter der efter at have fulgt mine kurer, kommer med blomster og siger tak, fordi deres livskvalitet er blevet så meget bedre.
Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig om du så er for eller imod ganske almindelig medicin.. hvis ja, må du da gerne fortælle mig hvad du tror der sker med medicinen når man har optaget det i kroppen..?? Venter spændt.
Afslutningsvis vil jeg gerne minde dig om at denne form for "medicin", nemlig den kinesiske, er en 3000 år gammel videnskab, som den vestlige verden har taget til sig, for derefter at ødelægge fuldstændig. Nogen gange gør man klogt i at lytte til de gamle.
Jeg håber du er åben og villig til at lære mere, for som det lyder nu, har du fået banket en mening ind i hovedet, som du ikke virker villige til at slippe.
Free your mind.. det er jo for dit eget bedste. Du narer kun dig selv.
Mvh. En kvinde


tilføjet af

FLOT skrevet!!

.....kan kun give "En kvinde" 101% ret, idet jeg selv beg. for knap 3 år siden med alt hvad hun skriver, og har mærket effekten på min (dét jeg troede der var en sund) krop.
Og ikke noget snikke snakke, dét virker!! - UDEN bivirkninger af nogen art, andre end positive og forøgende på både psykisk og fysiske velvære/energi. Dé to ting hænger unægteligt sammen.
Tak for det gode indlæg Kvinde!
tilføjet af

Faktuelle oplysninger.

ja selvfølgelig! Det er ingenting. Det er f.eks. fortyndet antihistamin, bortset fra at det til forskel fra almindelig antihistamin produkter ikke indeholder antihistamin.
Homøopater ( kvaksalvere, der er så langt fra virkeligheden, og noget der ligner videnskaglig pålidelighed, at de ikke engang kan retsforfølges ) har det de kalder c-systemet eller c-fortyndinger hvor en c1 fortynding ville være det aktive stof rent.
Nu kommer det rigtigt sjove. Det er ikke det der sælges. Nej det, der sælges, er c15 eller helt op til c30 fortyndinger, hvilket svarer til 1 molykyle af det aktive stof blandet med henholdsvis alt vandet på hele jorden(c15) eller vandet på 90 jordkloder (c30).
Så koncentrationen af aktivt stof er altså 0. Det jo er totalt usansynligt at der overhovedet er noget i det.
Hvis man f.eks. smider et antihistamin molykyle i vandet i øresund, og så røre godt rundt i verdenshavene, hvorefter man tager til mexico og fylder et glas med vand fra havet, så skal man nok være mere end normalt heldig, hvis det antihistamin molykyle er i det glas.
Så det burde være rimeligt indlysende, at homøopati er det rene uforfalskede VÅS!!
Det er kejserens nye piller, så lad vær med at tyre jeres penge ud af vinduet send dem hellere til nogen der har rigtig brug for rigtig medicin.

tilføjet af

dr. p.l.a. cebo

hils din doktor p.l.a. cebo og sig at manipution og behandling ikke er det samme
tilføjet af

?????

Hvem foretog den undersøgelse ?
tilføjet af

Lidt flere faktuelle oplysninger..

