4tilføjet af

hjemmebagte brunkager til juletræet *S*

Jeg vil gerne i år bage nogle brunkage figurer og pynte med glasur, som så skal hænges på træet ??? men spørgsmålet er hvordan får jeg "kagerne" til at blive hårde ???? ,jeg mener almindlige kager falder jo nærmest fra hinanden nå man kigger på dem *S* så hvad gør jeg, putter jeg bare mere mel i dejen eller kan man " lakere" dem på en måde ???
Er der ikke en af jer der har OPSKRIFTEN...??
Det håber jeg, vi skal bage dem her i eftermiddag *S*
tilføjet af

Brug brunkagedej

almindelige - vellykkede brunkager - er altså "hårde" - vi plejer at kalde det sprøde.
tilføjet af

Dejlig bagedag

tilføjet af

Ja mine hj. bagte...

...brunkager bliver næsten hvert år for hårde (og bestemt ikke bare sprøde eller snuldrende). Jeg har som regl den færdige dej i køleskabet et par dage og bager dem nok lige 1 min for længe:-)
Men de er gode at dyppe i kaffe:-)
...mee:-)
tilføjet af

TAK......SkaI ha' tøser......

Er midt i bageriet....har tilsat x.tra mel og så bager jeg dem lige 5 min. længere, så må vi se om de overlever juletræet... *S*
hilsen og julekram Metromusen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.