2tilføjet af

HJÆLP!!hva ska' jeg gøre??

hej!!
jeg er en pige på 20 der har et problem..
for omkring 2 1/2 måned siden mødte jeg en fyr vi tog i byen sammen og med nogle af vores venner, vi endte med at kysse hele aften og efter det blev vi enige om at være venner.
det gik også godt indtil jeg havde været på ferie i 3 uger, da jeg kom hjem sagde han at han havde savnet mig og inviterede mig hjem og se hans nye lejlighed, vi endte med at have sex den aften og har siden haft det 5 gange..han siger han ikke er klar til en kæreste og at han er ligeglad hvis jeg var sammen med en anden..
nu til det store problem i mens jeg har været sammen med ham er jeg også blevet gode venner med hans bedste ven, og nu er problemet så at jeg tror jeg har fået følelser for ham..
jeg har ikke andet end venne følelser for ham jeg har været i seng med men det har jeg sagt til ham jeg havde fordi det troede jeg at jeg havde, men jeg har opdeget at de følelser ikke var rigtige følelser men mere forvirringen over ikke at vide hvor jeg havde ham. nu er jeg jo i den situation at hvad med mine følelser for hans ven, den virker jo forkert og jeg vil på ingen måde ødelægge deres venskab..
hva' ska' jeg gøre??
tilføjet af

Svar

Hej..
Jeg kan godt se du er kommet i en svær situation, men hvis du skal være glad, bliver du nok nødt til at sige det til dem begge to, og forklare det du skrev mere eller mindre selvfølgelig..
Det ville jeg gøre hvis jeg var i din situation, hvilket jeg har været.. Så jeg ved hvor ubehageligt det må være for dig, men der er for mig at se ingen vej udenom..
Det eneste rigtige ville være at tage en alvorlig snak med dem begge to, men ikke samtidig..
Håber du kunne bruge mit svar en lille smule!
tilføjet af

kom videre med dit liv...

drop dem. de er sikkert ikke værd atsamle på...stik af.. flyt om på den ande side af jorden, væk fra familie og dine såkaldte "venner" GLEM DEM!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.