Hej med dig.
Jeg vil meget gerne høre hvor dine argumenter stammer fra. Er det noget du selv har tænkt dig til eller noget du har læst om i undersøgelser..??
Jeg læser til biopat og har allerede hjulpet mange... og en ting er sikkert... det virker.
Jeg kan godt komme med en længere forklaring på hvordan præcist, men det gider jeg ikke nu... med mindre du skriver til mig og beder mig skrive det ned.
Du skal bare huske at ikke alle i den alternative verden, er mennesker der ønsker at snyde folk. Der findes nogen som bare tror at hele den vestlige verden ganske enkelt har fokuseret på det forkerte. Det har vi vel også lov til. Specielt når alt tyder på at det er rigtigt.
Flere og flere vælger at blive behandlet hos alternative behandlere og det er der jo en grund til..!! Der er da heller aldrig nogen der sætter spørgsmåltegn ved en læge og hans hensigter. Han eller hun ønsker jo ganske enkelt at hjælpe folk og sådan har vi det altså også - vi tror bare ikke på det samme.
Jeg synes da det er dejligt befriende at kunne vælge frit om man vil gå den ene eller den anden vej hvis man går hen og bliver syg.. bare trist det er så dyrt. Det ville da være skønt at kunne få offentlige tilskud til begge slags behandlinger, men så langt er vi ikke nået endnu.
Desuden er jeg RIGTIG træt af at høre på følgende bemærkning, "de prøver bare at narre penge fra folk". Øhhh nej...!!! Det er faktisk ikke særlig hensigtsmæssigt at læse til alternativ behandler hvis man går efter pengene. For det første skal man læse ved siden af et "normalt" job, for uddannelserne er ikke SU beretigede og de koster penge, og dernæst skal man knokle hårdt for at få folk til at komme til behandlinger. Desuden kender jeg heller ikke nogen der gider at tage en svær uddannelse på 3-4 år for blot at score nogle hurtige penge..!!
Jeg håber du åbner øjnene for som jeg altid siger, så narrer man altså kun sig selv ved at blive ved med at hænge fæst i de gamle principper. Tiderne forandrer sig hele tiden og vi bliver nødt til at følge med.
Ha' en god dag.
Mvh. En Kvinde
tilføjet af

Tak :o)

Hej Carsten
Selv tak.. dit indlæg var også godt. Folk har af eller anden grund altid behov for at høre nogle succes historier før de tør tro på noget, så det er dejligt at høre din.
Jeg er super glad for at høre du har valgt den alternative vej og har fået det bedre. Det er bare sådan det skal være..!!
Ha' det godt fremover.
Mvh. En Kvinde
tilføjet af

Homøopati kan helbrede hvor lægerne ikke kan!

Det er reelt nok!
Jeg har helbredt mennesker med homøopati hvor lægerne havde givet op! En god homøopat kan helbrede din allergi!
Specialiseret i Steiner-medicin, overbygning i allergier, kvinde- og børnesygdomme. Holder foredrag og underviser. Mail: gisiger@ofir.dk
tilføjet af

svar til en kvinde

jeg tror ikke nødvendigvis, at alle gør det for at snyde. Der er også dem ligesom dig tydeligvis, som vildledes af din egen søde men rædsomt naive forestilling om hvordan verden hænger sammen.
Det er tro.
Det er det samme som at sige at gud findes. Det er sådan set fint at tro på, men hvis præster anså sig selv for behandlere, ville jeg også protestere.
Hvad din paralel til læger angår så er det esensen af hvad jeg snakker om. At du overhovedet kan sammenligne en biopat og en læge vidner om din afgrundsdybe uvidenhed.
Det frustrerende ved det hele er, at du jo sikkert ligegyldig hvad man præsenterer dig med vil famle videre i mørket.
Jeg håber bare ikke, at du vil bilde andre ind at de kan kurere noget alvorligt med de ting og dermed udsætter dem for fare, ved at de dermed ikke for korrekt medicinsk behandling.
m.v.h. Christian

garnet
tilføjet af

Til Garnet

Hej Garnet
Jeg synes du svarer lidt overlegent. Dette er jo ikke en konkurrence om hvem der kan svare mest flabet, men en udveksling af meninger.
Jeg har for det første på intet tidspunkt sammenlignet læger og biopater... det eneste jeg har skrevet er at de vidt forskellige og at de er fra to forskellige verdener. Så hvor du har det fra, må guderne vide.
Til det du skriver med at at tro på alternativ behandling er det samme som at tro på Gud, kan jeg kun måbe..!! Hvorfor i alverden tror du det. Det er rent faktisk sådan at man som biopat, kun får undervisning i emner som kan bevises videnskabeligt og undervisning i emner som hvad der er godt for kroppen mht. vitaminer, mineraler osv osv.. Det er jo ikke noget nyt, men noget man længe har vist er essentielt for kroppen. Vi lærer bare hvilke vitaminer man mangler i forhold til forskellige sygdomme. Man bliver jo ikke bare syg, hvis man ikke mangler noget..!!
Jeg er IKKE naiv, men forholder mig kritisk til stort set alt hvad jeg lærer, så pak lige din nedladende holdning ned, for det preller af på mig.
En lille side bemærkning - den af os der lyder naiv må siges at være dig selv, for du tror så meget på, at tingene stadig er som de var for 100 år siden, og det holder jo ingen steder.
Tiderne forandre sig hele tiden og vi bliver klogere...!!! Jeg gør ihvertfald... jeg ved ikke med dig.
Jeg synes du skulle prøve at tage nogle naturmediscinske dråber og se hvordan det virker på dig.
Tro mig, jeg kan hjælpe folk med den viden jeg har fået og lad være med at fortælle mig at det ikke virker, når flere og flere går til de alternative efter possitive oplevelser.
Når nu du skriver at det er troen der gør at vi føler det virker, så får jeg en klar fornemmelse af at du ikke aner hvad du snakker om. Hvor har du dine argumenter fra..??
Jeg har mit på det rene og jeg vil med glæde tage diskussionen op med dig igen en anden gang.
Vi kan selvfølgelig også bare vælge at acceptere at vi har forskellige meninger... fred være med det. Jeg ved, at det jeg bruger i min hverdag virker, og det er alt hvad jeg har brug for, for at fortsætte. Du kan ihvertfald ikke stoppe mig.
Skriv endelig igen..
Mvh. En Kvindelig Biopat
tilføjet af

Et par kommentarer

Hej En Kvinde
Jeg har lige et par kommentarer til dit svar til Din Dokter.
Jeg er noget videre skeptisk over for homøopati, men det kanvære du kan hjælpe mig.
For det første vil jeg gerne vide hvad præcist du mener med "affaldsstoffer i organismen". Det er klart at affaldsstofferer et negativt ladet ord - noget man gerne vil af med, men hvad præcist er der tale om? Og hvorledes bidrager homøopatien
med udrensningen?
Desuden er det vel klart man man skal have dækket sine kostbehov,men det har vel ikke noget med homøopati, eller andre alternative dicipliner at gøre. Det har jeg altid hørt fra min mor, sundheds
plejersken, diverse tv-spots, etc. Dog er det vist fastslået at kosttilskud ikke er nødvendigt for langt de fleste mennesker.
"Produkterne er udvundet in stærk blanding af alkohol", siger du. Ja så tror da pokker det er virksomt, men hvilken virkning? :-). Nå spøg til side. Der er intet argument fra din side for hvorfor folk ifølge homøopatien kan nøjes med en dosis der er så lille at der statis tisk set ikke er et eneste molekyle af det oprindelige stof tilbage. Du siger blot at man blander det med alkohol! Til det kan jeg kun sige: Ja, og..
Jeg prøver at have et åbent sind omkring dette, men det er altså ikke logisk. Jeg ved godt at man har prøvet at sige at vandet 'husker' at det har været i kontakt med stoffet (er det en teori du tilslutter dig), men disse teorier holder jo
heller ikke vand :-), for hvordan 'glemmer' vandet igen?
Teorien (eller teorierne (man er jo ikke enig)) om homoøpati strider i det hele taget mod alt hvad vi ellers har fundet ud af om naturen.
Jeg vil gerne tro dig når du siger du har en bedre fysik nu end før du startede på de uddannelse, men du må også tage i betragning at du befinder dig i et miljø hvor alle tror på disse ting (homoøpati) og deres virkninger. Jeg siger ikke at du bedrager dig selv, men der er helt klart en risiko. Hver gang der er foretaget dobbelt-blinde forsøg med homoøpati, har forsøgene jo konkluderet at homoøpati ikke virker (jævnfør f.eks. BBC udsendelse sendt for nyligt på DR(1 eller 2 - kan ikke huske det). I den etablerede medicinforskning har man netop indført meget strenge forsøgsprotokoller, for at forhindre selvbedrag (placebo og ligende). Man har mange gange oplevet at folk i kontrolgruppen (som kun har fået kalk), har fået det meget bedre efter deres "behandling". Benytter i dobbelt-blinde forsøg på din uddannelse?
Jeg vil gerne høre argumenter for din påstand om at vores vestlige medicin bygger på den kinesiske. Jeg ser ingen områder inden for den vestilge medicin udvikling som er baseret på oldgamle traditioner, men hvis du kan udvide min horisont vil jeg være glad.
Til slut vil jeg sige at man selvfølgeligt skal have et åbent sind, det skal bare ikke være så åbent at hjernen falder ud! (ikke-ordret citat -
desværre ikke mine ord :-))
Til slut-slut: Folk må tro på det de vil, men hvis man vil overbevise andre om at det man tror på objektivt er sandt, må man have gode objektive argumenter. Det er muligt du har det, men jeg har ikke set dem. Og homøopatien er IKKE bevist naturvidenskabeligt. Den har ikke kunne modbevise den (det lader sig nemlig ikke gøre), men den er bestemt ikke bevist. Hvis det skal ske skal
der mere til end 'jeg føler mig i bedre fysisk form nu', 'min mors søster
blev helbredt' og 'prøv selv'.
Håber at høre fra dig
jesper

tilføjet af

ved du noget

ved du overhovedet hvad vitaminer er
du siger du får videnskablig undervisning så forklar mig hvad f.eks vitaminer er.
Jeg har selv en eksaminer i bla. biokemi og molykylær cellebiologi så du skal ikke være bange for at gøre det for detaljeret.
tilføjet af

Vedr. vitaminer

Hej Garnet.
Jeg kender til vitaminers indvirkning. Andet har jeg ikke brug for at vide, så selvfølgelig kan jeg ikke komme med lange videnskabelige forklaringer på det område. Når jeg siger at alt hvad vi lærer er videnskabeligt bevist, mener jeg tings indvirkning på organismen.
Jeg ved da hvilke vitaminer der antagonister hinanden osv. Et eksempel på hvad jeg skal vide for at hjælpe folk med f.eks. knogleskørhed er hvordan man får kalk til knoglerne. Det gør man ved hjælp af magnesium og det er sådan noget læger og medicinal firmaer ikke tænker over. De tænker bare, "æd en masse kalk... færdig".
Det er som hele sammenhængen forsvinder, fordi den vestlige verden vælger at grave dybt ned i hver celle for at se hvordan den virker og hvad der kan gøre den rask, frem for at se det hele menneske og få det hele i balance. Naturlig balance. Der er sgu intet alternativt eller hulla bulla ved det. Det er bare facts.
Et godt råd fra mig til dig, spis kalk med magnesium citrat, da den ene ting ikke virker uden den anden. Desuden optages citrat bedre en carbonat. Men det ved du vel alt om..!!!
Så hvis man vil kalde alternative behandlere for alverdens skældsord og insistere på at de er dumme, så er det fordi man ikke ved hvad de laver. Jeg hjælper folk med vitaminer (som kroppen unægteligt har brug for), homøopatiske dråber (og de virker...!!!) og sidst men ikke mindst fortæller jeg dem hvad kroppen har let ved at optage og hvad man helst skal holde sig fra. Det er jo sund fornuft og meget bedre end at proppe folk med medicin der på lang sigt bare gør dem endnu mere syge. Det ville kort og godt spare det danske sundhedsvæsen en masse penge, hvis folk var mere beviste om hvad deres krop har brug for.

Hvis du har alle de fine titler du siger du har, så fortæl mig hvor alle medicin rester ryger hen efter man har taget dem og de har virket. Og hvis du kan, så fortæl mig hvor jeg kan se beviser på det du sikkert fortæller mig. Hvis du skriver at det ryger ud med urinen må jeg bede dig om at læse alle de undersøgelser det peger på at det ikke passer. Det viser sig nemlig at den slags rester ophobber sig i kroppen og gør en masse skade.
Du er dig og jeg er mig..!!!
Du ser de enkelte dele i kroppen og får dem til at virke, hvorimod jeg ser det hele menneske og gør det sundt. Vi er forkellige og blir nok aldrig enige, men ingen tvivl om at vi nok begge tror på det vi laver. Hvad laver du egentlig i dit arbejde, meget fair for mig at vide.
Jeg mener da også helt klart at der skal være plads til alle, for der er da nogen ting læger kun kan og helst skal gøre, men jeg tror ikke på at de gør folk sunde... ikke med alt det medicin de elsker at proppe i folk.
Jeg mener at det er bedre at finde frem til hvorfor alle mulige sygdomme dukker op igen og igen, istedet for bare at give medicin der dulmer alle de tegn der fortæller at noget er galt.
Hvis du f.eks. lider af kronisk hovedpine, vil du så helst spise hovedpinepiller altid og belaste din lever med det, eller vil du prøve at finde ud af hvor den hovedpine stammer fra..?? Jeg kender da svaret hvis jeg selv bliver spurgt. Folk skal have lov til selv at bestemme om de vil proppe sig med lort, eller prøve noget andet, uden at en person som dig rakker det vi laver ned.
Jeg fortæller sgu ikke folk at læger er idioter, for det synes jeg ikke. Jeg respektere bare ikke mange af de valg de træffer når det handler om andre mennesker.
Jeg ved snart ikke om jeg ser frem til dit svar, for du bringer mit pis i kog, men skriv endelig.
Mvh. En Kvindetilføjet af

Kære En Kvinde

Jeg har d. 18/11 knyttet et par kommentarer til et af dine tidligere indlæg. Håber du har tid/lyst til at afklare nogle af de spørgsmål jeg der kommer med.
jesper
tilføjet af

Hej Jesper

Hej Jesper.
Ja, det vil jeg meget gerne, men det er noget af en mundfuld, så jeg skal lige finde tiden til det.
Bortset fra det virker det ikke som om du tror særlig meget på det, og det er hård kamp at kæmpe, når så mange mennesker er imod det herinde på siden. Det er som om folk nærmest kaster sig over mig, for at fortælle mig at jeg tager fejl. Jeg elsker en god udfordring, men det er trættende, så hav tålmodighed, jeg skal nok svare..!!
Mvh. En Kvinde

tilføjet af

Ta' dig den tid du skal ha'

Det var ikke for at presse - bare for at være sikker på at du havde set mit indlæg. Jeg venter bare og skal nok lade være med at bombardere dig med yderligere kommentarer.
Dog vil jeg sige har ret i at jeg ikke tror så meget på det, men jeg skal nok prøve at være åben over for de argumenter du har.
Glæder mig til at høre fra dig
jesper
tilføjet af

gammel = sandhed?

Hvor skulle det være et argument for om medicin virker, at metoden er gammel? I middelalderen troede man, at en "lever mos" virkede på lever sygdomme fordi, planten i en del af sin livscyklus ligner en lever. Lyder det som en fornuftig behandling på dig? Det lyder på mig mere som om det er dig, som har fået en mening banket ind i hovedet, og ikke er åben over for medicin, som rent faktisk har dokumenteret effekt. I øvrigt er det vist også kinesere, som spiser alt fra knust næsehorn til hestefostre for at få bedre potens. hmm. Til dit spørgsmål om hvorfor folk ellers bliver syge kan jeg da i flæng nævne et par eksempler, som genetisk eksponering og miljø påvirkninger. Men jeg ved ikke om biopater tager disse mindre detaljer med i jeres teorier. Jeg ved da så meget, at DNA ikke var opdaget for 3000 år siden.
tilføjet af

Øv..

...jeg synes ellers der var taget tilløb til en god diskussion. Håber du vender tilbage.
jesper
tilføjet af

Jeg tror ikke det er bluf

Hej Charlotte
Jeg læste lige dit indlæg, og jeg tror bestem ikke det er bluf, jeg har en veninde som har en lille søn der stort set ikke kan tåle noget, han har været så hårdt ramt at han fik blodige sår fordi han kløede sig, han er kun 3½ år i dag, men har bare fået det SÅ meget bedre efter han var hos en homopat, som fandt ud af at det var et bestemt farvestof han ikke kunne tåle, han har virkelig fået forbederet sin livskvalitet.
Med venlig hilsen
Heidi B. Pedersen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.